Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Korsika villor

Korsika villor

Presentation av Villa Worldwide utbud av privata villor med pooler i Korsika, Frankrike. Fantastiska lägenheter med självhushåll, som alla erbjuder utmärkt valuta för pengarna på vackra platser i byarna eller nära stranden. Vårt urval är en av de bästa, varför så många av våra kunder återkommer år efter år. Vi har högkvalitativa fyrstjärniga och femstjärniga lyxvillor på Korsika med övergångsdagar på söndag och lördag.

Korsika är en av ädelstenarna i Medelhavet, inte bara njuter av ett avundsvärt klimat, vackra rena hav och dramatiska, vackra berg är det i stort sett oförstört. Söder av ön eller Corse du sud som det är känt lokalt skryter många av de bästa stränderna, de är försiktigt sluttande och mestadels i vackra vikar. Vi har några bra villor nära stranden.


>> Se våra Korsika villor

VÅR FAVORIT VILLOR I KORSIKA


Korsika - Frankrike
3600€ - 8800€ en vecka


Korsika - Frankrike
1300€ - 4160€ en vecka


Korsika - Frankrike
2750€ - 4875€ en vecka
 

Väder

Ön har den bästa soluppteckningen och lägsta regnfall i Frankrike, så det råder ingen tvekan om att om du vill ha bra väder är en semester på Korsika platsen för dig. Sådana journaler berättar inte hela berättelsen, det är väsentligt regn under vintermånaderna och några på sommaren, men det tenderar att falla i bergen, som ofta förbli snötäckta långt efter påsken. Kusten förblir lyckligt tropisk men dra nytta av vattenförsörjningen från bergen. Så om det går i bergen som vädjar till dig, ta lämpliga kläder.

Resa

Att resa till Korsika beror i viss utsträckning på vilket område av ön du ska. Den viktigaste flygplatsen i södra Korsika är Figari (FSC), men det är ganska möjligt att flyga in i Bastia (BIA) i norr och köra längs den relativt raka och enkla motorvägen till Porto Vecchio och Figari. För nordväst kan du flyga till Ajaccio (AJA), där du också kan köra till Propriano och Tizzano. Körningen över från Ajaccio i öst rekommenderas dock inte eftersom det är en väldigt slingrande väg. Flygoperatörer till Korsika inkluderar Easyjet och Ryanair. Air Corsica har nyligen utökat för att erbjuda flyg från London.

Korsikanska köket är utomordentligt bra, det finns många lokala produkter som är helt unika för ön och exceptionella aromatiska örter, som finns i överflöd i "maquis", vilket ger underbara smaker till även de enklaste rätterna. Det finns fantastiska lokala produkter som honung, bergostar, skinka från vilda grisar, vildsvin och färsk fisk och skaldjur. Och korsikerna vet hur man lagar mat! Det finns ingen brist på gastronomiska restauranger på ön men ofta är det de mindre uppenbara ställen som kommer upp trummar.

Det finns så mycket att göra på Korsika semester, särskilt vattensporter, eftersom det vackra rena vattnet är utmärkt för dykning med gott om fisk och vackra koraller och det finns många utmärkta områden för vindsurfing, kitesurfing och segling. Att gå på semester på många korsikanska platser är enastående, lika bra som någon i Europa, vägar är väl märkta och några är kända, till exempel GR20. Du kan njuta av sport och utomhus på Korsika, de lokala semesterattraktionerna och semesterevenemang på ön.Senaste Uppdatering Mandag, Maj 27, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiska anmälningar

Storstäder uttrycka anslutningar :