Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Midi-Pyreneeën villa's

Midi-Pyreneeën villa's

De Midi-Pyreneeën is een warme, rustige streek met veel verborgen pareltjes te midden dramatische landschap, met inbegrip van de kalksteencanyons van de Lot en de met sneeuw bedekte pracht van de Pyreneeën. Historische steden zoals Cohors, Albi, Montauban en Toulouse zijn een plezier om te ontdekken.

Dit is het land van de beroemde Cassoullet, die nooit zo goed smaakt nergens anders en wat kan een beter compliment dan een boete Cahors Claret. Foie gras en eend zijn ook lokale delicatessen en zodra je hebt een goede "magret de canard" het is makkelijk om verslaafd geproefd.

Er zijn een aantal van de bedevaart plekken in het gebied dat degenen die de lange tocht naar Saint Jean de Compostelle geserveerd, Rocamadour is misschien wel de meest dramatische, zelfs meer als de arenden vliegen boven de vallei van kalksteen en Toulouse is de meest geavanceerde, het is een prachtige rode bakstenen stad met fascinerende toeristische bezoeken en grote winkels. Het weer in de Midi-Pyreneeën meestal heel warm zijn met slechts een beetje regen, zodat u kunt anticiperen met behulp van het zwembad bij uw villa een goede deal. Maar de verder je komt in de Pyreneeën hoe meer de kans op regen. Er is een goede deal te maken met tal van prachtige wandelingen, uitstekende fiets-en een heel scala aan activiteiten, waaronder het verlaten van canyoning.
>> Bekijk onze Midi-Pyreneeën villa's


Lijst van steden en dorpen van Midi-Pyreneeën onder :
 


Laatste site up-date Maandag, Maart 25, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Topbestemmingen uiten verbindingen :