Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Kroatien villor

Kroatien villor Kroatien stugor, villor med pool lyx, hyra av bostad, hus för familjesemestrar och romantiska semestrar i Kroatien. Välj en villa med pool från vårt utbud av handplockade hem börjar vid med 3 sovrum semesterobjekt upp till ett lyxigt 6 sovrum herrgård. I fantastiska platser som Split med romerska ruiner och den närliggande ön Brac.

Kroatien är juvelen i Adriatiska havet med magnifika Dalmatien (ja det är där hundarna namnet kommer från) kust och en mängd öar. Fastlandet stoltserar med vackra sandstränder och klippiga vikar sträcker sig mil efter mil, varvat med fascinerande historiska orter, öar handlar om lugn.

Upptäck överflöd av rikedomar som Kroatien har att erbjuda, det finns många fascinerande semester sevärdheter i Kroatien som bara väntar på att utforskas och avnjutas. Det är en livlig plats också och du kan väl hitta en av de många semester händelser i Kroatien, såsom den livliga Split festivalen, av intresse under ditt besök.

Med ett välförtjänt rykte om sig utmärkt värde för pengarna, har du bra mat till rimliga priser och kan frossa i nöjet att äta ute i Kroatien och att unna dig några allvarliga shopping. Utomhus finns en lekplats, mitt i den doftande tallar av Marjan halvön bergen är perfekta för vandring och cykelturer och det finns mer att erbjuda.
>> Se våra Kroatien villor

Søndag, November 30, 2014
>> Mer Kroatien information

Ta reda på om Trogir för en villa semester
Trogir hamnen i Kroatien
>> Trogir fler fotografier och bilder


Klicka på en region nedan för att se hela listan av villor :
 
Kroatien villor Fastlandet är en nyfiken geografisk form med en stor inre yta i norr och en lång finger mark kantad med vackra stränder pekar söderut. Det är ett land av kontraster och skönhet.

Öarna är spridda över ett stort område och det finns många av dem, några bebodda andra en fristad för vilda djur och fåglar. Vi har valt kroatiska öar som är endast cirka en halvtimme med båt från Split. Du kan vara säker på att det är värt ansträngningen att koppla av i riklig oförstörd landsbygd på en semester ö paradis!

För katoliker pilgrimsfärd platsen för Medjugorje nära Mostar är värt ett besök. Det är sagt att jungfru Maria har gjort ett antal nyligen hemsökelser här. Över 30 miljoner pilgrimer från hela världen har besökt Medugorje sedan den första observation i 1981.

Kroatien tid

Kroatiska tid är en timme före Greenwich Mean Time som ligger i den centraleuropeiska tidszonen.

Kroatien resa

Res till den kroatiska internationella flygplats Split med Croatia Airlines, Easyjet och Wizzair. Vi kan hjälpa till att ordna pålitliga överföringar från Split flygplats till villorna, inklusive färjan elementet som krävs för villor på öarna Brac och Hvar. Det är också möjligt att flyga till Dubrovnic även om det är en mycket längre kör upp till de flesta av villorna.

Kroatien väder

Vädret i Kroatien är Medelhavet vid kusten och ger näring en rik tropisk vegetation av palmer, färgstarka växter och kaktus. Inland temperaturerna i Dinariska Alperna bergskedjan är svalare, med snö på vintern.

Kroatien mat och dryck

Kroatien är en utmärkt plats för foodies som det finns massor av bra kvalitet lokala produkter, särskilt fisk och skaldjur. Det finns några bra specialiteter, inklusive Ugnsbakad fisk med läckra färska örter och bläckfisk risotto med bläck sås. Kroatien producerar några utmärkta viner som de som produceras på halvön Peljesac.

Kroatien semester händelser

Det är en livlig kulturscen i Kroatien som det kroatiska folket har historiska traditioner för att fira och de njuter av att ha roligt. Så det finns ett bra val av semester händelser i Kroatien 2013 både på fastlandet Kroatien och kroatiska öarna.

Kroatiska semester sevärdheter

Det finns många vackra sevärdheter i Kroatien en produkt av den geografiska variation från berg till öar och en rik historia i kombination med en stark regional kultur. Se första kurs attraktioner Kroatien semester för dig själv.

Äta ute i Kroatien

Restaurangerna i Kroatien för alla smaker och många är i vackra miljöer med utsikt över havet. Priserna varierar en hel del, kan du äta ute ganska billigt som en familj men när du går till en restaurang med intressanta lokala rätter priserna är definitivt högre.

Hyr en villa i Kroatien, vad som väntar

Villorna i Kroatien är väl modernt med alla hem från hem bekvämligheter du förväntar dig. Husen är nästan alla utrustade med internet. Den huvudsakliga egenhet är att fritidshus i Kroatien tenderar att vara renoverade byhus så inte många erbjuder avskildhet. Å andra sidan kan du bo i nästan alla utan en bil som du kan gå till alla faciliteter och det är lätt att hyra en bil där för dagsturer. Det är mycket användbart att så många kroater talar engelska och är i allmänhet mycket vänlig.

Vi har ett utmärkt stöd nätverk i Kroatien, de finns till hands för att hjälpa om du behöver hjälp. Talar många språk, inklusive engelska, franska och tyska, kan du vara säker på att du är i goda händer och de kan hantera eventuella förseningar även för semesterfirare vistas på öarna.


Senaste Uppdatering Tirsdag, Januari 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :