Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Provence villaer

Provence villaer Provence feriehus, villaer med bassenger, luksuriøse hytter, gites for utleie, ferie utleie og ferie innkvartering til leie. Hus innkvartering og helligdager i Provence hjem med basseng er vår spesialitet. For en perfekt ferie villa i Sør-Frankrike, er Provence et område velsignet med et fantastisk klima året rundt.

Den nærliggende kysten er elegant og livlig, og mange av de skianlegg som Cassis og Hyeres er familie ferie favoritter. Inland Provence tilbyr litt av en kontrast, fred, ro, lavendel felt og vingårder basking i varmen, pen stein, semi befestede landsbyer og klostre. Mye av det synes fortsatt som en scene fra Jean de Florette, Marcel Pagnols episk film basert på etterkrigs livet nær Aubagne.

Regionen er enormt variert med Alpes de Haute Provence og Alpilles blir spesielt spektakulære og fjell med en rekke store byer, inkludert Apt, Salon en Provence og Orange. Vaucluse og Bouches du Rhône er ikke kort av opptog med "calanques" på Cassis og Mont Saint Victoire bare to eksempler på ekstravagant natur mens Avignon og Marseille er store, historiske byer med et stort beløp for å se inkludert Palais des Papes og den gamle havnen.
>> Se våre Provence villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I PROVENCE 
Det er masse å gjøre i Provence og den fantastiske klimaet gjør dette til et utmerket sted å ferie fra påske frem til oktober halv sikt. Å se hva som skjer i Provence følge understreket tekst her ferie hendelser i Provence 2013, og for å se hva du skal gjøre og besøke følge understreket tekst her Provence ferie attraksjoner.

Provence det

Det er regelmessige direktefly til Marseilles (MRS) flyplass, Nice (NCE) og Nimes (FNI) samt Montpellier (MPL).

Provence klimaet

Klimaet i Provence er perfekt for en ferie i solen som det pleier å være hyggelig og varm fra tidlig mai til slutten av oktober. Det er generelt veldig lite nedbør i sommermånedene. Du trenger ikke å være forsiktig med små barn som temperaturen blir ganske varmt i juli og august. Et svømmebasseng på din Provence villa kommer sikkert godt med!

Provence mat og drikke

Den lokale Middelhavet fare anses å være blant de friskeste i verden, kan du virkelig liker å spise ute i Provence. Fabelaktig olivenolje, sterke oster, aromatiske, ville urter, fersk fisk og deilig kjøtt serveres i sofistikerte, smakfulle retter i rolige restauranter med herlig, tradisjonell Provencale innredning. Og maten kan du kjøpe i butikker og markeder er hver bit så god. Og den lokale vinen er utmerket også, spesielt Cote de Rhone røde og forfriskende Rose som går ned godt på en skrullete kveld! Du kan leve godt på ferie i en villa i Provence.

Spise ute i Provence

Det er noen fantastiske restauranter i Provence, mange i vakre omgivelser. Her har du alt fra de sofistikerte gourmetrestauranter elegante byer som Aix en Provence til idylliske etablissementer bare perfekt for en lang lunsj med utsikt over majestetiske Provencale landsbygda.

Provence sport og fritid

Det varme Middelhavet er utmerket for vannsport, spesielt seiling og dykking, som er svært populære. Innlandet er det nydelig turer og terrengsykling. Den geografiske variasjon betyr at det er et bredt spekter av sport og friluftsliv i Provence.

Shopping i Provence

Når det gjelder shopping Aix en Provence og Avignon er de beste stedene i Provence. Begge har flotte historiske sentre med et mylder av små gater med boutique butikker samt ordinære butikker.

Filmer å se før en ferie i Provence

Et godt år, regissert av Ridley Scott, er en av de nyeste filmene som vil bli beskrevet i Provence. Svømmebasseng er en Hitchkock stil nylig thriller satt i Luberon. En stor klassiker er Og Gud ... Skapte kvinnen som skjøt Brigitte Bardot til stjernestatus. To av de mest absorberende og vakre filmer sett i hjertet av Provence landsbygda er Jean de Florette med Yves Montand og Daniel Auteuil og Manon des Sources hovedrollen Gerard Depardieu.

Provence bøker å lese

Peter Mayle virkelig sette Provence på den litterære kartet med den første av en serie romaner, Et år i Provence. Andre kjente romaner satt i Provence er Mistrals datter av Judith Kranz, Bokhandleren datter av Pam Rosensthal, The Fly-Truffler av Gustaf Sobin og parfyme fra Provence med Winfried Fortescue.

Provence feriehus hva du kan forvente

Våre villaer i Provence-området i Sør-Frankrike er ofte spektakulær, med mange i fantastiske steder. Noen store tradisjonelle Provencale mas, eller konverteres gården hus, ganske mange er vakre stein hjem, andre moderne villaer, alle har eget svømmebasseng. Hvis du ønsker assistanse med å velge din ideelle villa i Provence ikke nøl med å telefon eller e-post og bruke vår erfaring med Provence villaer.


Siste side-oppdatering Fredag, April 26, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :