Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet




    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Rivieraen villaer

Rivieraen villaer

Cote d'Azur feriehus, villaer med svømmebasseng, lei franske riviera eiendom, luksuriøse hytter, gites til leie, la hus, feriehus la, selvhushold og Overnatting i Sør-Frankrike. En eksepsjonell rekke luksuriøse villaer i Cote d'Azur ideell for filmfestivalen i Cannes. Hus utleie for ferie i Cote d'Azur, sør i Frankrike, plukket hånd og inspisert for kvalitet av fagfolk.

Cote Azur villaer er en spesialitet for Villas Worldwide som vi har et spesielt stort, veletablert utvalg av luksuriøse hus og villaer ved sjøen i den franske rivieraen og i innlandet av Var og Alpes Maritimes regioner og vi bruker også mye tid i Sør-Frankrike og har derfor stor kompetanse. Hvis du er ute etter en bestemt type Cote d'Azur villa så vi er sikker på at vi kan forstå dine behov og kan foreslå de riktige villaer som passer deg på den franske rivieraen.

Det er en berusende liste over kjente kystnære feriesteder i den franske rivieraen, inkludert Cannes, Menton, St Tropez og Monte Carlo likevel bare innover er det rolige, vakre landsbyer som Gassin og Cabris tilbyr en rolig kontrast til kysten. Vi har et utmerket utvalg av Cote d'Azur villaer i hele regionen.


>> Se våre Rivieraen villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I RIVIERAEN


Rivieraen - Frankrike
2395€ - 2940€ en uke


Rivieraen - Frankrike
4380€ - 5150€ en uke




 

Aktiviteter i Cote d'Azur er mange med det mest åpenbare å være basert rundt sjøen og strender som er spesielt populær og godt vedlikeholdte med alt fra barnas strand klubber til vannsportaktiviteter som vindsurfing, vannski og dykking.

Cote d'Azur er et barnevennlig område, og det er mange Cote d'Azur, fornøyelsesparker, waterparks og marine parker samt høy kvalitet attraksjoner som Jaques Cousteau akvarium i Monaco. Det er kafeer, barer, restauranter og nattklubber for enhver smak og absolutt ingen mangel på noe, og det er mange gode ferie hendelser i Cote d'Azur 2013, hele året.

Spise ute i Cote d'Azur

Spise ute i Côte d'Azur og lokal mat og drikke generelt er mye verdsatt av besøkende til området, og det finnes en rekke deilige Cote d'Azur spesialiteter inkludert mouthwatering terte Tropezienne og forfriskende Rose vin.

Cote d'Azur sport og fritid

Den pre-Alpene i Alpene maritime regionen tilbyr fantastiske tur-og sykkelmuligheter og i vintermånedene er det lett tilgjengelige skisteder. Det er også Esterel og Maures høydedrag som er nær sjøen og har flott moderat til lette turer og sykkelstier, hvorav mange kommando fantastisk havutsikt. Videre innover i Gorge du Verdon er en av de mest spektakulære geologiske severdigheter i Europa. Côte d'Azur flora og fauna er enestående, og det er et bredt spekter av sport og friluftsliv i Cote d'Azur.

Shopping i Cote d'Azur

Hvis shopping er din ting godt Cote d'Azur er rett opp der med de nyeste moter og det er gode butikker for alle budsjetter som spenner fra designeren Channel, Gucci og Armani til hverdags badetøy. En dag shopping i Nice vil alltid gi rik resultatene som vil mange av de andre kystbyene! Det finnes en rekke gode store markeder i området, særlig i Nice, Cannes Forville og Antibes, eller du kan nappe langs motorveien eller selv ta kyst toget til Ventimiglia som vert Europas største utendørs marked.

Cote d'Azur reise

Tilgang til franske riviera villa er veldig lett med fly med direktefly fra de regionale flyplasser over hele Storbritannia til Nice (NCE), er Marseilles flyplass (MRS) også et alternativ, som er Toulon (TLN). Det er også en utmerket motorvei forbindelse fra kanalen portene som fører rett ned til den italienske grensen. Det er også en god jernbanenettet i Sør-Frankrike.

Cote d'Azur vær

En spesiell magi om Riviera i Frankrike har tiltrukket besøkende fra hele Europa i mange år. Den unike mikroklima som opprettholder varm sol hele året sammen med azur hav og dramatiske fjell fortsette å tiltrekke seg de rike og berømte, og mange andre som har kommet til å elske denne regionen i sør-Frankrike. Juli og august kan være varmt i Cote d'Azur, men holdiay husene er godt tilpasset til å mestre og barn elsker å leke i privat basseng. Påske kan være bra, er mai våren bank holiday perfekt, og selv oktober halv sikt er et godt alternativ.

Cote d'Azur strender

Det en mange kilometer med strender på Cote d'Azur i Frankrike, men de kan variere en god del fra Saint Tropez til Monaco. De store sandstrender som Pampelone plage og Frejus plage en tendens til å være i Var. Ved Esterel er det rullesteinstrender viker så noen virkelig fine mindre sandstrender som Theoule sur mer. Cannes og La Napoule har lang ganske smale sandstrender deretter av Nice er det i hovedsak småstein med noen få unntak som Villefranche plage.

Filmer å se før en Cote d'Azur ferie

Mange filmer har blitt gjort med den franske rivieraen. Parfyme: historien om et drap har Grasse, det er ganske urovekkende, men de fleste synes det spennende. Oceans tolv starring Clooney, Matt Damon og Julia Roberts viser av Monaco. Transportøren av regissør Luc Besson var en all handling hit. Fransk Kiss stjernegalleri en veldig søt Meg Ryan tar i Cannes og selvfølgelig var det Bond i Goldeneye og Diamonds Are Forever. Dirty Rotten Scoundrels med Micheal Caine og Steve Martin ble gjort rundt kysten blant mye hillarity.

Cote d'Azur bøker å lese

Det er mange romaner som har den franske rivieraen inkludert noen store klassikerne som Tender is the Night av F. Scott Fitzgerald og Den franske løytnantens kvinne av John Fowels er skiller seg ut eksempler. The Garden of Eden Ernest Hemingway og Den talentfulle Mr. Ripley Patricia Highsmith er også verdt å lese.

Cote d'Azur feriehus hva du kan forvente

I Cote d'Azur er det noen virkelig vakre, luksuriøse villaer ved kysten, noen imponerende flotte havutsikt. Videre innover der natten luften er friskere standarden er fortsatt høy skjønt husene tendens til å ha større hager. Noen feriehus i Cote d'Azur er tradisjonelle stein bygge, alle våre franske Riviera utleieobjekter er høy kvalitet, ikke billig, men verdi for pengene. Det er bare noen få hytte eller bungalow stil hus og like ikke mange store villaer i Cote d'Azur.



Siste side-oppdatering Mandag, Mars 25, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :