Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Karibien villor

Karibien villor

Dream villor i Västindien, med privat swimmingpool med utsikt över tropiska hav. På öarna S: t Barthélemy, Martinique och Dominikanska republiken, Villas Worldwide erbjuder ett fantastiskt utbud av villa semester. Det finns ett utmärkt val av 2 rum och villor som är idealisk för par, speciellt för en smekmånad, tillsammans med 3 och 4 villor sovrum sova upp till 8 personer, som är väl lämpade för familjer eller större grupper.

Det finns få mer suggestiva destinationer än Västindien, synonymt med vit, palm stränder omgivna sola dig i strålande solsken svepas av ett kristallklart hav. Det varma vattnet i Västindien är perfekta för sportaktiviteter och inlandet har också mycket att erbjuda, kompletteras med en mängd kulturella intresse och god mat och dryck.

Öarna är mycket individuella och var och en erbjuder sina egna tropiska blandning. Vår huvudsakliga destinationer i Västindien är Saint Barths och Martinique. Villan ligger ofta hänsyn till vilken typ av ön. Saint Barths är mycket hög kvalitet och tillgodoser en kundkrets som förväntar stil och elegans, medan Martinique något mer avslappnad och speglar den franska Creole, lite mer laid back still.


>> Se våra Karibien villor

Ta reda på om Sainte-Anne för en villa semester
Grand Anse stranden i Saint Anne
>> Sainte-Anne fler fotografier och bilder


Klicka på en region nedan för att se hela listan av villor :
 
Karibien villor

St Barthélemy, som ofta kallas Saint Barths är en absolut pärla. Förutom att vara känd som den mest fashionabla karibiska ön dess "fantastiska, ljus, finns sandstränder mest skyddade från vågor i havet av korallrev. De flesta har strand barer och restauranger eller fast på sydkusten några av de mer avlägsna stränder fortfarande outvecklad. Stranden barer i Saint Barths tenderar att vara chic och det finns även en tendens att klä upp snarare än ned. S: t Barthélemy är mycket fransk och grädden i denna sofistikerade land återspeglas i köket och kulturen på St Barths. Ön är också mycket säkert. Access är vanligtvis via Saint Marteen från Europa och Antigua från Storbritannien.

Martinique är ett bergigt, vulkanisk ö med en stark fransk kreol vikt. Det finns mycket att göra på ön som är välsignad med ett bra utbud av stränder, mörk vulkanisk i norr och idylliska silver sand och korallrev i söder. Zouk musik, kreolsk mat kombinerat med färska croissanter på morgonen och mycket mer om vad som gör Frankrike så speciellt, gör en berusande blandning. Det finns odlingar av socker (som producerar rom) och bananer, intressanta museer, vandring i regnskog, kasinon, segling och cruising. Och naturligtvis den tropiska solen. Access är bäst via Paris där många direktflyg. Vår Caribbean villor har en simbassäng eller är nära till stranden, i själva verket kan du gå till havet från de flesta av våra fastigheter. Standarden på Villan är mycket lik den som finns i den övre europeiska destinationer.

Vårt utbud av villor stöds av mer än 25 års samlad erfarenhet villa erbjuder semestrar runt om i världen. Tack vare vår starka band med våra marknadsledande, franska systerbolag har vi tillgång till ett världsledande utbud av villor, unikt jämfört med våra konkurrenter. Vi är noga med att välja endast de bästa villor och regelbundet nedgång många som vi anser inte håller måttet. Villas Worldwide klienter kommentar regelbundet om hur grundligt nöjda de är med våra villor och den personliga service vi erbjuder och vi är noga med att lyssna på alla förslag. Boka online nu att använd sökfunktionen högst upp till vänster på denna sida.Senaste Uppdatering Tirsdag, Januari 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :