Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Spanien villor >> Katalonien villor

Katalonien villor

Katalonien villor med pooler, stugor och bungalows att hyra, självhushåll att släppa, fritidshus uthyrning, herrgårdar och herrgårdar för uthyrning, ett fantastiskt utbud av villor i Katalonien. Familjesemester i moderna villor vid havet med stora villor lantlig stil och slott i bergen, många med rustik charm, enorma grunder och stora privata pooler. Handplockade självhushåll för semester hyra i Katalonien.

Spanska Katalonien, även känd som Catalunya, är en region genomsyras betydande karaktär och självständighet både i vänliga människor och i byar och städer i området, vilket gör det till en de flesta av de roligaste och intressanta destinationer för en villa semester.

Den regionala huvudstaden Barcelona är den mest fantastiska städer och definitivt värt ett besök för att uppleva en kvällspromenad ner Las Ramblas, besöka den världsberömda Gaudi katedralen och mycket mer. Regenereras sedan de olympiska spelen Barcelona erbjuder massor av intresse även för en dagsutflykt. Följ den understrukna texten för att ta reda på mer om Katalonien semester attraktioner.


>> Se våra Katalonien villor


 
Den katalanska inlandet erbjuder en mer traditionell Spanien än de kustnära orterna och många av våra Katalonien villor ligger i bergen, inland Barcelona och mot Pyrenéerna. Här kan du njuta av härliga promenader och cykling i vacker natur i fantastiska platser såsom Parc de Sant Llorenç del Mun och Parc Natural del Cadi-Moixero.

Landsbygden är beströdd med tidlösa sömniga byar med traditionella tapasbarer och restauranger som är härligt avkopplande. De katalanska kustområden i Costa Daurada, Costa del Garraf, Costa del Maresme och Costa Brava erbjuder en härlig dag ute på vackra stränder svepas av det varma Medelhavet.

Det gott går i den spanska regionen Katalonien, följ den understrukna texten för att ta reda på mer om Katalonien semester händelser 2013.

Katalonien Travel

De viktigaste flygplatser är Barcelona (BCN) och Girona (GRO) eller Girona, som betjänas av en hög volym av direktflyg året runt. De vägnät i området är mycket bra med en utmärkt motorväg löper parallellt med kusten. De viktigaste järnvägsstationer är också i Barcelona och Girona.

Katalonien Väder

Området är känt för sitt utmärkta klimat. Här kan du njuta av tillförlitlig solsken även utanför de viktigaste perioderna sommar semester så helgdagar vid påsk, Spring bank och även oktober halv sikt är ett alternativ.

Katalonien böcker att läsa

Den bästsäljande roman med titeln The skuggan av vinden, av Carlos Ruiz Zafon, ligger i Barcelona, Kataloniens huvudstad under tiden strax efter det spanska inbördeskriget.

Låt oss hjälpa dig att göra rätt val för din Katalonien villa semester, konsultera våra experter på Katalonien villor.


Senaste Uppdatering Fredag, April 20, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :