Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Provence villaer

Provence villaer

Presentere Villas Worldwide rekke private villaer med basseng i Provence. Godt priset selvbetjente eiendommer og luksuriøse boliger, alle håndplukket og besøkt av våre eksperter. For en perfekt ferievilla i Sør-Frankrike, er Provence en velsignet region med et fantastisk klima året rundt, tillater oss å hjelpe deg med å velge den rette for din familieopphold.

Nærliggende kysten er elegant og livlig, og mange av feriestedene som Cassis og Hyeres er familievennlige favoritter, det er også Camargue. Inland Provence tilbyr ganske kontrast, fred, ro, lavendelfelt og vingårder som basker seg i varmen, vakre stein, halvfestede landsbyer og klostre, romerske steder som Pont du Gard. Mye av det fremstår fortsatt som en scene fra Jean de Florette, Marcel Pagnols episke film basert på etterkrigstid nær Aubagne.

Regionen er svært variert med Alpes de Haute Provence og Alpilles er spesielt spektakulære og fjellrike med en rekke store byer, inkludert Apt, Salon en Provence og Orange. Vaucluse og Bouches du Rhone er ikke kort for skuespill med "Calanques" på Cassis og Mont Saint Victoire, bare to eksempler på ekstravagant natur, mens Avignon, Aix en Provence og Marseille er store, historiske byer med en stor mengde å se, inkludert Palais des Papes, Cezanne-kretsen og den gamle havnen.


>> Se våre Provence villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I PROVENCE


Provence - Frankrike
9300€ - 14500€ en uke


Provence - Frankrike
1800€ - 4200€ en uke


Provence - Frankrike
1080€ - 1800€ en uke
 

Det er mye å gjøre i Provence, og det fantastiske klimaet gjør dette til et utmerket sted å feriere fra påske til oktober halv sikt. For å se hva som skjer i Provence, feriearrangementer og å se hva du skal gjøre, se vår mer Provence-informasjonsseksjon.

Reise

Det er vanlige direktefly til Marseille (MRS) flyplass, betjent av British Airways og Easyjet, som ligger innen to timers kjøring fra de fleste av våre villaer i Provence. Nice (NCE) som betjenes av Easyjet, Bmibaby og Jet2 og Nimes (FNI) der Ryanair driver, er også alternativer som Montpellier (MPL) som har flyreiser fra Ryanair og Easyjet.

Vær

Klimaet i Provence er perfekt for en ferie i solen som det pleier å være fint og varmt fra tidlig mai til slutten av oktober. Det er generelt svært lite nedbør i sommermånedene. Du trenger å være forsiktig med små barn, da temperaturen blir ganske varmt i juli og august. Et svømmebasseng på Provence villaen kommer sikkert til nytte!

Mat og Drikke

Den lokale middelhavsprisen regnes for å være blant de sunneste i verden, du kan virkelig nyte å spise ute i Provence. Fabelaktig olivenolje, sterke oster, aromatiske villmarker, fersk fisk og deilig kjøtt serveres i sofistikerte, smakfulle retter i rolige restauranter med herlig, tradisjonell provençalsk innredning. Og maten du kan kjøpe i butikker og markeder er like bra. Og den lokale vinen er også utmerket, spesielt Cote de Rhone røde og forfriskende Rose som går ned veldig bra på en myk kveld! Du kan leve godt på ferie i en villa i Provence.

Spise ute

Det er noen fantastiske restauranter i Provence, mange i vakre omgivelser. Her har du alt fra de sofistikerte gourmetrestaurantene i elegante byer som Aix en Provence til idylliske etablissementer, bare perfekt for en lang lunsj med utsikt over det majestetiske provençalske landskapet.

Sport og fritid

Det varme Middelhavet er utmerket for vannsport, spesielt seiling og dykking, som er veldig populære. Innlandet er det flotte turer og terrengsykling. Den geografiske variasjonen betyr at det er et bredt spekter av sports- og friluftsaktiviteter i Provence.

Shopping

Når det gjelder shopping Aix en Provence og Avignon er de beste stedene i Provence. Begge har vakre historiske sentre med en myriade av små gater med butikkbutikker samt vanlige butikker.

Filmer å se før en ferie i Provence

Et godt år, regissert av Ridley Scott, er en av de nyeste filmene som skal settes i Provence. Svømming er et Hitchcock-stil, en ny thriller i Luberon. En stor klassiker er Og Gud ... Laget Kvinne som raket Brigitte Bardot til stjernestatus. To av de mest absorberende og vakre filmene i hjertet av Provence-landsbygda er Jean de Florette med Yves Montand og Daniel Auteuil og Manon des Sources med Gerard Depardieu.

Bøker å lese

Peter Mayle satte virkelig Provence på det litterære kartet med den første av en serie romaner, Et år i Provence. Andre bemerkelsesverdige romaner i Provence er Mistrals datter av Judith Kranz, Bokhandlerens datter av Pam Rosenthal, The Fly-Truffler av Gustaf Sobin og Parfyme fra Provence ved Winfried Fortescue.

Provence feriehjem hva du kan forvente

Våre villaer i Provence-området i Sør-Frankrike er ofte spektakulære, med mange på fantastiske steder. Noen er store tradisjonelle provençalske mas eller konverterte gårdshus, noen få er vakre steinhjem, andre moderne villaer, alle har private svømmebassenger. Hvis du vil ha hjelp med å velge din ideelle villa i Provence, ikke nøl med å ringe eller e-post og bruk vår erfaring.Siste side-oppdatering Torsdag, Juni 04, 2020.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2020 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :