Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Griekenland villa's >> Kreta villa's

Kreta villa's

Presentatie van de villa's Wereldwijd aanbod van privévilla's met zwembaden op Kreta. Zelfstandige vakantiehuizen te huur voor familievakanties en romantische pauzes. Neem contact op met onze experts en laat ons u helpen de juiste woning voor u te vinden, we hebben meer dan dertig jaar ervaring

De regio's Rethymnon en Chania in het noordwesten van Kreta worden gekenmerkt door een weelderig landschap dat wordt aangevuld door een dramatisch landschap met de dramatische Samaria-kloof. Het vorige administratieve centrum Chania heeft misschien wel de meest aantrekkelijke haven van het eiland. Heraklion, de hoofdstad is een centraal knooppunt, in het oosten ligt Agios Nikolaos en het museumeiland Spinalonga. Het zuiden is relatief afgelegen en vrij heet.


>> Bekijk onze Kreta villa's

ONZE FAVORIETE VILLA'SIN KRETA


Kreta - Griekenland
565€ - 1810€ een week -844 (55%)


Kreta - Griekenland
2396€ - 4950€ een week -795 (20%)


Kreta - Griekenland
918€ - 1725€ een week -172 (10%)Kreta villa's
Kreta villa's
We hebben 36 villa's in Kreta.
>> >> Bekijk onze Kreta villa's

Zaterdag, September 14, 2013
>> Meer informatie Kreta


 

Klanten die in een villa in de buurt van Chania verblijven, gebruiken het meestal als uitvalsbasis voor een bezoek aan de westelijke regio van het eiland. Chania is een van de vier provinciale hoofdsteden van de eilanden en is een van de meest aantrekkelijke, met prachtige historische oude gebieden tegen een achtergrond van azuurblauwe zeeën en dramatische bergen.

Reizen

Er zijn twee internationale luchthavens op het eiland Kreta, Heraklion en Chania. Er zijn rechtstreekse internationale vluchten naar beide luchthavens. Ryanair heeft onlangs vluchten vanuit Manchester aan Chania toegevoegd.

De belangrijkste hoofdstad van Heraklion (Irakleio) ligt aan de noordkust en net ten westen van de stad ligt de belangrijkste luchthaven Heraklion (HER) van het eiland. Als u niet te ver van het vliegveld wilt rijden, is dit een goed gebied om uit te kiezen.

Chania herbergt de tweede internationale luchthaven van het eiland, de luchthaven van Chania (CHQ), hoewel het gebied nog steeds gemakkelijk te bereiken is vanaf de luchthaven Heraklion (HER) 142 km (ongeveer 2 uur en 27 minuten rijden).

Weer

Het klimaat op Kreta is perfect voor vakanties van Pasen tot oktober. De temperaturen stijgen hoog in de vakantieperiode van juli en augustus, hoewel de zeewind helpt.

Attracties

Ten westen van Chania zijn er talrijke zandstranden over een lengte van 21 kilometer, waarbij het strand van Agioi Apostoloi een van de stilste is.

Rethymno is de kleinste van de drie belangrijkste historische steden van Kreta en we hebben een aantal uitstekende villa's in dit gebied. Het ligt op gelijke afstand van Heraklion en Chania, waartussen er regelmatig bussen zijn. Dit pittoreske stadje heeft tal van oude huizen en gebouwen die dateren uit de Venetiaanse en Turkse bezettingen.

Eens de Grieks-Romeinse stad Rithymna werd deze site ook vaak bewoond door de Minoans. Tijdens de Venetiaanse bezetting in de 16e eeuw bloeide de stad op en werden er veel elegante gebouwen opgetrokken, waaronder de indrukwekkende Fortetsa die fungeerde als een verdediging tegen plunderende piraten.

In Rethymno wordt het charmante havenfront geflankeerd door terrasjes en staat een gerestaureerde vuurtoren uit de 13e eeuw op de golfbreker. Boven de binnenhaven prijkt de "fortetsa", ontworpen door Pallavicini voor de verdediging tegen Barbarossa die de stad in 1538 plunderde. In de grotendeels intacte wallen liggen een moskee, kerk en gouverneurshuis en tijdens de zomer zijn openluchtconcerten hier gehost.

Evenals het prachtige zandstrand gelegen aan de voorzijde van de stad heeft Rethymnon aan de westkant het langste zandstrand van het eiland (12 kilometer lang).

Het nationale park Samaria Gorge is zonder twijfel het meest spectaculaire landschap van het eiland. Er is een prachtige wandeling van 18 kilometer langs een goed bewegwijzerd pad dat vanuit Xyloskalo toegankelijk is via een kronkelig zigzagpad dat in de eerste 2 kilometer een indrukwekkende 1.000 meter afdaalt. U passeert het dorp Samaria, verlaten in de jaren '60 en komt uiteindelijk bij de badplaats Agia Roumeli waar u gastvrije taveernes zult vinden. In totaal duurt de wandeling vijf tot zeven uur en zijn er langs de route handige fonteinen. Kijk uit voor Kri-kri, een beschermde soort van de wilde geit die zelden buiten de kloof zelf wordt gezien.

Mount Idi is de hoogste berg van het eiland, op 2.456 meter domineert het het Psiloretis-bereik. Het staat bekend in de Griekse legende. De belangrijkste archeologische vindplaats is het Minoïsche paleis van Knossos.Laatste site up-date Zondag, Augustus 18, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridische meldingen

Topbestemmingen uiten verbindingen :