Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Kroatia villaer

Kroatia villaer Kroatia hytter, villaer med bassenger luksuriøse, leie leiligheter, hus for familieferier og romantiske utflukter i Kroatia. Velg en villa med basseng fra vårt utvalg av håndplukkede boliger starter på med 3 soverom ferieeiendom opp til et luksuriøst 6 soverom herskapshus. I fantastiske steder som Split med romerske ruiner og den nærliggende øya Brac.

Kroatia er juvelen i Adriaterhavet med den storslåtte Dalmatia (ja det er der hundene navnet kommer fra) kystlinje og en hel rekke øyer. Fastlandet har vakre sandstrender og steinete bukter som strekker seg mil etter mil, ispedd fascinerende historiske alpinanlegg, øyene handler om ro.

Oppdag overflod av rikdommer som Kroatia har å tilby, er det mange fascinerende ferie attraksjoner i Kroatia bare venter på å bli utforsket og nytes. Det er et livlig sted også, og du kan godt finne en av de mange ferie hendelsene i Kroatia, som livlige Split festival, av interesse under ditt besøk.

Med et velfortjent rykte for utmerket valuta for pengene, har du god mat til rimelige priser og kan fråtse i gleden av å spise ute i Kroatia og unner deg selv noen alvorlige shopping. Utendørs er en lekeplass, midt i det søte lukter pines av Marjan halvøya åsene er ideelle for fotturer og sykkelturer, og det er mer på tilbud.
>> Se våre Kroatia villaer

Finn ut om Trogir for en villa ferie
Central Dalmatia kysten i Kroatia
>> Trogir flere fotografier og bilder


Klikk på et område nedenfor for å se fullstendig liste over villaer :
 
Kroatia villaer Fastlandet er en nysgjerrig geografisk form med et stort innlandet i nord og en lang finger land fringed med vakre strender peker sørover. Det er et land av kontraster og skjønnhet.

Øyene er spredt over et stort område, og det er mange av dem, noen bebodde andre et rikt dyreliv og fugler. Vi har valgt kroatiske øyene som er bare rundt en halv time med båt fra Split. Du kan være sikker på at det er verdt innsatsen å slappe av midt rikelig, uberørt landskap på ferie øy paradis!

For katolikker pilegrimsmålet av Medjugorje i nærheten av Mostar er verdt et besøk. Det er sagt at Jomfru Maria har gjort en rekke nyere visitations her. Over 30 millioner pilegrimer fra hele verden har besøkt Medugorje siden den første sighting i 1981.

Kroatia tid

Kroatisk er én time foran Greenwich Mean Time som den ligger i Central European Time Zone.

Kroatia reise

Reis til den kroatiske internasjonale flyplassen i Split med Croatia Airlines, Easyjet eller Wizzair. Vi kan hjelpe deg med pålitelige overføringer fra Split flyplass til villaene, inkludert fergen element som kreves for villaer på øyene Brac og Hvar. Det er også mulig å fly inn Dubrovnic selv om det er en mye lengre kjøre opp til de fleste av villaene.

Kroatia vær

Været i Kroatia er Middelhavet på kysten og nærer en rik tropisk vegetasjon av palmer, fargerike planter og kaktus. Innlandet temperaturene i dinariske Alpene fjellkjeden er kjøligere, med snø om vinteren.

Kroatia mat og drikke

Kroatia er et utmerket sted for foodies som det er massevis av god kvalitet lokale råvarer, særlig fisk og sjømat. Det er noen flotte spesialiteter inkludert ovnsbakt fisk med deilige friske urter og blekksprut risotto med blekk saus. Kroatia produserer noen gode viner som produseres på Peljesac halvøya.

Kroatia ferie hendelser

Det er et levende kulturliv i Kroatia som de kroatiske folk har historiske tradisjoner for å feire og nyte de har det gøy. Så det er et godt utvalg av ferie hendelser i Kroatia 2013 både på fastlandet i Kroatia og den kroatiske øyene.

Kroatisk ferie attraksjoner

Det er mange flotte severdigheter i Kroatia et produkt av den geografiske variasjon fra fjell til øyer og en rik historie kombinert med en sterk regional kultur. Se den første satsen Kroatia ferie attraksjoner for deg selv.

Spise ute i Kroatia

Restaurantene i Kroatia noe for enhver smak og mange er i vakre omgivelser med utsikt over havet. Prisene varierer en god del, kan du spise ute rimelig billig som en familie selv når du går for en restaurant med interessante lokale retter prisene er definitivt høyere.

Lei en villa i Kroatia, hva du kan forvente

Villaene i Kroatia er svært moderne, med alle hjem hjemmefra bekvemmeligheter du forventer. Husene er nesten alle utstyrt med internettilgang. Den viktigste eiendommelighet er at feriehus i Kroatia har en tendens til å bli restaurert landsbyhus så ikke mange tilbyr tilbaketrukkethet. På den annen side kan du bo i nesten alle uten en bil som du kan gå til alle fasiliteter og det er lett å leie en bil der for dagsturer. Det er svært nyttig at så mange kroater snakker engelsk og er generelt svært vennlige.

Vi har et utmerket støtteapparat i Kroatia, er de på hånden for å hjelpe hvis du trenger hjelp. Snakker mange språk, inkludert engelsk, fransk og tysk, kan du være sikker på at du er i gode hender, og de kan håndtere eventuelle forsinkelser, selv for ferierende som bor på øyene.


Siste side-oppdatering Fredag, Juni 10, 2020.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2020 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :