Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Midi-Pyrénées villor

Midi-Pyrénées villor

Upptäck Villas Worldwide utbud av privata villor med pooler i Midi-Pyrenees, Frankrike. Våra fritidshus är handplockade för idealiska familjesemester med självhushåll. Vi har ett fantastiskt utbud av lyxvillor och högkvalitativa gites i Midi-Pyrenees (nu en del av Occitano-regionen). Kontakta våra experter för snabb hjälp med att välja den som passar dina familjebehov.

Midi-Pyrénées är en varm, lugn region med många dolda pärlor, omgivna av dramatiska landskap, inklusive kalkstensklättrarna i Lot och de snöplansiga pendlarna i Pyrenéerna. Historiska städer som Cohors, Albi, Montauban och Toulouse är en glädje att upptäcka.

Detta är landet av den berömda Cassoulet, som aldrig smakar lika bra någon annanstans och vad kan vara en bättre komplimang än en fin Cahors claret. Foie gras och anka är också lokala delikatesser och när du har smakat en bra "magret de canard" är det lätt att få tillkopplad.


>> Se våra Midi-Pyrénées villor

VÅR FAVORIT VILLOR I MIDI-PYRéNéES


Midi-Pyrénées - Frankrike
1790€ - 2340€ en vecka


Midi-Pyrénées - Frankrike
5900€ - 6900€ en vecka
Lista städer och byar från Midi-Pyrénées under :
 

Det finns ett antal pilgrimsfärdspunkter i området som tjänade dem som gör den långa turen ner till Saint Jean de Compostelle. Rocamadour är kanske den mest dramatiska, ännu mer, när örnarna flyger över kalkstensdalen och Toulouse är den mest sofistikerade, Det är en vacker röd tegelstad med fascinerande turistbesök och bra affärer.

Det finns en hel del att göra med massor av härliga promenader, utmärkt cykling och en mängd spännande aktiviteter, inklusive canyoning. Vägåtkomst är mycket bra på en mängd platser som Cabrerets (cirka en timme och femtio minuter med bil från Toulouse) där du kan se ett av de få autentiska grottmålningsställen i Frankrike på Peche Merle-grottan.

Resa

Midi-Pyreneerna är en bra region för självdrivna semestern på den har ett bra motorvägsnät. Det finns direkta internationella flyg till Toulouse (TLS). Det finns också flyg till Pau (PUF) och Carcassonne (CCF). Lågprisflygoperatörer till Midipyrenéerna inkluderar Easyjet, Ryanair och Jet2.

Väder

Vädret i Midi-Pyrenees tenderar att vara ganska varmt med bara lite nederbörd så att du kan förutse att du använder poolen på din villa en hel del. Men ju längre du går in i Pyrenéerna desto mer är risken för regn.Senaste Uppdatering Onsdag, Juli 17, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiska anmälningar

Storstäder uttrycka anslutningar :