Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Korsika villaer

Korsika villaer

Presentere Villa Worldwide rekkevidde av private villaer med basseng i Korsika, Frankrike. Fantastiske ferieboliger med selvhusholdning, alle med utmerket valuta for pengene på vakre steder i landsbyene eller i nærheten av stranden. Vårt utvalg er en av de beste, og derfor er så mange av våre kunder tilbake år etter år. Vi har høy kvalitet firestjerners og femstjerners luksusvillaer i Korsika med omstillingsdager på søndag og lørdag.

Korsika er en av juvelene i Middelhavet, det nyter ikke bare et misunnelsesverdig klima, vakre rene hav og dramatiske vakre fjell, det er stort sett uberørt. Sørsiden av øya eller Corse du sud som den er kjent lokalt, skryter av mange av de beste strendene, de er forsiktig skrånende og hovedsakelig i vakre bukter. Vi har noen flotte villaer nær stranden.


>> Se våre Korsika villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I KORSIKA


Korsika - Frankrike
975€ - 2860€ en uke


Korsika - Frankrike
3600€ - 8800€ en uke
 

Vær

Øya har det beste solopptaket og lavest nedbørsmengde i Frankrike, så det er ingen tvil om at hvis du vil ha godt vær, så er en ferie på Korsika stedet for deg. Slike poster forteller ikke hele historien, det er betydelig nedbør i vintermånedene og noen om sommeren, men det har en tendens til å falle i fjellene som ofte forblir snødekte godt etter påske. Kystlinjen forblir blissfully tropisk, men drar nytte av vannforsyningen fra fjellene. Så hvis det går i fjellene som appellerer til deg, må du ta passende klær.

Reise

Å reise til Korsika avhenger i noen grad av hvilket område av øya du skal til. Den største flyplassen i Sør-Korsika er Figari (FSC), selv om det er ganske mulig å fly inn i Bastia (BIA) i nord og kjøre ned langs den relativt raske og enkle motorveien til Porto Vecchio og Figari. For nordvest kan du fly inn i Ajaccio (AJA), hvorfra du også kan kjøre til Propriano og Tizzano. Kjøreturen over fra Ajaccio i øst anbefales imidlertid ikke, da det er en veldig svingete vei. Flyselskaper til Korsika inkluderer Easyjet og Ryanair. Air Corsica har nylig utvidet seg til å tilby fly fra London.

Korsikansk mat er utrolig bra, det er mange lokale produkter som er ganske unike for øya og eksepsjonelle aromatiske urter, funnet i overflod i "maquis", som legger til fantastiske smaker til selv de enkleste retter. Det finnes fantastiske lokale produkter som honning, fjellost, skinke fra vill griser, villsvin og fersk fisk og skalldyr. Og korsikanerne vet hvordan man lager den! Det er ingen mangel på gastronomiske restauranter på øya, men ofte er det de mindre åpenbare stedene som kommer opp trumer.

Det er så mye å gjøre på Korsika-ferier, spesielt vannsport, da det vakre, rene vannet er flott for dykking med rikelig med fisk og vakre koraller, og det finnes mange flotte områder for windsurfing, kitesurfing og seiling. Å gå på ferie på mange korsikanske steder er eksepsjonell, like god som noen i Europa, stier er godt merket og noen er berømte, for eksempel GR20. Du kan nyte sport og utendørs i Korsika, de lokale ferieattraksjonene og feriearrangementene på øya.Siste side-oppdatering Torsdag, Juni 04, 2020.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2020 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :