Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Spania villaer

Spania villaer

Oppdag de beste private villaene med basseng i Spania brakt til deg av de spanske villa spesialistene Villas Worldwide. Velg din neste spanske ferie fra vårt uovertruffen utvalg av boliger for pålitelig familieferie i den solfylte Costa Blanca, vakre Catalonia, fascinerende Andalucia, kule Ibiza og fantastiske Costa Brava-regioner. Villaer som sover fra to til tjueåtte personer, både innlandet og i kystbyene, inkludert Tamariu, Moraira, Javea og Rosas.

Slapp av i det spanske solskinnet, slapp av ved bassenget på din egen villa eller på fantastiske sandstrender lappet av varme, blå middelhavet, støttet av dramatisk fjellandskap. Kok lokalt fanget fisk og førsteklasses biff på grillen eller nyt deg selv og velg fra et bredt utvalg av restauranter som serverer deilige spesialiteter som paella. Hvorfor ikke bare se på at verden går forbi på en myk kveld, nipper til kalde drikker i en utendørs kafé med utsikt over en pen havn.


>> Se våre Spania villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I SPANIA


Costa Blanca - Spania
2575€ - 5000€ en uke


Costa Blanca - Spania
1200€ - 2950€ en uke


Costa Blanca - Spania
1490€ - 2890€ en ukeFinn ut om Moraira for en villa ferie


Klikk på et område nedenfor for å se fullstendig liste over villaer :
 
Spania villaer

Utforsk en indre delene av bølgende åser utsmykket med appelsin og sitron Groves og autentiske landsbyer tapt i tid sammen med praktfulle byer og gamle arkitektur, følg understreket tekst for å vise flere Spania ferie attraksjoner. Eller dra nytte av et bredt spekter av vannsport, inkludert vindsurfing, seiling, dykking og vannski. Se hva som skjer i Spania i 2014, se våre arrangementer i Spania 2014 for å se hva som passer for din villa ferie i Spania.

Spania Tid

Spania er i CET Central European Time sone som er en time foran Greenwich Mean Time (GMT).

Spania Flying Times.

Flytiden fra Oslo til Andalucia er rundt 4 timer, Oslo Catalonia 3 timer og 20 minutter. Costa Blanca 3 timer og 30 minutter fra Haguesund.

Spania reise

De fleste reiser til Spania med fly. Det er direktefly til mange store flyplasser som Barcelona (BCN), Gerona (GRO), Alicante (ALC), Murcia (MJV), Ibiza (IBZ) og Malaga (AGP) fra de fleste europeiske land. Spania er betjent av mange flyselskaper inkludert Ryanair, norsk så vel som SAS, Vueling Airlines, Swiss, og Lufthansa. Ikke glem å forhåndsbestille flyplassparkering å gjøre store besparelser. Noen velger å selv kjøre til Spania og vanligvis ta en overnatting hotellet Stopp eller to.

Spania vær

Den spanske været langs kysten er virkelig varm og solfylt nesten hele året. Costa Blanca har også blitt anerkjent av UNESCO som har et ideelt klima. Generelt sett det blir varmere når du beveger ned fra Catalonia til Costa del Sol.

Spania ferie bøker å lese

Kjøre over sitroner av Chris Stewart gjør for godt lys lesning for de som drømmer om å bo ved bassenget av deres spanske villa litt lenger. En må lese for alle er Laurie Lee classic Da jeg gikk ut en midtsommer morgen og for de med uendelig tålmodighet som liker en sofistikert latter om Spania av fortiden Don Quixote av Miguel de Cervantes er den store.

Spania mat og drikke

Som en av de største eksportører av frukt og grønnsaker i Europa kan du være sikker på den spanske holde noen for seg selv, som du vil se. Legg suveren kjøtt, serano skinke og gode Rioja-viner, og du kan spise godt i Villa i Spania, og det er derfor de fleste klienter tilbringe hele dagen i bassenget og grillmat på terrassen.

Spise ute i Spania

Måltider ut i Spania kan være veldig god verdi, familier er velkommen og menyene flerspråklige. Tapasbarer og restauranter er store favoritter og tendensen er å spise senere som Spania kommer til liv rundt 22:00.

Villa og landsted overnatting for skoleferier i Spania

Den spanske skoleferier avvike fra Norge så det er verdt å ta hensyn til dette når du bestiller en villa ferie i Spania. Du kan dra nytte av rolige perioder med godt vær for påsken pauser, Spring bank ferie, selv oktober halv sikt. I juli og august har det en tendens til å bli varmere og mer å gjøre. Hvis du ikke er bundet til skolen vilkårene, juni og september er trolig de beste månedene og mye billigere.

Hva kan du forvente når du leier en villa i Spania.

Villaene varierer mye fra kysten hvor de er mer moderne til innlandet hvor det er mange konverterte gårdshus, fincas og herregårder. De eldre kystnære villaer har vanligvis større hager. I sør fasjonable Marbella priser for feriehus er generelt høyere ved sjøen. Sengetøy og håndklær er vanligvis gitt og et depositum kreves.

Våre spanske villaer har vanligvis et privat svømmebasseng, mange er i nærheten av stranden og noen har fantastisk havutsikt. Vi har et fantastisk utvalg av selvbetjente villaer i Spania med plass til 2 til 18 personer i landene som er mest attraktive områder for villa helligdager.

Våre nære bånd til våre lokale leverandører og vår søster selskap lokalisert i Javea på Costa Blanca gir oss uovertruffen tilgang til plukkingen av de tilgjengelige villaer på godt forhandlede priser. Alle våre spanske villaer blir inspisert for å sikre at de oppfyller våre høye standarder og mange potensielle villaer er redusert i prosessen. Vår lange erfaring med det spanske markedet hjelper oss å forbedre denne prosessen.

Bestill din villa i Spania ved hjelp av rask søkeverktøy øverst til venstre på denne siden eller ringe våre eksperter på Spania villaer.Siste side-oppdatering Tirsdag, Januar 19, 2021.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2021 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :