Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Italien villor

Italien villor Italien semesterhus, villor med pooler, stugor och hus att hyra, semester hyra av bostad. Självhushåll fritidshus att hyra, Gites för uthyrning, lyxvillor i Italien med pool att hyra sova 2 till 14. Tranquil platser i pittoreska Toscana, Lazio, Umbrien, Le Marche och Sicilien nära historiska städer Rom, Florens, Sienna, Pisa.

Italien har några av de mest fascinerande städerna i världen, Rom, Venedig, Florens, Sienna listan kan göras lång. De är alla värda ett besök, och de hus några av de bästa konstmuseer kan du vill se samt många toppklass butiker. Om du tröttnar på allt som du kan luta dig tillbaka på ett café och beundra människor och deras underbara klänning känsla.
>> Se våra Italien villor

VÅR FAVORIT VILLOR I ITALIEN


Toscana - Umbrien - Italien
4020€ - 5655€ en vecka


Sicilien - Italien
1690€ - 2750€ en vecka


Toscana - Umbrien - Italien
875€ - 1465€ en veckaTa reda på om Rom för en villa semester
Castel Sant Angelo Rom
>> Rom fler fotografier och bilder


Klicka på en region nedan för att se hela listan av villor :
 
Italien villor

Italien har några av de mest fascinerande städerna i världen, Rom, Venedig, Florens, Sienna listan kan göras lång. De är alla värda att besöka och de hus några av de bästa konstmuseerna du kan önska att se samt åtskilliga förstklassiga affärer. Om du tröttnar på allt som du kan luta dig tillbaka på ett café och beundra människorna och deras underbara klänning känsla. Evenemang i Italien.

Men förmodligen den lugna byn livet, försöker lite italienska, långa måltider på restauranger och tid koppla av vid poolen som bäst representerar en god italiensk villa semester.


Italien många av villorna återupprättas egenskaper som speglar den lokala arkitekturen är detta tydligast i stenhus i Toscana.


Vår italienska agenten är både en god vän och en stor professionell som ser till att villor är precis som de borde vara och att ägarna ger sitt fulla stöd och hjälp till våra kunder. Vi har lång erfarenhet av att hyra dessa villor och det finns alltid några nya väl valda pärlor att se fram emot varje år.

Det finns ett bra utbud i Toscana, främst utanför den hotspot områden som vi anser är upptagen och dyrt. Våra villor finns inom bekvämt räckhåll för de viktigaste sevärdheterna mitt underbar landsbygd. Coastal Toscana erbjuder en härlig kombination av hav och natur som gör Lazio och Le Marche regioner.Senaste Uppdatering Tirsdag, Januari 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :