Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Italien villor >> Puglia villor

Puglia villor Vår fantastiskt urval av semesterbostäder med pooler i Apulien - Puglia i sydöstra Italien har ett antal av de unika Trulli egenskaper som är typiska för området. Dessa vita hus med koniska tegeltak göra för vackra boende för en oförglömlig semester. Vi har en super allt från en lyxvilla för fyra som är väl lämpad för en minnesvärd smekmånad till en stor fastighet för tolv.

Regionen Apulien (känd som Puglia lokalt) är rätt ner i söder, i vad som kallas hälen i Italien. Det är en ganska platt landsbygdsregion som gör det särskilt attraktivt för cyklister. Med kust på två sidor av den breda halvön Gargano udden finns ett bra val av stränder många flankerade av spektakulära vita klipporna. Med Adriatiska havet på ena sidan och Joniska havet på den andra finns det många många fiske städer och byar som Viesta och Peschici på halvön och du kan besöka de närliggande Tremiti öarna.

Över hälften av olivolja i Italien kommer från Apulien - Apulien så mycket av marken domineras av olivlundar samt mycket gamla skogar. Mycket av området införlivas i Parco Nazionale del Gargano.
>> Se våra Puglia villor

Puglia villor
Vi har 24 villor i Puglia.
>> >> Se våra Puglia villor


 
Apulien - Puglia resor
Det finns två internationella flygplatser. Brindisi (BDS) som är längst söderut och Bari Palese (BRI), som är småprata av de två. Det finns en stop flyg till Bari från Göteborg med Air Berlin.

Apulien - Sevärdheter i Puglia
Längs kusten finns många vackra vakttorn och Castel del Monte UNESCO: s världsarvslista är ett fint exempel på 13-talet militär arkitektur. Du kommer att upptäcka att det är bild på en cent euro bit i Italien. Trulli är de symboliska byggnader i området, med oss ??kan du även bo i ett. Ligger främst i Istrien dalen dessa torra stenhus med koniska tak var bostäder för lokalbefolkningen. Upptäck extravaganta Lecce barock arkitektur ända ner i hälen, såsom Basilica della Santa Croce, som går tillbaka till 16-talet. Den Castellana Grotte är en stor show grotta öppen för besökare, den andra i Putignano. Safari djurpark på Fasano är en populär dag ut för familjer med barn.

Apulien - Puglia väder
Med över 300 dagar solsken per år vädret är mycket tillförlitlig. I själva verket är det inte för varmt på sommaren, med en medeltemperatur runt 23 grader Celsius. Temperaturen är varm från april till oktober med lite regn.

Apulien - Puglia tid
Apulien - Apulien är en timme före Greenwich Mean Time eftersom det ligger i den centraleuropeiska tidszonen.

Apulia - Puglia böcker att läsa
Pan 'e Pomodor - Min Passage till Puglia av Ian R McEwan är en av de storheter om en brittiska par renovera ett gammalt hus som de köpte i området och allt roligt och spel inblandade. Casa Rossa av Francesca Marciano är en roman som i Apulien - Puglia regionen bland annat.

Mat och dryck i Apulien - Puglia
Självklart fisk och skaldjur är predoninant i det lokala köket tillsammans med lokalt odlade råvaror såsom olivolja, mandel och apelsiner. De lokala vinerna är verkligen värt att försöka, särskilt de vita från Locorotondo och Martina Franca och fylliga röda från Negromaro och Nera. Du kan vilja få Puglia - en kulinarisk memoarer av Maria Pignatelli att lära sig mer om de lokala recept eller en aptit för Puglia av Christine Smallwood.

Äta ute i Apulien - Puglia
Ostuni är en av de bästa platserna att äta ute i regionen, det finns ett mycket bra val här. Alberobello är ganska bra också. Den lokala pasta är recchietele (eller orecchiette) oftast gjorda av durumvete odlas i regionen är strascinati annan, är de ofta kombinerade med fisk och kött till stor effekt.

Butiker i Apulien - Puglia
Huvudstaden i trulli området är Alberobello där det finns ett brett utbud av butiker, den perfekta platsen för dig att köpa souvenirer. För billigt lokalt vitt vin försök Locorotondo. Martina Franca är platsen för eleganta shopping, Osuni mycket bra, särskilt i de mer moderna områden.

Sport och fritid i Apulien - Puglia
Det finns massor av möjligheter för snorkling och dykning längs kusten med undervattenskablar grottor och rev av Tremiti Islands erbjuder något speciellt. Det finns fyra mycket bra golfbanor i området. Kite surfing och vindsurfing är också populärt här.

Apulien - Puglia stränder
Det finns många stränder på båda sidor av halvön och på Tremiti öarna i synnerhet havet är kristallklart.

Apulien - Puglia hus vad att förvänta sig
De egenskaper som vi presenterar i Apulien - Puglia resor är bland de senaste inkom i vårt italienska portfölj. De är verkligen intressanta egenskaper, antingen konverterade Tulli eller hus på landet eller moderna kustnära villor. Alla är en mycket bra standard och perfekt hem familjesemester.


Senaste Uppdatering Fredag, April 26, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiska anmälningar

Storstäder uttrycka anslutningar :