Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Dordogne villor

Dordogne villor

Dordogne semesterhus, villor med pooler, lyxiga stugor att hyra, Gites och fritidshus att hyra, hus uthyrning villa hyra, semestrar, hög kvalitet självhushåll boende, hus gård, herrgårdar och slott med privata pooler i Dordogne Frankrike, alla erbjuder utmärkt värde för pengarna. För en Dordogne semester hyra i idylliska platser i Dordogne byar och landsbygden.

Dordogne France är ett av de länder rikaste och mest kulturella och är också välsignade med några av de roligaste floden stränder. Det finns något för alla i denna varierande landskap, från böljande vingårdarna i Medoc, till kalkstensklippor i Dordogne dalen, alla har sina attraktioner.

Dordogne Frankrike är känd för sina floder och dalar och utmärkt kök. Kanske dess största tillgång är att Dordogne dalen förblir så oförstörd och även i högsommaren kan det vara oerhört fredlig och avkopplande. I motsats den livliga, sofistikerade staden Bordeaux är positivt surr med aktivitet. Merparten av tiden kommer du vill koppla av på din Dordogne villa med pool, men det är bra att veta att det finns mycket mer att njuta av.


>> Se våra Dordogne villor

VÅR FAVORIT VILLOR I DORDOGNE


Dordogne - Frankrike
3250€ - 4790€ en vecka


Dordogne - Frankrike
998€ - 3350€ en vecka


Dordogne - Frankrike
2390€ - 3850€ en vecka
 

Det finns massor att göra för hela familjen med favorit aktiviteter inklusive kanot / kajak nedfarter, besök på förhistoriska sevärdheter, mountainbike, ridning och fiske. Eller helt enkelt njuta av lokala marknader, till exempel en på Sarlat, där du kan hitta pärlor som gåslever, tryffel, valnötsolja och utmärkta rödvin till mycket rimliga priser. Följ den understrukna texten för att se mer om Dordogne semester sevärdheter och evenemang semester i Dordogne 2013 som din kan njuta på din Dordogne villa semester.

Dordogne resor

Reser till Dordogne har blivit mycket lättare de senaste fem åren med öppnandet av nya motorvägar, snabba tågstationer och flygplatser. Det finns direkta internationella flygningar till Bergerac (EGC), Limoges (LIG), Brive Vallée de la Dordogne (BVE), Toulouse (TLS) och Bordeaux (BOD).

Dordogne väder

Klimatet spelar en stor roll i att göra semester till denna region så roligt, eftersom det är allmänt varm och behaglig för det mesta. De högsommarmånaderna kan bli ganska varmt men det finns en rimlig chans att det kommer att finnas en del regn, precis tillräckligt för att ta udden av värmen och bibehålla grönskan.

Viktigaste i Dordogne

Den viktigaste staden för shopping i Dordogne är Perigueux som har en vacker gamla centrum med massor av intressanta boutiquer. Sarlat är bra, speciellt för Perigord specialiteter såsom tryffel, sparar fois gras och Anka. För riktigt allvarliga shopping ta motorvägen till Bordeaux (ungefär en timme och en quater körtid) som är riktigt bra för shoppare i alla åldrar.

Filmer att se innan en Dordogne semester

Chocolat stirra Jonny Depp och Juliette Binoche är en riktigt bra film som spelades till stor del i Dordogne. Bed & Breakfast handlar om vissa amerikaner att ta en semester i Frankrike. En del av roliga besökare serie som starring Jean Reno och histerical kristna Clavier korridorer tid (Besökarna II) delvis in i Perigord.

Dordogne böcker att läsa

Hemma i Frankrike av Ann Barry är en charmig roman. Andra inkluderar Grottorna i Perigord av Martin Walker och Barbara Cartland väger in med frestelse en lärare.

Dordogne semesterhus vad att förvänta sig

I Dordogne villor med pooler, Dordogne gites och stugor i Dordogne är generellt av hög standard och de flesta har stor karaktär. Vår Dordogne villa hyra val beror en hel del på vårt långvariga relationer med våra lokala agenter som kommer från regionen, är mycket väl anslutna och har en verklig affinitet för husen. De flesta av våra Dordogne villor tillhör lokalbefolkningen och är renoverade och inredda med stor äkthet och komfort.

Dordogne är området i Frankrike med de mest slott och vi har ett bra urval av semesterbostad slott i Dordogne, liksom hus land med pool och privat tennisbana. Boka din Dordogne villa med pool nu med snabbsökning längst upp till vänster på denna sida.Senaste Uppdatering Onsdag, Mars 21, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :