Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Italia villaer

Italia villaer

Italia feriehus, villaer med bassenger, hytter og hus til utleie, ferie leie overnatting. Selvbetjente feriehus til leie, gites for utleie, luksus villaer i Italia med basseng til leie med plass til 2 til 14 år. Rolige steder i pittoreske Toscana, Lazio, Umbria, Le Marche og Sicilia nær historiske byer Roma, Firenze, Sienna, Pisa.

Italia har noen av de mest fascinerende byene i verden, Roma, Venezia, Firenze, Sienna listen fortsetter og fortsetter. De er alle verdt et besøk, og de huset noen av de beste kunstmuseer du kan ønske å se så vel som en rekke førsteklasses butikker. Hvis du trett av alt at du kan bare lene deg tilbake på en kafé og beundre folk og deres fantastiske kjole forstand.


>> Se våre Italia villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I ITALIA


Toscana - Umbria - Italia
4020€ - 5655€ en uke


Toscana - Umbria - Italia
1820€ - 1995€ en uke


Sicilia - Italia
1490€ - 3870€ en ukeFinn ut om Roma for en villa ferie
Den berømte Fontana Trevi Roma
>> Roma flere fotografier og bilder


Klikk på et område nedenfor for å se fullstendig liste over villaer :
 
Italia villaer

Det er trolig den rolige lokale landsbyen liv, prøver litt italiensk, lange måltider i restauranter og tid avslappende ved bassenget som best representerer en god italiensk villa ferie.

Glede i å avdekke alt som Italia har å tilby, følg understreket tekst for å vise vår guide over Italia ferie attraksjoner. Et land av enestående skjønnhet, majestetiske arkitektur og et vell av historie kombinert med musikalske herligheter og herlig mat. Det er mange gode Italia hendelser å nyte hele året som Italia har å være en av de mest kulturelt rike land i verden.

Italia reise

Reiser til Italia er relativt enkelt og økonomisk. Det er internasjonale flyplasser i Pisa (PSA), Roma Ciampino (CIO), Roma Fiumicino (FCO) og Palermo (PMO) som er godt vedlikeholdt med direktefly nesten hele året gjennom lavpris operatører som Ryanair, samt Norweigian. Ikke glem å forhåndsbestille parkering på flyplassen i god tid for den beste besparelser. Det er gode motorveier (bompenger) som betyr at du kan selv kjøre til de fleste deler av fastlandet Italia selv om du vil kreve stoppe over hoteller.

Flying ganger til italienske villaer i Toscana

Fly fra Oslo til Pisa tar rundt 2 timer og 45 minutter.

Flying ganger til italienske villaer i Lazio

Flybilletter fra Oslo til Roma tar rundt 3 timer og 15 minutter.

Italia vær

Klimaet i Italia er en av de store attraksjonene som det er vanligvis varm og solfylt fra mai til september og videre sørover på Sicilia kan du legge april og oktober. Temperaturene kan bli ganske varmt i topp ferie perioder med juli og august.

Italia tid

Italia er i Central European Time Zone som faller inn under Central European Standard Time (CET), som driver en time foran Greenwich Mean Time. Følgelig Italia er en time i forkant av Storbritannia.

Italia mat og drikke

Det er ingen stor overraskelse at italiensk mat er blitt internasjonal, dens så god og familievennlig. Går nesten hvor som helst i verden, og du kan spise italiensk. Pizzaer er den åpenbare nasjonale parabolen, men det er mye mer og stor variasjon mellom regionene, spesialiteter som parmaskinke og balsamico eddik i Nord-Italia, til bøffel mozzarella i Lazio og sverdfisk på Sicilia. Viner i nord omfatter Chianti og Barolo, i sør har du Frascati å nevne noen.

Spise ute i Italia

Spise ute i restauranter i Italia kan være veldig god verdi, og hvis din ikke er forsiktig kan du kjøre opp en stor regning som alt så fristende. Med massevis av velsmakende forrett retter, nydelig pasta i kilder som trøffel så deilig fisk og kjøttretter, for ikke å nevne viner. Det er vanskelig å slå et måltid i Italia.

Italia Ferie bøker å lese

EM Forster - Et rom med utsikt er et flott sted å starte en annen klassiker er Thomas Mann - Døden i Venedig. Kvaliteten på lese kan være tvilsom, men interessen innhold av Dan Browns bok Engler og demoner er verdt innsatsen. For bakgrunn Luigi Barzini Italienerne og Snakk kultur: Italia. Tim Parks - italienske Neighbours, en sesong i Verona og en italiensk Education gi innsikt i å leve drømmen i Italia.

Hva du kan forvente når du leier en villa i Italia

I Italia mange av villaene er gjenopprettet egenskaper som gjenspeiler den lokale arkitekturen, er dette mest tydelig i de steinhus i Toscana.

Nesten alle våre villaer i Italia har sengetøy og håndklær er inkludert. De er alle i god steder uten ugrunnet forstyrrelser. Mange er gamle steingarder og herregårder som har blitt renovert. Kvaliteten har en tendens til å være høyere enn gjennomsnittet for Europa. Du vil vanligvis bli bedt om å forlate et depositum.

Vi har lang erfaring med å leie disse villaer i Italia, og det er alltid noen nye godt utvalgte perler å se frem til hvert år

Det er et utmerket utvalg i Toscana, hovedsakelig utenfor hotspot områder som vi anser for å opptatt og dyrt. Våre italienske villaer er innen lett slående avstand av de viktigste severdighetene midt nydelige landskap. Coastal Toscana tilbyr en herlig kombinasjon av sjø og natur som gjør Sicilia, Lazio og Le Marche regionene. Bruk våre eksperter, har vi over 20 års erfaring med å leie feriehus i Italia.

Villa og landsted overnatting i Italia for skoleferier
Italienerne tar sine viktigste skoleferier til ulike tider av året fra Storbritannia så det er verdt som i tankene. Juli og august er definitivt de travleste tiden. En av de hyggeligste ganger til ferie i Italia er Spring bank holiday. Den sørlige delen av Italia og Sicilia er gode alternativer for oktober halv sikt, men best hvis du har et hus på landet eller villa innkvartering med et oppvarmet basseng.

Villa ferie i Italia, bo i konverterte gården hus, hytter og slott, bungalower og luksus herregårder.

Italia er ikke den eneste destinasjonen vi tilbyr, men det er en av de beste tre landene omtalt i vår villa ferie utvalg. Italia har nå rektor område av Toscana der det er typisk landlige hus, luksuriøse gites og enda et slott. Så er det øya Sicilia der det er mange bungalower, hytter og villaer nær sjøen. Endelig nisje område av Lazio der det er fine villaer med mini palasser ofte i nærheten av innsjøene rundt Roma. De fleste av våre ferie leie overnatting i Italia har egne basseng. Se vårt italienske utvalg via land, region og byen sider, eller bruke hurtigsøk for å finne villaer i Italia tilgjengelig på datoene som du trenger.Siste side-oppdatering Mandag, Februar 18, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :