Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Rivieraen villaer

Rivieraen villaer

Å presentere et håndplukket utvalg av private villaer med bassenger til leie for selvhusholdsferier. Feriehjem besøkt av våre lokale agenter som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å raskt finne en eiendom som passer dine behov.

Cote Azur villaer er en spesialitet for Villas Worldwide, da vi har et spesielt stort, veletablert utvalg av luksuriøse boliger og villaer ved sjøen og i innlandet av Var og Alpes Maritimes. Vi tilbringer mye tid i Sør-Frankrike, og har derfor stor kompetanse.

Det er en våken liste over kjente kystbyer i den franske riviera, inkludert Cannes, Menton, St Tropez og Monte Carlo, men bare innlandet er det rolige, vakre landsbyer som Mougins, Le Plan de La Tour og Saint Cezaire-Sur-Siagne. rolig kontrast til kysten.


>> Se våre Rivieraen villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I RIVIERAEN


Rivieraen - Frankrike
3600€ - 5400€ en uke


Rivieraen - Frankrike
4125€ - 6250€ en uke


Rivieraen - Frankrike
4380€ - 5150€ en uke
 

Aktiviteter i Cote d'Azur er mange med den mest åpenbare å være basert rundt havet og strendene som er spesielt populære og godt betjent med alt fra barnas strandklubber til vannsportsfasiliteter som windsurfing, vannski og dykking.

Attraksjoner

Cote d'Azur er et barnevennlig område, og det er mange attraksjoner, blant annet fornøyelsesparker, badeland og marine parker, samt attraksjoner av høy kvalitet som Jaques Cousteau akvarium i Monaco. Det finnes kafeer, barer, restauranter og nattklubber for enhver smak og absolutt ingen mangel på noen, og det er mange flotte feriearrangementer i Cote d'Azur, gjennom hele året.

Spise ute

Spise ute i Cote d'Azur og lokal mat og drikke generelt, blir mye verdsatt av besøkende til området, og det finnes en rekke deilige Cote d'Azur-spesialiteter, inkludert det vannavrikende tårnet Tropezienne og forfriskende rosevin.

Sport og fritid

Pre-Alpene i Alpes Maritimes-regionen byr på fantastiske tur- og sykkelmuligheter, og i vintermånedene er det lett tilgjengelige skianlegg. Det er også Esterel og Maure rekkevidde av åser som ligger nær sjøen og har fantastiske moderate til enkle turer og terrengsykkelstier, hvorav mange befaler fantastisk havutsikt. Lenger innover er Gorge du Verdon et av de mest spektakulære geologiske severdighetene i Europa. Cote d'Azur flora og fauna er eksepsjonell, og det finnes et bredt spekter av sport og utendørsaktiviteter.

Shopping

Hvis shopping er greit, er Cote d'Azur helt oppe med de nyeste stilene, og det er gode butikker for alle budsjetter som spenner fra designer Channel, Gucci og Armani til hverdagslige strandtøy. En dags shopping i Nice vil alltid gi rike resultater som vil mange av de andre kystbyene! Det finnes en rekke flotte store markeder i området, spesielt i Nice, Cannes Forville og Antibes, eller du kan nippe langs motorveien eller til og med ta kyststasjonen til Ventimiglia som er vert for Europas største utendørs marked.

Reise

Tilgang til din franske riviera villa er veldig lett med fly med direktefly fra regionale flyplasser over hele Storbritannia til Nice (NCE) gjennom Jet2, Easyjet, British Airways, Flybe, Bmibaby og Aer Lingus. Marseille flyplass (MRS) som betjenes med direktefly av Easyjet og British Airways er også et alternativ, som det er Toulon (TLN), men kun for indirekte flyreiser. Det er også en utmerket motorveisforbindelse fra kanalportene som fører helt ned til den italienske grensen. Det er også et godt jernbanenettverk i Sør-Frankrike.

Vær

Rivieraen i Frankrike har tiltrukket besøkende fra hele Europa i mange år. Det unike mikroklimaet som opprettholder varmt solskinn gjennom året sammen med azurblå hav og dramatiske fjell fortsetter å tiltrekke seg de rike og berømte og mange andre som har kommet til å elske denne regionen i Sør-Frankrike. Juli og August kan være varmt i Cote d'Azur, men feriehusene er godt tilpasset å takle og barn elsker å leke i det private bassenget. Påske kan være bra, mai våren bankferie er perfekt og selv oktober halv sikt er et godt alternativ.

Strender

Det er mange kilometer med strender på Cote d'Azur i Frankrike, men de varierer mye fra Saint Tropez til Monaco. De store sandstrendene som Pampelone plage og Frejus plage pleier å være i Var. Ved Esterel, det er småstein viker da noen virkelig hyggelige mindre sandstrender som Theoule Sur Mer. Cannes og La Napoule har lenge ganske smale sandstrender, og deretter av Nice, er det hovedsakelig pebbled med noen få unntak som Villefranche plage.

Filmer å se før en Cote d'Azur ferie

Mange filmer har blitt laget med den franske rivieraen. Parfyme: Historien om et drap er Grasse, det er ganske forstyrrende, men de fleste synes det er spennende. Oceans tolv stjernespillere Clooney, Matt Damon og Julia Roberts viser ut Monaco. Transportøren av regissør Luc Besson var en all-action hit. Fransk Kiss starring en veldig søt Meg Ryan tar i Cannes og selvfølgelig var det Bond i Goldeneye og Diamonds er for alltid. Skitne rotte skurker med Micheal Caine og Steve Martin ble laget rundt kysten midt i høyden. Gendarmes de Saint-Tropez filmer er episk fransk humor.

Bøker å lese

Det er mange romaner som har den franske riviera, inkludert noen flotte klassikere som Tender er natten av F. Scott Fitzgerald og Den franske løvnantens kvinne av John Fowles er skiller seg ut eksempler. Edens hage av Ernest Hemingway og The Talented Mr Ripley av Patricia Highsmith er også verdt å lese.

Cote d'Azur ferie hus hva du kan forvente.

I Cote d'Azur, er det noen virkelig vakre, luksuriøse villaer ved kysten, noen kommanderende fantastisk havutsikt. Videre innlandet der nattluften er friskere, forblir standarden høy, selv om husene har en tendens til å ha større hager.Siste side-oppdatering Mandag, Mai 27, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :