Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 1 44 37 48 58
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer

Frankrike villaer

Frankrike feriehus til leie, hytter med bassenger, villaer luksuriøse, private gites og chateau for leie, skihytter nær bakken, leie fransk innkvartering for familier, la Holiday Farm hus, herregårder, selvbetjente i Bretagne, Sør-Frankrike, Korsika, Cote d'Azur, Dordogne, Languedoc, Provence, Roussillon og ski leiligheter i Alpene og Pyreneene.

Nyt en ferie i Frankrike, varmt solskinn å slappe av og nyte et stort utvalg av aktivitet helligdager inkludert turgåing, fiske, sykling, golf og et bredt spekter av vannsport på innsjøer, elver og hav, alt er tilgjengelig fra en av våre fantastiske utvalg av Frankrike villaer med bassenger og på stranden. Franske villa hytteutleie er vår spesialitet både i nord og sør i Frankrike, ved sjøen og i innlandet.


>> Se våre Frankrike villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I FRANKRIKE


Provence - Frankrike
600€ - 2520€ en uke


Korsika - Frankrike
975€ - 2860€ en uke


Midi Pyrénées - Frankrike
1790€ - 2340€ en ukeFinn ut om Villefranche sur mer for en villa ferie
Villefranche sur mer markedet
>> Villefranche sur mer flere fotografier og bilder


 
Frankrike villaer

For hva du skal se og hva du skal besøke i Frankrike i 2013 følger her Frankrike ferieattraksjoner 2013. For å finne ut hvilke hendelser er på i Frankrike i 2013, se vår sosiale kalenderen for Frankrike 2013, følger her villa ferie hendelser i Frankrike 2013.

Vår håndplukket sommer villaer i Frankrike, hytter, slott og gites enten har et svømmebasseng eller er i nærheten av stranden så det er enkelt å slappe av og for barn å være lykkelig. Mange av våre franske chateau har private tennisbaner samt et svømmebasseng. Våre vinter hytter og leiligheter i fjellet tilbyr eksepsjonelle skiferie i svært velutstyrte hytter og luksusleiligheter (mange med felles svømmebasseng).

Reise til FrankrikeReis til Frankrike er enkelt og det finnes et bredt spekter av alternativer. Frankrike er den dominerende destinasjonen for selv drive ferie med gode forbindelser til hele Skandinavia og Europa fra Norge.

TGV raske tog blir et stadig mer populært alternativ som tilkoblinger bedre. Du kan plukke opp leiebilen direkte fra stasjonen.

Det er mange fluefiskere stasjonsalternativer med lavpris fly aktører som tilbyr et bredt spekter av fly fra regionale flyplasser.

Flying ganger til våre franske villaer: Frankrike har god kommunikasjon med lave kostnader, charter og rutefly. De viktigste flyselskapene som flyr til Frankrike er Ryanair, SAS, Air France, KLM, norsk og Lufthansa. Følgende er gjennomsnittlig flytid fra Oslo.

Flying tider for franske villaer i nrthern Frankrike inkludert Bretagne, Normandie og Loire: Flybilletter fra Oslo til Paris (BVA 2hr 10 minutter).

Flying tider for franske villaer i Dordogne: Flybilletter fra Oslo til Bordeaux (2hr 45 minutter).Flying tider for franske villaer i syd-Frankrike, Cote d'Azur og Provence og Languedoc Roussillon: Flybilletter fra Oslo til Nice (NCE 2 timer 55 minutter).

Frankrike vær

Været i Frankrike er generelt god selv om det er en stor forskjell mellom middelhavsklima i sør-Frankrike og mer temperert nord. Temperaturene i Sør-Frankrike ofte treffer 30 grader celsius i juli og august, er det mindre i juni og september og men fortsatt lavere i april, mai og oktober er det fortsatt strand temperaturer. I nord-Frankrike gjennomsnittlig temperaturer topp rundt 25 grader i høyden på skolens sommerferie og slippe ned for lavsesongen, i sørlige Bretagne Golfstrømmen bidrar til å opprettholde varmen.

Frankrike snø

Snøfall for Frankrike er eksepsjonelt bra med den nordlige Alpene nyter dyp snø dekker gjennom vintermånedene. Den sørlige Alpene få litt mindre, men mye sol selv om enkelte anleggene som Isola 2000 Eksepsjonelt snøforhold. Pyreneene er mindre pålitelige, men har fortsatt en ganske imponerende snø posten.

Frankrike tid

Frankrike ligger i Central European Time Zone-og Sentral-Europa Standard Time (CET) er en time foran Greenwich Mean Time.

Frankrike mat og drikke

Fransk kjøkken er anerkjent som kanskje den beste i verden. Hvis du liker mat og drikke så er det noe bedre da råvarer er bare utmerket. Du har fantastiske viner, cognac, sjømat og ferske produkter selges og vakkert vises i sjarmerende markeder og butikker i byer og landsbyer i hele Frankrike.

Spise ute i Frankrike

Det er ingenting som et godt måltid ute i Frankrike. For Gastronome er det paradis som du kan finne gode restauranter overalt, men de er også veldig bra for familier da det er en langvarig kultur innbydende barn inn i en restaurant. Variasjonen er enorm ettersom det er så mange regionale forskjeller, og like det er noe for alle budsjetter, uansett hvor du går å spise ute i Frankrike.

Frankrike Feriehus bøker å lese

Det finnes mange å gå på, anbefaler vi Peter Mayle - Et år i Provence, Joan Harris - Fem kvartaler med en Orange og sjokolade, for lett og underholdende lesing. James Pope-Hennessy - aspekter ved Provence for en smak av sør skjønt den virkelige mesteren er Marcel Pagnol med romaner Jean de Florette og Manon des Sources. Classics inkluderer Emile Zola - La Bete Humaine, Dickens - A Tale of Two Cities og Victor Hugo - Les Miserables.

Filmer å se før en ferie i Frankrike

Midnight i Paris regissert av Woody Allen er en veldig fin innledende film for en smak av Paris, franske kunstnere og fransk historie. Da Vinci-koden med Tom Hanks er en annen med store bilder av Frankrike.

Lei en villa i Frankrike, hva du kan forvente

De fleste av våre leie villaer i Frankrike har sengetøy og håndklær er inkludert i den franske villa. Du vil vanligvis måtte betale et depositum og noen ganger Frankrike villa innebærer betale en lokal endring-over eller rengjøring kostnad. Alle disse elementene er beskrevet på Frankrike villa side for hver villa i hva som er eller er ikke inkludert i det franske villa leieprisen.

Villa og gite innkvartering for skoleferien i Frankrike

Franske skoleferien er ikke alltid det samme som norske skoleferien, så du må være forsiktig. Påskeferien pleier å bestille tidlig for skiferie, men sommeren er rimelig. Men den viktigste skolen sommerferie tid juli og august er svært ettertraktet. Spring Bank Holiday er en flott tid til ferie i Frankrike. Oktober halvdel sikt er populær i gite og villa overnatting med oppvarmede og innendørs bassenger. Jul og nyttår er veldig opptatt for skiferier, og du må bestille tidlig i mai eller juni hvis mulig.

Villaer, gites, feriehus, gårdsbruk, herregårder, slott, hytter og luksuriøse leiligheter

Selv om vi tilbyr mer enn bare Frankrike har vi en uslåelig utvalg av innkvartering i Frankrike, er vår nærmest en fransk villa katalog, inkludert kvalitet villaer, hytter, luksuriøse Gites, ski hytter, komfortable hus, luksuriøse leiligheter og slott.

Hvis du ønsker å leie en fransk låve eller et fort på en privat øy i Frankrike har vi det, støttet av over 25 års erfaring i dybden tilbudet blue chip ski leilighet, gite, hytte og villa ferie i Frankrike. Vår utvelgelsesprosess for vår overnatting i Frankrike er strenge, og vi nekter mange potensielle leiligheter, hytter, Gites, hytter og villaer i Frankrike med bassenger for å opprettholde våre standarder. Bestill en av våre franske villaer, hytter, Gites, hytter eller luksuriøs leilighet nå bruker hurtigsøk øverst til venstre på denne siden. Bla våre rene Frankrike villaer, luksuriøse Gites, land hytter, franske skihytter og luksus ski leilighetene varierer ved hjelp av raske søkeverktøy som finnes på denne siden.Siste side-oppdatering Tirsdag, Januar 19, 2021.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2021 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :