Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Provence villor

Provence villor

Provence semesterhus, villor med pooler, lyxiga stugor, lägenheter att hyra, semesterboende och semester boende att hyra. Hus uthyrning och semester i Provence hem med pool är vår specialitet. För en perfekt semester villa i södra Frankrike, är Provence en region välsignad med en fantastisk klimat året runt.

Den närliggande kusten är chic och livlig och många av de orterna som Cassis och Hyères är familjesemester favoriter. Inland Provence erbjuder en hel kontrast, fred, lugn, lavendelfält och vingårdar solar i värmen, vackra sten, semi befästa byar och kloster. Mycket av det verkar fortfarande som en scen från Jean de Florette, Marcel Pagnols episk film baserad på efterkrigstidens liv nära Aubagne.

Regionen är enormt varierat med Alpes de Haute Provence och Alpilles är särskilt spektakulära och bergig med ett antal stora städer, inklusive Apt, Salon en Provence och Orange. Vaucluse och Bouches du Rhone är inte brist på skådespel med "Calanques" på Cassis och Mont Saint Victoire bara två exempel på extravaganta landskap medan Avignon och Marseille är stora, historiska städer med väldigt mycket att se bland annat Palais des Papes och den gamla hamnen.


>> Se våra Provence villor

VÅR FAVORIT VILLOR I PROVENCE


Provence - Frankrike
864€ - 1800€ en vecka -216 (20%)
 
Det finns mycket att göra i Provence och det underbara klimatet gör detta till en utmärkt plats att semester från påsk fram till oktober halv sikt. För att se vad som är på i Provence följa den understrukna texten här semester händelser i Provence 2013, och för att se vad man ska göra och besöka följa den understrukna texten här Provence semester attraktioner.

Provence det

Det finns regelbundna direktflyg till Marseille (MRS) flygplats, Nice (NCE) och Nimes (FNI) samt Montpellier (MPL).

Provence klimatet

Klimatet i Provence är perfekt för en semester i solen eftersom det tenderar att vara trevlig och varm från början av maj till slutet av oktober. Det är i allmänhet mycket lite regn under sommarmånaderna. Du måste vara försiktig med små barn eftersom temperaturen blir ganska varmt i juli och augusti. En pool på din Provence villa kommer säkert väl till pass!

Provence mat och dryck

Den lokala medelhavsmat anses vara bland de friskaste i världen, kan du verkligen njuta äta ute i Provence. Fabulous olivolja, starka ostar, aromatiska vilda örter, färsk fisk och läckra kött serveras i sofistikerade, läckra rätter i lugn restauranger med härlig, traditionell Provencale inredning. Och maten du kan köpa i butiker och marknader är lika bra. Och det lokala vinet är utmärkt för, särskilt Cote de Rhone röda och uppfriskande Rose som går ner mycket väl på en kokplattor kväll! Du kan leva bra på semester i en villa i Provence.

Äta ute i Provence

Det finns några fantastiska restauranger i Provence, många i vackra miljöer. Här har du allt från sofistikerade gourmetrestauranger av chic städer som Aix en Provence till idylliska anläggningar bara perfekt för en lång lunch med utsikt över den majestätiska Provencale landsbygden.

Provence sport och fritid

Den varma Medelhavet är utmärkt för vattensporter, särskilt segling och dykning, som är mycket populära. Inland finns härliga promenader och mountainbike. Den geografiska variation innebär att det finns ett brett utbud av sport och utomhusaktiviteter i Provence.

Shopping i Provence

När det gäller shopping Aix en Provence och Avignon är de bästa platserna i Provence. Båda har vackra historiska centrum med en myriad av små gator med boutiquer samt vanliga butiker.

Filmer att se innan en semester i Provence

Ett bra år, regisserad av Ridley Scott, är en av de senaste filmerna som skall fastställas i Provence. Poolen är en Hitchkock stil nyligen thriller som utspelar i Luberon. En stor klassiker är Gud ... Skapad kvinna som höjden Brigitte Bardot till stjärnstatus. Två av de mest absorberande och vackra filmer som fastställts i hjärtat av Provence landsbygden är Jean de Florette med Yves Montand och Daniel Auteuil och Manon des Sources starring Gerard Depardieu.

Provence böcker att läsa

Peter Mayle satte verkligen Provence på den litterära kartan med den första i en serie av romaner, Ett år i Provence. Andra noterbara romaner som i Provence är Mistrals dotter av Judith Kranz, bokhandlaren dotter Pam Rosensthal, The Fly-Truffler av Gustaf Sobin och parfym från Provence av Winfried Fortescue.

Provence semesterhus vad att förvänta sig

Våra villor i Provence område i södra Frankrike är ofta spektakulära, med många i underbara platser. Vissa är stora traditionella Provencale mas, eller konverteras hus gård, en hel är vackra sten hus, andra moderna villor, alla har privata pooler. Om du vill ha någon hjälp med att välja din ideala villa i Provence tveka inte att ringa eller maila och använda vår erfarenhet av Provence villor.


Senaste Uppdatering Onsdag, Mars 21, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :