Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Les Landes villor

Les Landes villor

Upptäck Villas Worldwide handplockade urval av privata villor med pooler i Landes, Frankrike. Självhushåll och lyxiga gites som sträcker sig från en tre sovrum med pool för 6 i Castets till en magnifik 8 sovrum lyxvilla för 20 personer i Saint Martin de Seignanx, vissa har också en privat tennisbana. Vårt är en av de finaste valen av handplockade och inspekterade lägenheter med självhushåll i frankrikas sydvästra kust om du letar efter en gite, stuga eller hyra hem för din semester finns det en bra chans att vi har en För dig, kontakta våra experter för hjälp.

Landes-området i Aquitaine sträcker sig från Bordeaux-kusten hela vägen till Pyrenéerna och är nu en del av Nouvelle Aquitaine. Mile efter mil av solkusade vita sandstränder bakom ljuvliga tallskogar.

Ibland avbryts stränderna av charmiga badorter som Biscarosse, som åtnjuter de kombinerade nöjen i Atlanten och en stor sötvattensjö. Det finns faktiskt många stora sjöar i området, några nära kusten och andra ytterligare inland nära platser som Pontenx-Les-Forges, Escource och Sore.

Området är utmärkt anpassat för många aktiviteter, bland annat surfing, vindsurfing, segling, fiske och simning samt ridning och cykling längs skogen.


>> Se våra Les Landes villor

Fredag, September 13, 2013
>> Mer Les Landes information


Lista städer och byar från Les Landes under :
 

Längre söderut finns det elegant Hossegor, surfkapital och golfparadis med en lång tradition. Mindre kända men också trevliga är Soustons, Seignosse, Saint Martin och Seignanx.

Slutligen finns Pyrenéerna och den spanska gränsen, där området ändras helt och badorterna blir större och viktigare, det mest kända är Saint Jean de Luz och Biarritz.

Landskapet är mycket grönt, bakgrunden av bergen magnifik och kulturen Basque, återspeglas i köket och arkitekturen. Ascain är en mycket typisk, blomstrande baskisk by där du kan sitta på torget och titta på lokalbefolkningen spela sin sport, Palote Basque.

Resa

Landes-området är tillgängligt via direktflyg till Biarritz (BAQ) eller Bordeaux (BOD).

Väder

Klimatet i Les Landes är bra för familjesemester från maj till september och när du kommer närmare den spanska gränsen även april och oktober är lönsamma alternativ. Det är generellt varmt och soligt med lite nederlag, men inte mycket.Senaste Uppdatering Tirsdag, Maj 21, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiska anmälningar

Storstäder uttrycka anslutningar :