Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Midi-Pyreneeën villa's

Midi-Pyreneeën villa's

Ontdek het Villa's Wereldwijd aanbod van privévilla's met zwembaden in Midi-Pyrenees, Frankrijk. Onze vakantiehuizen zijn met de hand geplukt voor ideale familievakanties met eigen kookgelegenheid. We hebben een fantastisch aanbod van luxe villa's en hoogwaardige gites in de Midi-Pyreneeën (nu onderdeel van de regio Occitanie). Neem contact op met onze experts voor snelle hulp bij het kiezen van degene die past bij uw familie-eisen.

De Midi-Pyreneeën is een warme, rustige streek met veel verborgen juweeltjes te midden van dramatische landschappen, waaronder de kalkstenen kloven van de Lot en de besneeuwde pracht van de Pyreneeën. Historische steden zoals Cohors, Albi, Montauban en Toulouse zijn een genot om te ontdekken.

Dit is het land van de beroemde Cassoulet, die nergens anders zo lekker smaakt en wat een beter compliment zou kunnen zijn dan een mooie Cahors-claret. Ganzelever en eend zijn ook lokale lekkernijen en als je eenmaal een goede "magret de canard" hebt geproefd, is het gemakkelijk om verslaafd te raken.


>> Bekijk onze Midi-Pyreneeën villa's

ONZE FAVORIETE VILLA'SIN MIDI-PYRENEEëN


Midi-Pyreneeën - Frankrijk
1790€ - 2340€ een week


Midi-Pyreneeën - Frankrijk
5900€ - 6900€ een week
Lijst van steden en dorpen van Midi-Pyreneeën onder :
 

Er zijn een aantal bedevaartsplaatsen in het gebied die de lange trek naar Saint Jean de Compostelle hebben bediend, Rocamadour is misschien wel de meest dramatische, en nog meer wanneer de Eagles over de kalksteenvallei vliegen en Toulouse de meest geavanceerde is, het is een prachtige stad met rode bakstenen met fascinerende toeristische bezoeken en geweldige winkels.

Er is veel te doen met veel mooie wandelingen, uitstekend fietsen en een hele reeks spannende activiteiten, waaronder canyoning. De toegang tot de weg is zeer goed voor een groot aantal plaatsen zoals de Cabrerets (ongeveer een uur en vijftig minuten rijden van Toulouse), waar u een van de weinige authentieke grotschilderijen in Frankrijk kunt zien in de Peche Merle-grot.

Reizen

De Midi-Pyreneeën is een goede regio om zelf te rijden, want het heeft een goed wegennet. Er zijn directe internationale vluchten naar Toulouse (TLS). Er zijn ook vluchten naar Pau (PUF) en Carcassonne (CCF). Goedkope vluchtoperators naar de Midi-Pyreneeën zijn Easyjet, Ryanair en Jet2.

Weer

Het weer in de Midi-Pyreneeën heeft de neiging behoorlijk warm te zijn met slechts een beetje regenval, zodat u kunt anticiperen op het gebruik van het zwembad in uw villa. Hoe verder je de Pyreneeën in gaat, hoe meer kans op regen.Laatste site up-date Woensdag, Juli 17, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridische meldingen

Topbestemmingen uiten verbindingen :