Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online




    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Grekland villor

Grekland villor

Grekland semesterhus, villor med pooler, hem att hyra, fritidshus, lyx hyra boende, hus uthyrning, familj lägenheter, självhushåll uthyrning för semester i Grekland. Sova 2 till 10, många med pooler, vid havet, i regionerna Cykladerna, Peleponnese och hela Kreta, vid havet och på den lugna landsbygden genom vackra, sömniga byar.

Grekland solar sig i solsken under många månader av året och denna omgivande klimatet har lockat människor att bosätta sig eller besöka sedan början av civilisationen. Den ursprungliga drar fortfarande där, de fantastiska vikar, klara azurblå hav, vita sandstränder, dramatiska bergslandskapet rived med djupa raviner och en mångfald av flora och fauna. Lägg till allt som mat, historia och arkitektur som har tillkommit under så många år och de rika traditioner lokalbefolkningen.

Det grekiska fastlandet erbjuder så mycket av intresse, inklusive ikoniska Akropolis i Aten och montera Olympia hem de olympiska spelen. Bortom fastlandet är den magiska ön Kreta, den största av de grekiska öarna och en uppsjö av mindre ö pärlor med all magi endast en ö semester kan erbjuda.


>> Se våra Grekland villor

VÅR FAVORIT VILLOR I GREKLAND


Mykonos - Grekland
6965€ - 13230€ en vecka


Peloponnese - Grekland
1290€ - 2195€ en vecka



Ta reda på om Aghios Nikolaos för en villa semester
Marilena restaurang nära Agios Nikolaos i Grekland
>> Aghios Nikolaos fler fotografier och bilder


Klicka på en region nedan för att se hela listan av villor :
 
Grekland villor

De viktigaste sevärdheterna i Grekland är mycket imponerande, för att upptäcka mer om de viktigaste platserna att besöka följa här Grekland semester sevärdheter. Kulturellt rika det finns många utmärkta sociala evenemang i Grekland, för mer följer här Grekland evenemang 2013.

Grekland Resor
Att resa till Grekland är mycket lättare idag eftersom det finns fler och fler lågprisflygbolag drift. Det finns regelbundna internationella flygningar till de två flygplatserna i Kreta, Chania (CHQ) och Heraklion (HER). Du kan också flyga direkt till Korfu (CFU) och till Atens internationella (ATH).

Arlines flyger till Grekland från Sverige har låga Ryanair kostnad operatör samt norska, Primera Air, Schweiz, Brussels Airlines, Air Berlin och SAS.

Grekland Väder

Klimatet i Grekland är ett av de största attraktionerna. Pålitlig varma, soliga vädret från april till oktober med lite regn. Under de viktigaste månaderna skollov juli och augusti temperaturer kan bli ganska varmt och det är därför de flesta av våra villor i Grekland har luftkonditionering. Maj, juni och september, oktober är den bästa tiden för vädret.

Grekland semester böcker att läsa

Den moderna träff är Kapten Corellis mandolin av Louis de Berniere medan ett mindre känt, men också fängslande roman är ön av Victoria Hislop. Naturligtvis finns det grekiska klassikerna, det Iliaden av Homeros, Ulysess av James Joyce och filosofier Platos Republiken och Sokrates dialoger. Om de är lite tung så War Musik av Christopher Logue är minst trevliga och smal.

Filmer att se innan en semester i Grekland
För en gammal klassiker som till stor del spelades in i Kreta Zorba är en att titta på. Mama Mia är den moderna fenomen och Shirley Valentine är fortfarande riktmärket må bra kärlekshistoria. The Big Blue av Luc Besson är ett mästerverk.

Hyr en villa i Grekland, vad som väntar

I allmänhet våra semestervillor i Grekland kommer med en Sängkläder och handdukar. De flesta kräver en deposition som betalas kontant vid ankomst, inlösas vid avresan. Varje semesterhus i vårt grekiska sortiment har fullständiga uppgifter om eventuella extra eller ytterligare alternativ.

Villor och stugboende för skollov i Sverige
Grekerna har inte exakt samma skolloven som Storbritannien, så om du föredrar att gå på en lugnare tid sitt värde ger detta en tanke. Klimatet i Grekland är så bra att du kan dra nytta av stort värde priser för påsk, Spring Bank och oktober halv semester sikt.

Villor, hus på landet, stugor, Gites och egenskaper lyx i Grekland
Vi erbjuder ett bra utbud av semesterboende i Grekland, som till stor del är specialbyggda så perfekt för familjesemestrar. Det finns ganska få ombyggt hus som har stor charm och ultramoderna lyxiga villa egenskaper stil med fantastisk havsutsikt. Vår grekiska val har förfinats under många år och vi vänder ner ett stort antal som skulle vilja vara i vårt sortiment som vi inte anser är lämplig. Boka en grekiska semester hus, villa eller land hem med vår snabba sökfunktion för att fastställa tillgänglighet för de datum du behöver.



Senaste Uppdatering Tirsdag, Januari 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :