Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Portugal villaer

Portugal villaer

Vårt fantastiske utvalg av private villaer med basseng i Portugal har håndplukkede boliger for familieferier i den solvelsignede Algarve i sør og den kulturelt rike vestkysten rundt Lisboa og så langt nord som Porto og Douro Valley-vinområdene. Mange av våre portugisiske feriehus har fantastisk havutsikt, og ofte kan du gå til stranden. Det er noen innlands villaer å leie som de i Porto vin regionen som tilbyr eksepsjonell verdi for pengene og for de som søker en topp-end hjem er det et fantastisk utvalg av luksus eiendommer. Våre portugisiske eksperter kan hjelpe deg med å velge.

Algarve har noen av verdens beste golfbaner og et vell av toppkvalitets idrettsanlegg som tiltrekker både ferierende og profesjonelle idrettsutøvere og kvinner. Costa Verde er rik på handel og produksjon av Portugals berømte Porto-vin, og har en fantastisk arkitektur i sofistikerte byer. Costa Lisboa har flere kjente feriested, og Sølvkysten eller Costa da Prata er et vakkert område som strekker seg fra Nord-Lisboa til Porto, et område som er rik på kultur.


>> Se våre Portugal villaer

Finn ut om Lisbon for en villa ferie
En av de symbolske funksjonene i Lisboa er Belem-tårnet
>> Lisbon flere fotografier og bilder


Klikk på et område nedenfor for å se fullstendig liste over villaer :
 
Portugal villaer

Sol hele året Portugal er et land med mange fasetter og Costa Verde, Costa de Prata, Lisboa og Algarve er blant de fineste områdene på kysten. Sjekk ut vår enestående utvalg av kyst Portugal villaer og for å se hva som skjer i Portugal i år se våre arrangementer. Å se hva du skal besøke mens du bor i din Portugal villa ta en titt på våre foreslåtte Portugal attraksjoner.

Reiser til
Reiser til Portugal er relativt enkelt med fly som det er direktefly til Faro (FAO), Lisboa (LIS) og Porto (OPO) flyplasser. Vegnettet blir stadig bedre.

Flying ganger til våre portugisiske villaer

Portugal er betjent av lavpris flyselskaper inkludert Ryanair og norsk samt Lufthansa, Swiss, Brussels Airlines og TAP.

Flytiden til våre portugisiske villaer i Algarve-området. Flybilletter fra Oslo til Faro (FAO 4 timer og 15 minutter).

Flytiden til våre portugisiske villaer i Lisboa-området. Flybilletter fra Amsterdam til Lisboa (LIS 4 timer og 10 minutter).

Vær
Klimaet i den sørlige delen av Portugal er varmt og solrikt nesten hele året, med lite nedbør. Temperaturen blir varmt under de viktigste skolen sommerferie i juli og august. På vestkysten av Portugal klimaet er flott og varm fra mai til september med mer nedbør enn i sør.

Tid
Portugal er det samme som Greenwich Mean Time som det er i den vestlige European Time Zone (WET).

Mat og drikke
Kanskje mindre kjent for sin kulinariske dyktighet enn andre prominente europeiske land Portugal er ikke desto mindre en ekte gastronomiske sentrum med Lisboa i hjertet av det.

Spise ute
Når du er på ferie i Portugal sjansene er du vil spise ute på restaurant med utsikt over havet, og det er en av de store sjarmen av landet. Portugal er en stor sjøfartsnasjon, og den portugisiske vet hvordan å gjøre det beste ut av frukten av havet. Restauranter i Portugal er ofte sjarmerende og rimelige priser også.

Portugal holiday bøker å lese
Nattoget til Lisboa av Pascal Mercer er en spennende siste bestselgende roman som gir et fascinerende innblikk i det gamle diktaturet regimet. Andre interessante romaner er The Anarchist Banker som Eugenio Lisboa redigert og The synd far Amaro (Carcanet). For et innblikk i kultur og geografi i Portugal Marion Kaplan - Den portugisiske: Landet og dets folk er et bra sted å starte.

Filmer å se før en ferie i Portugal
Kanskje den mest kjente av filmene satt i Portugal er en gammel klassiker, The Boys fra Brasil hovedrollen Laurence Olivier og Gregory Peck. Nyere er Belle Epoque med Penelope Cruz. Lisboa historie av Wim Wenders er vanskelig å få tak i, men mye beundret av elskere av Lisboa.

Lei en villa i Portugal, hva du kan forvente

På hele sengetøy og håndklær er inkludert, er inkludert i prisen for våre leie hus i Portugal. Et depositum er alltid nødvendig, dette betales ved ankomst og returneres når du går. Vanligvis sluttrengjøring er også inkludert, og noen enda har ekstra rengjøring tjeneste under ditt opphold. Hver Portugal villa beskrivelse detaljer hva som er og ikke er inkludert sammen med de tilleggsutstyr som kan etterspør.

Villa og landsted overnatting for skoleferier i Portugal
Portugisisk skoleferier er ikke alltid sammenfallende med de i Norge, så det er en god idé å ta hensyn til dette når du bestiller. Du kan dra nytte av svært opptatt av priser og godt vær for å ta et opphold i Portugal i påsken eller våren bank ved inngangen av året. Mot slutten oktober halv sikt er også et populært alternativ. Hvis du er fri til å velge så juni og september er perfekt.

Villaer, herregårder, feriehus, gården hus, herregårder og luksus gites i Portugal

Vårt utvalg i Portugal er fin og variert. Algarve har hovedsakelig nylig bygge villa stil og vår vanligvis har vakre store hager. På Atlanterhavskysten er det noen fin strand villa og hytte stilegenskaper mens Lisboa-området har noen vakre luksushus reflekterer områder rikdom. Lenger nord rundt Porto og opp Douro-dalen landet hus og herregårder alltid tilhørt produsentene av Porto vin, de er godt bygget og har masse tegn, noen er overraskende moderne. Villas er Worldwide en av de ledende ferie spesialister av villaer i Portugal.Siste side-oppdatering Fredag, Juni 10, 2020.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2020 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :