Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Korsika villor

Korsika villor

Korsika fritidshus att låta, villor med pooler, villor att hyra, Gites för uthyrning, lyx uthyrning hus, hyra semester i privat självhushåll. Superb Corsica villor med pooler, alla erbjuder utmärkt värde för pengarna i vackra platser i byarna eller i närheten av stranden på Korsika. Vår Korsika villa semester är mycket svårt att slå och det är därför så många av våra kunder återkommer år efter år. Vi har ett utbud av hög kvalitet fyra stjärna och fem stjärniga lyxvillor i Korsika som ändrar over främst på söndag, men också kring tio vilket förändring på lördag

Enkelt Korsika Frankrike är ett av de pärlor i Medelhavet, inte bara det åtnjuta ett avundsvärt klimat, vackra rena hav och dramatiska, vackra berg är det i stort oförstörd. Den södra delen av ön och Corse du Sud som den kallas lokalt, har många av de bästa stränderna, de är svagt sluttande och oftast i vackra vikar. Vi har några stora Corsica villor nära stranden.

Det är som en karibisk ö bara ett par timmes flygresa från Storbritannien. Den enda haken är att det inte finns många flyg till ön så du måste boka tidigt.

Korsika väder

Ön har den bästa Sön rekord och lägsta regn falla rekord i Frankrike, så det finns inget tvivel om att om du vill ha bra väder så en semester på Korsika är platsen för dig. Sådana register inte berätta hela historien, finns det betydande regn under vintermånaderna och några på sommaren, men det tenderar att falla i bergen som ofta förblir snötäckta långt efter påsk. Kustlinjen är lyckligt tropiska men gynnas av vattenförsörjningen från bergen. Så om det går i bergen som tilltalar du vidta lämpliga kläder.


>> Se våra Korsika villor

VÅR FAVORIT VILLOR I KORSIKA


Korsika - Frankrike
3600€ - 8800€ en vecka


Korsika - Frankrike
1300€ - 4160€ en vecka


Korsika - Frankrike
3575€ en vecka
 
Korsika Resor

Att resa till Korsika beror till viss del på vilken del av ön du ska. Den största flygplatsen i södra Korsika är Figari (FSC) även om det är fullt möjligt att flyga till Bastia (BIA) i norr och kör ner längs den relativt rak och enkel kustvägen till Porto Vecchio och Figari. För nordväst du kan flyga till Ajaccio (AJA) från där du också kan köra till Propriano och Tizzano. Men enheten över från Ajaccio till öst rekommenderas inte eftersom det är en mycket slingrande väg. Flight operatörer till Korsika inkluderar Easyjet och Ryanair.

Korsikanska köket är exceptionellt bra, det finns många lokala produkter som är helt unika för ön och exceptionella aromatiska örter, finns i överflöd i "maquis", som lägger underbara smaker till även de enklaste av rätter. Det finns fantastiska lokala produkter såsom honung, berg ost, skinka från vildsvin, vildsvin och färsk fisk och skaldjur. Och korsikaner vet hur laga det! Det råder ingen brist på gastronomiska restauranger på ön men ofta är det de mindre uppenbara platser som kommer upp trumf.

Det finns så mycket att göra på Korsika semester, särskilt vattensporter, eftersom de vackra rena vatten är utmärkt för dykning med massor av fisk och vackra koraller och det finns massor av utmärkta områden för vindsurfing, kite surfing och segling. Gå på semester i många korsikanska platser är exceptionella, så gott som alla i Europa, stigar väl märkta och vissa är kända, till exempel GR20. Följ den understrukna texten för att se mer om sport och utomhus i Korsika semester sevärdheter och Korsika evenemang semester 2013 på ön.


Senaste Uppdatering Mandag, Mars 25, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :