Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Midi-Pyrénées villor

Midi-Pyrénées villor

Midi-Pyrénées är en varm, lugn område med många gömda pärlor som ligger mitt i dramatiska landskap, inklusive kalksten klyftorna i partiet och de snötäckta prakt från Pyrenéerna. Historiska städer som Cohors, Albi, Montauban och Toulouse är en glädje att upptäcka.

Detta är det land av den berömda Cassoullet, som aldrig smakar så bra någon annanstans, och vad kunde vara en bättre komplimang än böter Cahors rödvin. Foie gras och anka är också lokala delikatesser och när du har smakat en bra "Magret de canard" Det är lätt att bli hooked.

Det finns ett antal pilgrimsfärd platser i det område som betjänas de som gör långa vandringen ner till Saint Jean de Compostelle, är Rocamadour kanske den mest dramatiska, ännu mer när örnar flyger över kalksten dalen och Toulouse är den mest sofistikerade, Det är en vacker röd tegel stad med fascinerande turistbesök och bra affärer. Vädret i Midi-Pyrénées brukar vara ganska varmt med bara lite regn så att du kan förutse använda poolen på din villa en bra affär. Men ju längre du går in i Pyrenéerna desto mer chans för regn. Det finns en hel del att göra med massor av härliga promenader, bra cykling och en rad spännande aktiviteter inklusive canyoning.
>> Se våra Midi-Pyrénées villor


Lista städer och byar från Midi-Pyrénées under :
 


Senaste Uppdatering Mandag, Mars 25, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :