Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Provence villa's >> Hyères villa's

Hyères villa's Hyeres villa vakantie zijn perfect om te ontspannen en te genieten van een gevarieerde omgeving waarin de charmante oude stad van Hyeres omvat, de flamingo zoutpannen bekleed met lange brede stranden, de jachthaven door de haven en het mooie dennenbossen en kreken van de presque ile.

Gelegen in het oosten van Toulon, Hyeres strekt zich uit over 30 kilometer van de top van de oude stad naar het Fort Fondue aan het einde van de Presque ile d'Hyeres.

Maar ook als zeer gevarieerd het gebied is rijk aan flora, de palmbomen zijn hier geweldig, enorme, groene en overal, zelfs op de rotondes.

Een extra bonus zijn de drie eilanden voor de kust, de grootste, Porquerolles is slechts 15 minuten op de ferry. Het is een geweldige plek om te fietsen en wandelen en de stranden zijn heel mooi.

Luchthaven van Marseille is het dichtstbijzijnde internationale luchthaven 90 kilometer. Luchthaven van Nice is 144 kilometer, bijna alle snelweg, het duurt normaal een uur en een half.

De oude stad van Hyeres is charmant, het begint als een voetgangersgebied op de top van de belangrijkste stad en werkt zich een weg de heuvel op via een mooi plein vol met terrasjes en restaurants. Er zijn prachtige winkels Provençaalse waren samen met de praktische dingen, zoals de boulagerie en een ijssalon! Verder op de heuvel is er een zeer mooie botanische tuin, die prachtig uitzicht op de Presque ile onderstaande commando's.

Het centrum van de Presque ile wordt gedomineerd door zoutvlakte, die worden bewoond door vele vogels, waaronder roze flamingo's. Het is nogal als een mini-Camargue. Langs de westelijke poot van de Presque ile is een lange duin ondersteund door parkeerplaatsen en een breed zandstrand aan de andere kant, er zijn geen gebouwen. Aan de oostkant zijn er huizen en enkele villa's, ongeveer drie straten diep, voordat je naar het strand, die even lang is.

De helft weg langs de oostzijde is de jachthaven en de haven, een slimme gebied met jachten, terrasjes en restaurants.

Aan de voet van de Presque ile is de zeer mooie bosrijke, heuvelachtige omgeving met prachtige mediterrane pijnbomen, haventjes en kreken, samen met een prachtig gebied voor het verkeer vrij te wandelen.

Er zijn veel kansen voor boot, fiets en jet ski huur of zelfs kajaks. Het is het soort van de plaats waar je echt kunt genieten van de zee als je niet wegkwijnen bij het zwembad van uw Hyeres villa.
>> Bekijk onze Hyères villa's

Lees meer over Hyères voor een villa vakantie
Het strand bij Hyeres bij Plage de la Capte
>> Hyères meer foto's en afbeeldingen


 


Laatste site up-date Maandag, Februari 18, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Topbestemmingen uiten verbindingen :