Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Les Landes villor

Les Landes villor

South West Coast semesterhus, villor att hyra, stugor och lägenheter från en två sovrum villa med pool för 4 i Biscarrosse till en magnifik 8 sovrum lyxvilla för 20 personer i Soustons, vissa har också en privat tennisbana. Vår är en av de finaste val av handplockade och inspekteras själv boende catering semester i södra Frankrikes västkust, om du letar efter en gite, stuga eller hyra hem för din semester finns det en god chans att vi har en till dig .

Landes området Aquitaine sträcker sig ner från Bordeaux kusten hela vägen till Pyrenéerna. Mil efter mil av sol kysste, vita sandstränder backas upp av doftande tallskogar.

Då och då stränderna avbryts av charmiga badorter såsom Biscarosse som åtnjuter de kombinerade nöjen Atlanten och en stor insjö. Det finns faktiskt många stora sjöar i området, några nära kusten och andra längre in i landet nära platser som Pontenx-les-Forges, Escource och öm.

Området är utmärkt anpassad för många aktiviteter, inklusive surfing, vindsurfing, segling, fiske och bad samt ridning och cykling längs skogsstigar.


>> Se våra Les Landes villor

Fredag, September 13, 2013
>> Mer Les Landes information


Lista städer och byar från Les Landes under :
 
Längre söderut finns det eleganta Hossegor, surfa kapital och golf paradis med en lång tradition. Mindre kända men också trevliga är Soustons, Seignosse, Saint Martin och Seignanx.

Slutligen finns det Pyrenéerna och spanska gränsen, här området förändras helt och badorter blir större och viktigare, den mest kända är Saint Jean de Luz och Biarritz.

Landsbygden är mycket grön, bakgrund av bergen magnifika och kultur baskiska, avspeglas i köket och arkitektur. Ascain är ett mycket typiskt, blomstrande baskiska byn där du kan sitta i byn torget titta på lokalbefolkningen spela sin sport Palote baskiska.

Les Landes reser

Landes Området nås via direktflyg till Biarritz (BAQ) eller Bordeaux (BOD).

Les Landes väder

Klimatet i Les Landes är bra för familjesemestern från maj till september och som du kommer närmare den spanska gränsen även april och oktober är livskraftiga alternativ. Det är i allmänhet varmt och soligt med några regn då och då, men inte mycket.


Senaste Uppdatering Torsdag, Mars 21, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :