Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Griekenland villa's >> Kreta villa's

Kreta villa's

Chania huizen met zwembad accommodatie, cottages, vakantiehuis huren en luxe villa vakantie in het gebied van Chania van Noord-westen van Kreta.

De Rethymnon en Chania regio's van West-Kreta worden gekenmerkt door weelderige landschap dat wordt aangevuld door dramatische landschap rond de dramatische Samaria kloof omvat. De vorige administratief centrum Chania heeft misschien wel de meest aantrekkelijke haven op het eiland.

Chania Reizen

Chania gastheer is van de eilanden tweede internationale luchthaven, luchthaven Chania (CHQ), hoewel het gebied is nog steeds gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven Heraklion (HER) 142 km (ongeveer 2 uur en 27 minuten rijden). Er zijn directe internationale vluchten naar beide luchthavens.

Chania Weer

Het klimaat in Chania is perfect voor vakanties van Pasen tot oktober. Temperaturen stijgen hoog in schoolvakanties van juli en augustus maar de zeebries zorgt.


>> Bekijk onze Kreta villa's

ONZE FAVORIETE VILLA'SIN KRETA


Kreta - Griekenland
918€ - 1640€ een week -172 (10%)


Kreta - Griekenland
2800€ - 4950€ een week -498 (10%)


Kreta - Griekenland
565€ - 1810€ een week -844 (55%)Kreta villa's
Kreta villa's
We hebben 35 villa's in Kreta.
>> >> Bekijk onze Kreta villa's

Zaterdag, September 14, 2013
>> Meer informatie Kreta


 

Cliënten die verblijven in villa's in de buurt Chania hebben de neiging om het te gebruiken als een hub voor een bezoek aan de westelijke regio van het eiland. Chania is een van de eilanden vier provinciale hoofdsteden en is een van de meest aantrekkelijke, met prachtige historische oude gebieden tegen een achtergrond van azuurblauwe zeeën en dramatische bergen.

Oorspronkelijk een Minoïsche nederzetting genaamd Kydonia (nu ondergaat archeologische opgraving) Chania heeft een rijke geschiedenis van de bezetting in de handen van de verovering van landen, waaronder de Romeinen, Byzantijnen, Venetianen, Turken, Egyptenaren en later de Duitsers en hun erfenis is zichtbaar in de stad. Het meest opvallend zijn de statige neoklassieke herenhuizen en kolossale Venetiaanse vestingwerken.

In Cania het merendeel van de steden interessante bezienswaardigheden zijn te vinden in de oude Venetiaanse wijk, de haven en de omliggende steegjes. Fort Firkas op het noordwesten haven wordt gebruikt als een decor voor traditionele dans avonden en theater tijdens de zomermaanden.

De Moskee van de Janitsaren aan de andere kant is het oudste Ottomaans gebouw in Kreta en daarachter ligt Kastelli, het oudste deel van de stad.

De overdekte markt die ook in de buurt van de haven heeft een breed scala aan lokale groenten en fruit elke dag beschikbaar. Ten noordoosten van de markt is de Splantzia gebied waar je huizen vinden met houten balkons boven de smalle straatjes met kinderkopjes, die de oudste in de stad.

Ten westen van Cania zijn er tal van zandstranden over een lengte van 21 kilometer, met het strand op Agioi Apostoloi als een van de stilste.

Rethymno is de kleinste van de drie grote historische steden van Kreta en we hebben een aantal uitstekende villa's en appartementen in dit gebied. Het is gelegen op gelijke afstand van Heraklion en Chania waartussen er rijden regelmatig bussen. Dit pittoreske stadje heeft tal van oude huizen en gebouwen die dateren uit de Venetiaanse en Turk beroepen.

Zodra de Grieks-Romeinse stad Rithymna deze site is ook vaak bezet door de Minoërs. Tijdens de 16e eeuwse Venetiaanse bezetting van de stad floreerde en vele elegante gebouwen werden opgetrokken, waaronder de indrukwekkende Fortetsa die als verdediging handelde tegen de plunderende piraten.

In Rethymno de charmante havenfront wordt geflankeerd met terrasjes en een gerestaureerde 13e-eeuwse vuurtoren staat op de golfbreker. Dreigende boven de binnenhaven is de Fortetsa ontworpen door Pallavicini voor de verdediging tegen de wil van Barabarossa die de stad geplunderd in 1538. Binnen het voornamelijk intacte stadsmuren liggen een moskee, kerk en gouverneurs huis en in de zomer open-air concerten worden gehost hier.

Naast de prachtige zandstrand gelegen in de voorkant van de stad Rethymnon heeft het langste zandstrand van het eiland (12 km lang) aan de westkant.

Sites in de buurt zijn de Amari vallei wordt gedomineerd door de toppen van de berg Idi. Kronkelende wegen verbinden de kleine agrarische gemeenschappen van de Amari, wie is manvolk nog sport traditionele knie-hoge laarzen en wijde broeken bekend als vrakes te complimenteren hun prachtige snorren. Kloosters en kerken in de dorpen van Thronos, Moni Asomaton, Amari en Vizari huis oude fresco's en iconen. En in dit gebied van gerenommeerde oorlogstijd weerstand Gerakari is beroemd om zijn verse en gebottelde kersen en kersen brandewijn.

De Samaria Gorge National Park is zonder twijfel de meest spectaculaire landschap van het eiland. Er is een prachtige wandeling, die 18 kilometer langs een goed gemarkeerd pad toegankelijk vanaf Xyloskalo via een kronkelige zigzag weg die een indrukwekkende 1000 meter in de eerste 2 kilometer daalt. U passeert het dorpje Samaria, verlaten in de jaren 60 en komen uiteindelijk bij de badplaats Agia Roumeli waar u verwelkomen taverna's. In alle wandeling duurt vijf tot zeven uur en er zijn handige fonteinen langs de route. Kijk uit voor Kri-kri een beschermde in het wild geit die zelden wordt gezien buiten de kloof zelf.

Mount Idi is de hoogste berg van het eiland, op 2456 meter domineert de Psiloretis bereik. Het is bekend in de Griekse legende als de plaats van de god Zeus vermoedelijk werd grootgebracht in de Idaian grot die kan worden geraadpleegd op de voet, al is het iets van een wandeling.

Er zijn tal van andere wandelingen en excursies die kunnen van worden ondernomen om kloosters en traditionele dorpjes zoals het afgelegen en charmante Loutro en op nabijgelegen meer Kournas er zijn waterfietsen, windsufers en kano's te huur. Boottochten bieden bezoeken aan het eiland Gavados en de prachtige baai van Sweetwater strand.Laatste site up-date Vrijdag, April 26, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridische meldingen

Topbestemmingen uiten verbindingen :