Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Les Landes villaer

Les Landes villaer Sørvestkysten feriehus, villaer til leie, hytter og gites spenner fra en to-roms villa med svømmebasseng for 4 i Biscarrosse til en storslått 8 soverom luksus villa for 20 personer i Soustons, noen har også en privat tennisbane. Vår er en av de fineste utvalg av håndplukket og inspisert ferie innkvartering i sør vest kysten av Frankrike, hvis du er ute etter en gite, hytte eller utleie hjem for ferien er det en god sjanse for at vi har en for deg .

Landes området Aquitaine strekker seg ned fra Bordeaux kysten helt til Pyreneene. Mil etter mil med sol kysset, hvite sandstrender støttet av søte smelling furuskog.

Hver dag og igjen strendene blir avbrutt av sjarmerende badebyer som Biscarosse som nyter den kombinerte gleden av Atlanterhavet og et stort ferskvann. Faktisk er det mange store innsjøer i området, noen nær kysten og andre videre innover i nærheten av steder som Pontenx-les-Forges, Escource og sår.

Området er ypperlig tilrettelagt for en rekke aktiviteter som surfing, windsurfing, seiling, fisking og bading, samt ridning og sykling langs skogsløyper.
>> Se våre Les Landes villaer


Liste er byer og landsbyer fra Les Landes under :
 
Lenger sør er det elegante Hossegor, surfe kapital og golf paradis med en lang tradisjon. Mindre kjent, men også hyggelig er Soustons, Seignosse, Saint Martin og Seignanx.

Endelig er det Pyreneene og den spanske grensen, her området endres helt og badebyer bli større og mer viktig, de mest kjente er Saint Jean de Luz og Biarritz.

Naturen er veldig grønn, bakgrunn av fjellene praktfulle og kultur baskisk, gjenspeiles i mat og arkitektur. Ascain er en veldig typisk, blomstrende baskisk landsby hvor du kan sitte i landsbyen torget ser lokalbefolkningen spille sin sport Palote Basque.

Les Landes reise

Landes området er tilgjengelig via direktefly til Biarritz (BAQ) eller Bordeaux (BOD).

Les Landes vær

Klimaet i Les Landes er flott for familieferier fra mai til september, og som du kommer nærmere den spanske grensen selv april og oktober er levedyktige alternativer. Det er generelt varmt og solrikt med noen regnskyll nå og igjen, men ikke mye.


Siste side-oppdatering Onsdag, Mars 21, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :