Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Les Landes villa's

Les Landes villa's

South West Coast vakantiehuizen, villa's te huur, bungalows en gites, variërend van een twee slaapkamer villa met zwembad voor 4 in Biscarrosse op een prachtige 8 slaapkamer luxe villa voor 20 personen in Soustons, sommige hebben ook een eigen tennisbaan. Ours is een van de mooiste selecties van met de hand geplukt en geïnspecteerd self-catering vakantie accommodatie in de zuid-west kust van Frankrijk, als u op zoek bent naar een gite, cottage of huren voor uw vakantie is er een goede kans die we hebben voor u .

De Landes gebied van Aquitaine strekt zich naar beneden uit de Bordeaux kust helemaal tot aan de Pyreneeën. Mijl na mijl van zonovergoten, witte zandstranden ondersteund door geurende dennenbossen.

Af en toe de stranden worden onderbroken door gezellige badplaatsen zoals Biscarosse die de gecombineerde geneugten van de Atlantische Oceaan en een enorme zoetwatermeer geniet. Inderdaad zijn er veel grote meren in het gebied, wat dicht bij de kust en anderen verder landinwaarts in de buurt, zoals Pontenx-les-Forges, Escource en pijnlijk.

Het gebied is uitstekend geschikt voor tal van activiteiten, zoals surfen, windsurfen, zeilen, vissen en zwemmen, evenals paardrijden en fietsen langs de bospaden.


>> Bekijk onze Les Landes villa's

Vrijdag, September 13, 2013
>> Meer informatie Les Landes


Lijst van steden en dorpen van Les Landes onder :
 
Verder naar het zuiden is er elegant Hossegor, surfen kapitaal en golfparadijs met een lange traditie. Minder bekende, maar ook aangenaam zijn Soustons, Seignosse, Saint Martin en Seignanx.

Tenslotte zijn er de Pyreneeën en de Spaanse grens, hier het gebied verandert volledig en de badplaatsen worden groter en belangrijker, de meest bekende zijn Saint Jean de Luz en Biarritz.

Het landschap is erg groen, de achtergrond van de bergen prachtig en de cultuur Baskisch, weerspiegeld in de keuken en de architectuur. Ascain is een heel typisch, bloeiende Baskische dorp waar je kunt zitten op het dorpsplein kijken naar de lokale bevolking spelen hun sport Palote Baskisch.

Les Landes reizen

De Landes gebied is toegankelijk via directe vluchten naar Biarritz (BAQ) of Bordeaux (BOD).

Les Landes weer

Het klimaat in Les Landes is zeer geschikt voor een familievakantie van mei tot september en als je dichter bij de Spaanse grens, zelfs april en oktober zijn haalbare opties. Het is over het algemeen warm en zonnig met wat regen af en toe, maar niet veel.


Laatste site up-date Zaterdag, April 21, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Topbestemmingen uiten verbindingen :