Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Karibien villaer

Karibien villaer

Dream hus i Karibien, med privat badebasseng overlooking tropiske hav. På øyene Saint Barthelemy, Martinique og Den dominikanske republikk, Villas Worldwide tilbyr et fantastisk utvalg av villaen helligdager. Det er et ypperlig valg av 2 roms enebolig som er ideelt for par, spesielt for honeymoons, sammen med 3 og 4 roms enebolig med sengeplass til 8 personer, som er velegnet for familier eller større grupper.
Det er få mer stemningsfull destinasjoner enn Karibien, synonymt med hvit, palm fringed strender Basking i strålende solskinn lapped med krystallklare havet. Det varme vannet i Karibia er perfekt for sportslige aktiviteter og hinterland har også mye å tilby, supplert med et vell av kulturell interesse og god mat og drikke.

Øyene er svært individuelt, og hver har sin egen tropisk blanding. Våre viktigste destinasjonene i Karibien er Saint Barths og Martinique. Villaen boligen har en tendens til å gjenspeile naturen på øya. Saint Barths meget høy kvalitet og mat for et klientell som forventer stil og raffinement, mens martinique er heller mer avslappet og speiler fransk Kreolske, heller mer avslappet tilbake stil.


>> Se våre Karibien villaer

Finn ut om Sainte-Anne for en villa ferie
Sentrum av Saint Anne
>> Sainte-Anne flere fotografier og bilder


Klikk på et område nedenfor for å se fullstendig liste over villaer :
 
Karibien villaer

Saint Barthelemy, ofte kjent som Saint Barths er en absolutt perle. I tillegg til å være kjent som den mest fasjonable karibiske øya sine "fantastiske, lys, sandstrender det meste beskyttet mot hovne opp av havet av korallrev. De fleste har Chiringuitos og eller restauranter skjønt på sør kysten noen av de mer fjerntliggende strender forblir uutviklet. The beach bar i Saint Barths tendens til å være ganske elegant og det er også en tendens til å kle seg i stedet ned. Saint Barthelemy er veldig fransk og kremen av denne sofistikerte landet gjenspeiles i mat og kultur på Saint Barths. Øya er også svært trygt. Access er vanligvis via Saint Marteen fra Europa og Antigua fra UK.
Martinique er et fjell, vulkansk øy med en sterk fransk Kreolske vekt. Det er mye å gjøre på øya som er velsignet med et godt utvalg av strender, mørk vulkansk i nord og idylliske sølv sand og koraller i sør. Zouk musikk Kreolske mat kombinert med ferske croissanter om morgenen og mye mer av det som gjør Frankrike så spesiell, må for en sterk kombinasjon. Det er plantasjer sukker (produserende rum) og bananer, interessante museer, vandring i rainforests, kasinoer, seiling og cruising. Og selvfølgelig den tropiske søndag. Access er best via Paris fra der det er mange direktefly. Våre Karibia villaer har basseng eller er nær stranden, faktisk kan du gå til sjø fra de fleste av våre eiendommer. Standarden på villaen er svært lik som er funnet i den øverste europeiske destinasjoner.


Vårt utvalg av eneboliger støttes av mer enn 25 års allsidig erfaring tilby villa ferier verden rundt. På grunn av vårt tette bånd med våre markedsledende, franske søsterselskap vi har tilgang til en verdensledende utvalg av eneboliger, uovertrufne av våre konkurrenter. Vi er nøye med å velge bare de beste villaer og regelmessig nedgang mange som vi mener er ikke opp til bunnen av. Villas Worldwide klienter regelmessig kommentere hvor godt fornøyd de er med våre villaer og personlig service vi tilbyr og vi er nøye med å lytte til alle forslagene. Book online nå bruke hurtigsøk anlegget øverst til venstre på denne siden.Siste side-oppdatering Tirsdag, Januar 19, 2021.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2021 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :