Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Italien villor >> Sicilien villor

Sicilien villor

Sicilien semesterhus, villor med pooler, lyxiga stugor att hyra, semester hyra bostad, gites för uthyrning, bungalow låter, hus uthyrning, semestrar, självhushåll hem att låta för semester på Sicilien.

Ett handplockat urval av vackra semesterbostäder och stugor, de flesta med privata pooler, i utestående platser, många med fantastisk havsutsikt och med enkel tillgång till den underbara kusten av Sicilien. En semester i en av våra Sicilien vilas med villor Worldwide representerar utmärkt värde för pengarna och en semester du, liksom många av våra nöjda kunder, vill upprepa.

Sicilien är en bländande ö på ett vägskäl i Medelhavet, mellan Afrika och Europa, men tillhör varken. Ockuperade vid något tillfälle med hälften den antika civiliserade världen har ett varierat arv som ingen annan och även idag är fortfarande en udda blandning i de flesta aspekter av språk, seder, matlagning, konst och arkitektur.


>> Se våra Sicilien villor


 
Sicilien semester sevärdheter

Det finns mycket att upptäcka och njuta på ön med många sevärdheter och attraktioner på Sicilien för exceptionell skönhet som den grekiska teatern i Taormina med utsikt över aktiva vulkanen Etna i bakgrunden. Dalen av templen rankas som en av de mest imponerande gytter av grekiska tempel. Palermo är en intressant stad att utforska med arkitektur alltifrån arabiska till Norman, barock och jugend.

Musikscenen på Sicilien fint varieras, har den mest levande jazzscenen i Italien, centrerad på Palermo där inhemska Sicilien musik har smält med arabiska och amerikanska influenser. Traditionell musik innehåller vaggvisor, dans, festival musik och episka berättande. Det finns många platser runt öarna nio provinser. Följ den understrukna texten för att se mer om Sicilien semester händelser 2013.

Sicilien det

Det finns ofta lågprisflyg till Palermo (PMO) och Catania Fontanarossa (CTA).

Sicilien väder

Ön har ett fantastiskt "Medelhavet" klimat som kännetecknas av varma torra somrar och milda vintrar med lätta regn. Sommaren verkar lång på grund av varma temperaturer och långa timmar av solljus. Brist på frost möjliggör produktion av ett överflöd av citrusfrukter, oliver, vattenmelon och vindruvor. Men de höga bergen lockar nederbörd som ger näring åt resten av ön.

Kusten är tropiskt med högre temperaturer i söder och väster som är i närmare anslutning till Afrika. Genomsnittlig sommartemperaturer är 35 grader. Allmänna regn är vanligtvis begränsad till november-januari.

Sicilien tid

Sicilien ligger i CET (Central European Time zone), så dess en timme före Greenwich Mean Time. Därför en lätt plats att resa från de flesta europeiska länder.

Sicilien stränder

Det finns många fina stränder på Sicilien. Spiagge dello Zingaro stranden ligger inom ett naturreservat är fantastisk och välrenommerad för dykning. Kusten mellan Capo Calava och Capo Schino har ett överflöd av härliga sandstränder, är Spaggia dei Conigli (Kaniner beach) till sydost om Lampedusa känd som en av de vackraste stränderna i världen. Vendicari har breda obefläckad stränder som i ett naturreservat, Balata dei Turchi är en av de vildaste och mest isolerade stränderna på ön medan viken vid Pollara är en av de mest dramatiska. Det finns många fler.

Sicilien mat och dryck

Siciliansk mat är en av Italiens mest varierade rätter. Detta beror på Sicilien rika arv och det faktum att ön hade en rik aristokrati som skulle äta extravagant lever tillsammans med en fattig bonde befolkning som överlevde på existensminimum mat. Du kan hitta lokala färskvaror som svärdfisk, sardiner, ricottaost, chili, aubergine, oliver, kapris och mandel. Om sitt hem matlagning eller äta ute du njuta det finns ett överflöd av valmöjligheter. Lokala viner är mycket bra till.

Äta ute i Sicilien

När du äter ute på Sicilien kan du förvänta maten vara spicey, varm och söt, mycket mer så än på fastlandet. Alla de typiska italienska rätter som erbjuds, är fisk främst på menyn, särskilt svärdfisk. Naturligtvis skulle du inte vara i Italien utan pasta och Sicilien är inget undantag, är en specialitet en pasta sås av pinjenötter, kapris och paprika tillsammans med sardiner, som lokalt kallas Pasta con le Sarde. Fyllda cannoli rör är en annan favorit som är mandel baserade desserter. Sicilianarna är välrenommerade kockar.

Sicilien sport och fritid

Det finns vackra promenader och massor av vattensporter inklusive segling, vindsurfing och dykning. Det finns ett bra utbud av sport-och fritidsaktiviteter på Sicilien för alla åldrar.

Shopping i Sicilien

För en bra shopping upplevelse på Sicilien måste du bege dig till Palermo där du hittar något som passar alla smaker. I de många byar och fiskehamnar hittar intressanta traditionella produkter.

Sicilien böcker att läsa

Den stora läsning för Sicilien måste vara Gudfadern som också är en fantastisk film (2 faktiskt) starring Marlon Brando och Al Pacino. På en ljusare anteckning, är ett hus på Sicilien av Daphne Phelps svårt att lägga ifrån när du börjar. en nyligen roman, The Villa by Loseline Ley är en perfekt bok att läsa medan du bor i en villa på Sicilien.

Filmer att se innan en semester på Sicilien

Den mest kända film som på Sicilien är Gudfadern med Al Pacino och Marlon Brando, mörk men mycket vacker i alla fall. Cimena Paradison är en annan sicilianska baserad klassiker som vann en Oscar.

Sicilien semesterhus vad att förvänta sig

Vårt sortiment av självhushåll på Sicilien består i huvudsak bungalow och stuga stil, moderna hus, många med privata simbassänger andra är idealiska strandnära properites. Det finns några lyxvillor också. Standarder är höga och inredning är mycket smakfull i våra sicilianska hus. Om du behöver hjälp med ditt val av villa använda kunskapen av våra experter på villor i Sicilien.


Senaste Uppdatering Fredag, April 20, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :