Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Italia villaer >> Sicilia villaer

Sicilia villaer Sicilia feriehus, villaer med bassenger, luksuriøse hytter for utleie, ferie leie overnatting, gites for hire, bungalow lar, hus utleie, ferier, selvbetjente hytter til leie for ferie i Sicilia.

En håndplukket utvalg av vakre feriehus og hytter, de fleste med privat svømmebasseng, i utestående steder, mange med fantastisk havutsikt og med lett tilgang til den fantastiske kysten av Sicilia. En ferie i en av våre Sicilia vilas med Villas Worldwide representerer utmerket valuta for pengene og en ferie du, som mange av våre fornøyde kunder, vil ønske å gjenta.

Sicilia er en blendende øy på et veiskille i Middelhavet, mellom Afrika og Europa, men tilhører heller. Okkupert på et tidspunkt med halvparten den gamle siviliserte verden har en variert arv som ingen andre, og selv i dag er fortsatt en quirky blanding i de fleste aspekter av sitt språk, skikker, mat, kunst og arkitektur.
>> Se våre Sicilia villaer


 
Sicilia ferie attraksjoner

Det er mye å oppdage og nyte på øya med mange severdigheter og attraksjoner i Sicilia av eksepsjonell skjønnhet som det greske teateret på Taormina som har utsikt over aktive vulkanen Etna i bakgrunnen. Dalen av templene er rangert som en av de mest imponerende ansamlinger av greske templer. Palermo er en interessant by å utforske med arkitektur som spenner fra arabisk til Norman, barokk og jugendstil.

Musikkscenen på Sicilia er pent variert, det har de mest levende Jazz scenen i Italia, sentrert om Palermo der innfødt siciliansk musikk har blitt smeltet sammen med arabiske og amerikansk innflytelse. Tradisjonell musikk inkluderer lullabies, dans, festival musikk og episke fortellinger. Det er mange steder rundt øyene ni provinser. Følg understreket tekst for å se mer om Sicilia ferie hendelser 2013.

Sicily det

Det er hyppige lavpris flybilletter til Palermo (PMO) og Catania Fontanarossa (CTA).

Sicilia vær

Øya har en fantastisk "Middelhavet" klima preget av varme, tørre somre og milde vintre med lys nedbør. Sommeren virker lenge på grunn av varme temperaturer og lange timer med sollys. Mangel på frost tillater produksjon av en overflod av sitrusfrukter, oliven, vannmeloner og druer. Men de høye fjellene gjør tiltrekke nedbør som gir næring til resten av øya.

Kysten er tropisk med høyere temperaturer i sør og vest som er i større nærhet til Afrika. Gjennomsnittlig sommertemperaturene er 35 grader. Generelle nedbør er vanligvis begrenset til november-januar periode.

Sicilia tid

Sicilia ligger i CET (Central European Time sone), så det er en time foran Greenwich Mean Time. Derfor et enkelt sted å reise fra de fleste europeiske land.

Sicilia strender

Det er mange fine strender på Sicilia. Spiagge dello Zingaro stranden ligger innenfor et naturreservat er fantastisk og svært anerkjente for dykking. Kysten mellom Capo Calava og Capo Schino har en overflod av vakre sandstrender, er Spaggia dei Conigli (Kaniner beach) til sørøst for Lampedusa kjent som en av de vakreste strendene i verden. Vendicari har bred ulastelig strender i et naturreservat, Balata dei Turchi er en av de villeste og mest isolerte strendene på øya mens bukt på Pollara er en av de mest dramatiske. Det er mange flere.

Sicilia mat og drikke

Siciliansk mat utgjør en av Italias mest varierte retter. Dette skyldes Sicilia rike kulturarv og det faktum at øya hadde en velstående aristokrati som ville spise extravagantly bor sammen med en fattig bonde befolkningen som overlevde på livsopphold mat. Du kan finne lokale ferske produkter som sverdfisk, sardiner, ricotta ost, chili, auberginer, olivener, kapers og mandler. Hvis sin hjemme matlaging eller spise ute du nyte det er en overflod av valg tilgjengelig. Lokale viner er veldig bra til.

Spise ute i Sicilia

Når du spiser ute på Sicilia kan du forvente mat å være spicey, varm og søt, mye mer enn på fastlandet. Alle de typiske italienske rettene er på tilbud, er fisk hovedsakelig på menyen, spesielt sverdfisk. Selvfølgelig ville du ikke være i Italia uten pasta og Sicilia er intet unntak, er en spesialitet en pasta saus av pinjekjerner, kapers og paprika sammen med sardiner, kjent lokalt som Pasta con le Sarde. Utstoppede cannoli rør er en annen favoritt som er mandel baserte desserter. Sicilians er svært kjent kokker.

Sicilia sport og fritid

Det er vakre gangveier og masse vannsport som seiling, windsurfing og dykking. Det er et godt utvalg av sports-og fritidsaktiviteter i Sicilia for alle aldre.

Shopping på Sicilia

For en god kjøpsopplevelse på Sicilia må du hodet for Palermo hvor du vil finne noe for enhver smak. I de mange landsbyer og fiskerihavner vil du finne interessante tradisjonelle produkter.

Sicilia bøker å lese

Den store lese for Sicilia må være Godfather som også er en fantastisk film (2 faktisk) stjernegalleri Marlon Brando og Al Pacino. På en lysere notatet, er et hus på Sicilia av Daphne Phelps vanskelig å legge fra seg når du begynner. en fersk roman, The villa ved Loseline Ley er en perfekt bok å lese mens du bor i en ferievilla i Sicilia.

Filmer å se før en ferie på Sicilia

Den mest kjente filmen satt i Sicilia er Gudfaren med Al Pacino og Marlon Brando, mørk, men veldig vakker alle det samme. Cimena Paradison er en annen siciliansk basert klassiker som vant en Oscar.

Sicilia feriehus hva du kan forvente

Vårt utvalg av selvhushold i Sicilia består hovedsakelig bungalow og hytte stil, moderne hus, mange med private svømmebassenger andre er ideelle strand properites. Det er noen få luksusvillaer i tillegg. Standarder er høye og interiør smakfull i våre sicilianske hus. Hvis du trenger hjelp med ditt valg av villa bruke kunnskapen til våre eksperter på villaer på Sicilia.


Siste side-oppdatering Lørdag, Juni 21, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :