Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Hellas villaer

Hellas villaer

Hellas feriehus, villaer med bassenger, boliger til leie, hytter, luksus leie overnatting, hus utleie, familie gites, selvbetjente innkvartering for ferie i Hellas. Sleeping 2 til 10, mange med bassenger, ved sjøen, i regionene Kykladene, Peleponnese og hele Kreta, ved sjøen og i rolige landsbygda ved pen, søvnige landsbyer.

Hellas soler seg i solskinnet i mange måneder av året, og dette ambient klimaet har tiltrukket folk til å bosette seg eller besøke siden begynnelsen av sivilisasjonen. Den opprinnelige trekker er der fremdeles, de fantastiske bekker, klare asurblå hav, hvite sandstrender, dramatiske fjellandskap rived med dype kløfter og et bredt mangfold av flora og fauna. Legg til alt som mat, historie og arkitektur som har påløpt over så mange år og de ??rike tradisjoner de lokale folk.

Det greske fastlandet tilbyr så mye av interesse, inkludert det ikoniske Akropolis i Athen og mount Olympia hjem for OL. Utover fastlandet er den magiske øya Kreta, den største av de greske øyene og en mengde mindre øyperler med all magien bare en ferie på øya kan by på.


>> Se våre Hellas villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I HELLAS


Kreta - Hellas
1810€ en uke


Santorini - Hellas
3815€ - 6510€ en uke


Kreta - Hellas
2860€ - 5610€ en ukeFinn ut om Pylos for en villa ferie


Klikk på et område nedenfor for å se fullstendig liste over villaer :
 
Hellas villaer

De viktigste severdighetene i Hellas er meget imponerende, for å finne ut mer om de viktigste stedene å besøke følge her Hellas ferie attraksjoner. Kulturelt rike er det mange gode sosiale arrangementer i Hellas, for å finne ut mer følge her Hellas hendelser 2013.

Hellas Reise
Reiser til Hellas er mye lettere i dag som det er mer og mer lavprisflyselskaper drift. Det er regelmessige internasjonale flyreiser til de to flyplassene i Kreta, Chania (CHQ) og Heraklion (HER). Du kan også fly direkte til Korfu (CFU) og til Athen internasjonale (ATH).

Arlines flyr til Hellas fra Norge inkluderer lavpris operatør Ryanair, norsk så vel som Swiss, Air Berlin og Brussel Airlines.

Hellas Vær

Klimaet i Hellas er en av de viktigste attraksjonene. Pålitelig varme, solfylte været fra april til oktober med lite nedbør. I løpet av de viktigste skolen ferie månedene juli og august temperaturene kan bli ganske varmt og det er derfor de fleste av våre villaer i Hellas har air condition. Mai, juni eller september, oktober er den beste tiden for været.

Hellas Holiday bøker å lese

Den moderne hit er kaptein Corellis Mandolin av Louis de Berniere mens en mindre kjent, men også fengende roman er The Island av Victoria Hislop. Selvfølgelig er det de greske klassikerne, det Illiad av Homer, Ulysess av James Joyce og filosofier av Platos republikk og Sokrates dialoger. Hvis de er litt tunge da War Musikk av Christopher Logue er minst hyggelig og slank.

Filmer å se før en ferie i Hellas
For en gammel klassiker som ble stort sett filmet i Kreta Zorba the Greek er en å se. Mamma Mia er dagens moderne fenomener og Shirley Valentine forblir benchmark føles bra kjærlighetshistorie. The Big Blue av Luc Besson er et mesterverk.

Lei en villa i Hellas, hva du kan forvente

Generelt våre ferie leie villaer i Hellas kommer med en tilførsel av sengetøy og håndklær. De fleste krever et depositum som skal betales i kontanter ved ankomst, forløst ved avreise. Hver feriehus i vår greske serien har alle detaljer om noen statister eller flere alternativer.

Villaer og hytter, for skolen ferie perioder i Norge
Grekerne har ikke nøyaktig de samme skolens ferier som Storbritannia, så hvis du foretrekker å gå på en roligere tid det er verdt å gi dette noen trodde. Klimaet i Hellas er så bra at du kan dra nytte av stor verdi priser for påsken, Spring Bank og oktober halv sikt helligdager.

Villaer, herregårder, hytter, gites og luksuseiendommer i Hellas
Vi tilbyr et godt utvalg av ferieboliger i Hellas, hvorav mye er spesialbygd så ideelt for familieferier. Det er ganske få konvertert hytter som har betydelig sjarm samt ultra moderne luksuriøse villa stil eiendommer med fantastisk havutsikt. Vår greske Utvalget er utviklet over mange år, og vi slår ned et stort antall som ønsker å være i vårt sortiment at vi ikke anser som passende. Bestill en gresk ferie hus, villa eller landsted ved hjelp av vår raske søkeverktøy for å etablere kapasitet for datoene du trenger.Siste side-oppdatering Tirsdag, Januar 19, 2021.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2021 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :