Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Portugal villor

Portugal  villor

Portugal villor med pooler, stugor, fritidshus att hyra, hus att hyra, självhushåll att släppa, lyxvillor i Portugal, i Algarve, Costa Verde, Silver Coast och Lissabon områden. Villor med privata pooler sova 2 till 18 i topp orter, Albufeira, Carvoeiro, Vilamoura, Lissabon och Porto.

Algarve ståtar med några av världens bästa golfbanor och en mängd högklassiga idrottsanläggningar som lockar både turister och professionella idrottsmän och kvinnor. Det finns utmärkta shoppingmöjligheter, ett överflöd av utomhus restauranger och kaféer med utsikt hamnar hosting seglar båtar alltifrån lyxbåtar till ödmjuk ljust målade fiskebåtar.

Costa Verde är rik från handel och produktion av Portugals berömda Porto vin och ståtar med en fantastisk arkitektur i avancerade städer. Dessa kompletteras av ett fantastiskt landskap rikt med vingårdar och en dramatisk kustlinje skryta vackra sandstränder.

Costa Lisboa ståtar med flera kända orter som Estoril är den mest eleganta och betydande. Lissabon i sig är en kulturell upplevelse och det finns många herrgårdar byggda med rikedomar handel.

Silver Coast eller Costa da Prata är ett vackert område som sträcker sig från norra Lissabon till Porto, ett område rikt på kultur.


>> Se våra Portugal villor

VÅR FAVORIT VILLOR I PORTUGAL


Costa Verde - Portugal
1480€ - 1985€ en vecka


Lissabon - Portugal
2670€ - 3355€ en vecka


Algarve - Portugal
1470€ - 3810€ en veckaTa reda på om Lisbonne för en villa semester
Kväll vid Belem tornet i Lissabon
>> Lisbonne fler fotografier och bilder


Klicka på en region nedan för att se hela listan av villor :
 
Portugal  villor

Sunny året Portugal är ett land med många fasetter och Costa Verde, Costa de Prata, Lissabon och Algarve är bland de finaste områdena vid kusten. Kolla in vår enastående utbud av kust Portugal villor och se vad som finns i Portugal i år se våra semester händelser i Portugal 2013. För att se vad att besöka medan du bor i din Portugal villa ta en titt på våra föreslagna Portugal attraktioner.

Portugal resa
Att resa till Portugal är relativt lätt med flyg eftersom det finns direktflyg till Faro (FAO), Lissabon (LIS) och Porto (OPO) flygplatser. Vägnätet är ständigt förbättras.

Flygtider till våra portugisiska villor
Portugal är servad av lågprisflygbolag, inklusive Ryanair, Norwegian och Schweiz, Lufthansa, Brussels Airlines och TAP.

Flygtider till våra portugisiska villor i Algarve. Flyg från London till Faro (FAO 4 timmar och 20 minuter).

Flygtid till våra portugisiska villor i Lissabon-området. Flyg från London till Lissabon (LIS 4 timmar och 25 minuter).

Portugal väder
Klimatet i södra Portugal är varmt och soligt nästan hela året, med lite regn. Temperaturen blir varm under de viktigaste semester skolan sommarmånaderna juli och augusti. På västkusten i Portugal klimatet är underbar och varm från maj till september med fler nederbörd än i söder.

Portugal tid
Portugal tid är samma som Greenwich Mean Time som det är i den västeuropeiska tidszonen (WET).

Portugal mat och dryck
Kanske mindre känd för sin kulinariska förmåga än andra framstående europeiska länder Portugal är ändå en riktig gastronomisk centrum med Lissabon i hjärtat av det.

Äta ute i Portugal
När på semester i Portugal är chansen att du kommer att äta i en restaurang med utsikt över havet och det är en av de stora charm i landet. Portugal är en stor sjöfartsnation och Portugals vet hur man gör det bästa av frukten av havet. Restauranger i Portugal är ofta charmerande och rimliga priser också.

Portugal semester böcker att läsa
Nattåg till Lissabon av Pascal Mercer är ett spännande ny bästsäljande roman som ger en fascinerande inblick i den gamla diktaturen regimen. Andra intressanta romaner är The Anarchist Banker som Eugenio Lisboa redigerade och synd fadern Amaro (Carcanet). För en inblick i kultur och geografi i Portugal Marion Kaplan - Den portugisiska: Marken och dess folk är ett bra ställe att börja.

Filmer att se innan en semester i Portugal
Kanske den mest kända av de filmer som i Portugal är en gammal klassiker, pojkarna från Brasilien huvudrollen Laurence Olivier och Gregory Peck. Nyare är Belle Epoque med Penelope Cruz. Lissabon berättelse av Wim Wenders är svårt att få tag på men mycket beundrad av älskare av Lissabon.

Hyr en villa i Portugal, vad som väntar

På det hela taget sängkläder och handdukar finns, ingår i priset för vår hyra hus i Portugal. En deposition alltid krävs, detta betalas vid ankomsten och returneras när du avvika. Vanligtvis slutstädning ingår också och en del även har ytterligare städning tillhandahålls under din vistelse. Varje Portugal villan beskrivning detaljer vad som är och inte ingår tillsammans med de tillval som kan begäras.

Villa och hus på landet boende för skollov i Portugal
Portugisiska skollov inte alltid sammanfaller med de i Sverige så det är en bra idé att ta hänsyn till detta när du bokar. Du kan dra nytta av mycket angelägna priser och bra väder att ta en vistelse i Portugal vid påsk eller Spring Bank i början av året. Mot slutet oktober halv sikt är också ett populärt alternativ. Om du är fri att välja och sedan juni och september är bara perfekt.

Villor, hus på landet, fritidshus, hus gård, herrgårdar och lägenheter lyx i Portugal

Vårt sortiment i Portugal är trevligt och varierad. Algarve har huvudsakligen nya bygga villa stil boende och vår oftast vackra stora trädgårdar. På Atlantkusten finns några trevliga strand villa och stuga egenskaper stil medan Lissabon området har några vackra lyxvillor reflekterar områden rikedom. Längre norrut runt Porto och upp Dourodalen landet hus och herrgårdar alltid tillhört producenter av Porto vin, de är väl byggd och har gott om karaktär, vissa är förvånansvärt moderna. Villor är världsomspännande ett av de ledande semester specialister villor i Portugal.Senaste Uppdatering Tirsdag, Januari 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :