Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Korsika villaer

Korsika villaer Korsika feriehus til leie, villaer med bassenger, hytter til leie, gites for utleie, luksus la hus, utleie ferie i privat innkvartering med selvhusholdning. Fantastisk Korsika villaer med bassenger, som alle tilbyr utmerket valuta for pengene i vakre steder i landsbyene eller nær stranden i Korsika. Våre Korsika villa helligdager er svært vanskelig å slå som er grunnen til at så mange av våre kunder kommer igjen år etter år. Vi har en rekke av høy kvalitet firestjerners og femstjerners luksus villaer i Korsika som endrer-over i hovedsak på søndag, men også rundt ti som endring på lørdag

Enkelt sagt Corsica Frankrike er et av de flotteste langs Middelhavet, ikke bare nyte det en misunnelsesverdig klima, vakre rent hav og dramatiske, vakre fjell det er i det store og uberørte. Den sørlige delen av øya eller Corse du sud som det er kjent lokalt, har mange av de beste strendene, de er svakt skrånende og det meste i små viker. Vi har noen flotte Korsika villaer nær stranden.

Det er som en karibisk øy bare et par timers flytur fra Storbritannia. Den eneste ulempe er at det er ikke mange flyreiser til øya, så du trenger å bestille tidlig.

Korsika Været

Øya har den beste sø posten og laveste rain fall rekord i Frankrike, så det er ingen tvil om at hvis du ønsker godt vær da en ferie på Korsika er stedet for deg. Slike poster ikke fortelle hele historien, det er betydelige nedbørsmengder i vintermånedene og noen i sommer, men det har en tendens til å falle i fjellene som ofte forblir snødekte godt etter påske. Kystlinjen er fortsatt blissfully tropiske men ytelsene fra vannforsyning levert av fjellet. Så hvis det er tur i fjellet som appellerer til du tar passende klær.
>> Se våre Korsika villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I KORSIKA


Korsika - Frankrike
975€ - 2860€ en uke


Korsika - Frankrike
3600€ - 8800€ en uke
 
Korsika reiser

Reiser til Korsika avhenger til en viss grad av hvilket område av øya du skal. Hovedflyplassen sør på Korsika er Figari (FSC) selv om det er helt mulig å fly inn Bastia (BIA) i nord og kjøre ned langs relativt rett og lett kystveien til Porto Vecchio og Figari. For nord-vest kan du fly til Ajaccio (AJA) fra hvor du også kan kjøre til Propriano og Tizzano. Men stasjonen over fra Ajaccio i øst ikke er anbefalt som det er en svært svingete vei. Fly operatører til Corsica inkluderer Easyjet og Ryanair.

Korsikansk mat er usedvanlig god, det er mange lokale produkter som er ganske unike for øya og eksepsjonelle aromatiske urter, som finnes i overflod i "maquis", som legger til fantastiske smaker til selv de enkleste retter. Det er fabelaktig lokale produkter som honning, fjell oster, skinke fra ville griser, villsvin og fersk fisk og skalldyr. Og Corsicans vet hvordan du koker det! Det er ingen mangel på gastronomiske restauranter på øya men ofte er det de mindre opplagte steder som kommer opp trumps.

Det er så mye å gjøre på Korsika ferie, spesielt vannsport, som den vakre rent vann er ypperlig for dykking med masse fisk og vakre koraller og det er mange gode områder for windsurfing, kite surfing og seiling. Walking on ferie i mange korsikanske steder er eksepsjonell, så godt som alle i Europa, baner godt merket og noen er kjente, for eksempel GR20. Følg understreket tekst for å vise mer om sport og utendørs i Korsica ferie attraksjoner 2013 og Korsika ferie hendelser på øya.


Siste side-oppdatering Fredag, April 26, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :