Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor

Frankrike villor Frankrike fritidshus med pooler, villor, stugor lyxiga, privata Gites och Château för hyra, stugor nära backarna, hyr Franska boende för familjer, låt semester bondgårdar, herrgårdar och villor i Frankrike, självhushåll fritidshus i Bretagne, södra Frankrike Korsika, Cote d'Azur, Dordogne, Languedoc, Provence, Roussillon och ski lägenheter i Alperna och Pyrenéerna.

Njut av en semester i Frankrike, varma solen för att varva ner och njuta av ett stort utbud av aktiv semester, inklusive promenader, fiske, cykling, golf och ett brett utbud av vattensporter på sjöar, floder och hav, alla tillgängliga från en av våra fantastiska utbud av Frankrike villor med pooler och vid stranden. Franska villa stuguthyrning är vår specialitet både i norr och södra Frankrike, vid havet och inlandet.
>> Se våra Frankrike villor

VÅR FAVORIT VILLOR I FRANKRIKE


Torsdag, Oktober 04, 2018
>> Mer Frankrike information

Ta reda på om Périgueux för en villa semester
Perigueux gamla stan medeltida arkitektur
>> Périgueux fler fotografier och bilder


 
Frankrike villor

Upptäck vackra landskapet, dramatiska arkitektur eller hänge sig åt mode shopping och fantastisk mat, färska från marknader, bra restauranger eller varmt bröd från bagare. Och naturligtvis finns det så mycket mer, museer, konstgallerier, titta på folk. För vad att se och vad man ska besöka i Frankrike 2013 följer här Frankrike semester attraktioner 2013. För att ta reda vilka händelser är på i Frankrike 2013, se vår sociala kalendern för Frankrike 2013, följer här semester händelser i Frankrike 2013.

Vår handplockade sommarvillor i Frankrike, stugor, slott och Gites antingen en pool eller är nära till stranden så det är lätt att slappna av och för barn att vara lycklig. Många av vår franska chateau har privata tennisbanor samt en pool. Våra vinter stugor och lägenheter i bergen erbjuder exceptionella skidåkning i utmärkt utsetts stugor och lägenheter (många med shered pool).

Reser till Frankrike

Res till Frankrike är enkelt och det finns ett stort antal alternativ. Frankrike är den dominerande destinationen för själv kör helgdagar vägförbindelser är bra över hela Europa.

TGV snabbtåg blir ett allt populärare alternativ som anslutningar förbättras. Du kan hämta din hyrbil direkt från stationen.

Det finns många flugor drivsystem alternativ med låg operatörer kostnad flyg erbjuder ett brett utbud av flygningar från regionala flygplatser.

Flygtider till våra franska villor: Frankrike är väl servas av låg kostnad och reguljärflyg. De största flygbolagen som flyger till Frankrike är Ryanair, KLM, SAS, Air Berlin, Airlines Vueling, Pegasus Airlines, British Airways, Norwegian och Air France. Följande är de genomsnittliga flygtider från Stockholm.

Flygtider för franska villor i norra Frankrike, Bretagne, Normandie och Loire: Flyg från Stockholm till Paris (CDG 2 tim 35 minuter).

Flygtider för franska villor i södra Frankrike, Côte d'Azur, Provence och Languedoc Roussillon: Stockholm till Marseille (MRS 3 timmar), Stockholm till Beziers (BZR 3 timmar).

Frankrike väder

Vädret i Frankrike är i allmänhet bra även om det finns en stor skillnad mellan Medelhavet klimatet i södra Frankrike och den mer tempererade norr. Temperaturer i södra Frankrike ofta drabbas 30 grader Celsius i juli och augusti, är det mindre i juni och september och även om det fortfarande lägre i april, maj och oktober finns det fortfarande stranden temperaturer. I norra Frankrike Medeltemperatur topp runt 25 grader i höjd skolornas sommarlov och släppa ner för lågsäsong, i södra Bretagne Golfströmmen bidrar till att upprätthålla värmen.

Frankrike snö

Snöfall för Frankrike är exceptionellt bra med den norra alperna njuter djupa snön som täcker genom vintermånaderna. Den södra Alperna blir något mindre, men mycket sol även om vissa orter som Isola 2000 få exceptionella snö förhållanden. Pyrenéerna är mindre tillförlitliga, men har fortfarande en ganska imponerande snö rekord.Frankrike tid

Frankrike ligger i Central European Time Zone och centraleuropeiska Standard Time (CET) är en timme före Greenwich Mean Time. Så Frankrike är en timme före Storbritannien.Frankrike mat och dryck

Fransk mat är erkänd som utan tvekan den bästa i världen. Om du gillar din mat och dryck så finns det ingenstans bättre eftersom produkterna är bara bra. Du har fantastiska viner, Cognac, skaldjur och färska produkter som säljs, vackert visas i charmiga marknader och butiker i städer och byar i hela Frankrike.

Äta ute i Frankrike

Det finns inget som en god måltid i Frankrike. För gastronom är det paradiset som du kan hitta bra restauranger överallt men de är också mycket bra för familjer eftersom det är en lång stående kultur välkomna barn till en restaurang. Den veriety är stor eftersom det finns så många regionala skillnader och lika det finns något för alla budgetar, vart du än går för att äta i Frankrike.Frankrike semester böcker att läsa

Det finns många att gå på, rekommenderar vi Peter Mayle - Ett år i Provence, Joan Harris - Fem fjärdedelar av en apelsin och choklad för ljus, underhållande läsning. James Pope-Hennessy - aspekter på Provence för en smak av den södra om den faktiska befälhavaren Marcel Pagnol med Jean de Florette och Manon des Sources. Klassiker inkluderar Emile Zola - La Bete Humaine, Dickens - A Tale of Two Cities och Victor Hugo - Les Miserables.Filmer att se innan en semester i Frankrike

Midnatt i Paris i regi av Woody Allen är en riktigt trevlig intro film för en smak av Paris, franska konstnärer och fransk historia. Da Vinci-koden med Tom Hanks är en annan med stora bilder av Frankrike.

Hyr en villa i Frankrike, vad du kan förvänta

De flesta av våra villor i Frankrike har linne och handdukar ingår i den franska villa uthyrning. Du kommer vanligtvis att få betala en deposition och ibland Frankrike villa innebär att betala en lokal förändring-over eller rengöring laddning. Alla dessa punkter återfinns på den fransk villa sida för varje villa i vad som är eller ingår inte i den franska villan hyran.Villa och fritidshus boende för skolloven i Frankrike

Franska skolloven är inte alltid detsamma som brittiska skolloven så du måste vara försiktig. Påsken brukar boka tidigt för skidsemester, men på sommaren är rimligt. Men det viktigaste skolan sommarlovet tiden juli och augusti är mycket eftertraktade. Spring Bank Holiday är en bra tid att semestra i Frankrike. Oktober halv sikt är populärt i fritidshus och villa boende med uppvärmda och inomhus pooler. Jul och nyår är mycket upptagen skidåkning och du måste boka i förväg i maj eller juni.

Villor, Gites, fritidshus, hus gård, herrgårdar, slott, stugor och lägenheter lyx. Vi har ett oöverträffat utbud av boende i Frankrike, inklusive villor, stugor, Gites, stugor skidor, bekväma hus, lägenheter lyx och slott, om du vill hyra en fransk lada eller ett fort på en privat ö i Frankrike vi har det, med stöd med över 20 års djup erfarenhet erbjuder blue lägenhet chip skidor, fritidshus, stuga och villa semester i Frankrike. Vårt urval till vårt boende i Frankrike är rigorös och vi vägrar många presumtiva lägenheter, stugor, Gites, stugor och villor i Frankrike med pooler att upprätthålla vår standard. Boka en av våra franska villor, stugor, Gites, stugor eller lyx lägenhet nu med hjälp av snabbsökning högst upp till vänster på denna sida. Vi erbjuder ett oöverträffat utbud av Frankrikes villor, Gites lyx, stugor land, franska stugor skid-och lyxiga lägenheter skidor.Senaste Uppdatering Tirsdag, Januari 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :