Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Dordogne villaer

Dordogne villaer

Dordogne feriehus, villaer med bassenger, luksuriøse hytter til leie, gites og feriehus til utleie, hus utleie, villa, ferier, høy kvalitet self catering overnatting, gården hus, herregårder og slott med privat svømmebasseng i Dordogne i Frankrike, alle tilbyr utmerket valuta for pengene. For en Dordogne feriebolig i idylliske steder i Dordogne landsbyer og landskap.

Dordogne Frankrike regionen er et av de landene rikeste og mest kulturelle og er også velsignet med noen av de mest underholdende elvebredden strender. Det er noe for alle i denne varierte landskapet, fra de rullende vingårdene i Medoc, til kalksteinsklipper av Dordogne dalen, alle har sine attraksjoner.

Dordogne Frankrike er kjent for sine elver og daler og god mat. Kanskje det største aktivum er at Dordogne dalen forblir så uberørt og selv i høyden av sommeren kan det være utrolig fredelig og avslappende. I kontrast travle, sofistikerte byen Bordeaux er positivt summende med aktiviteter. Mesteparten av tiden vil du ønsker å slappe av på din Dordogne villa med basseng, men det er godt å vite at det er mye mer å nyte.


>> Se våre Dordogne villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I DORDOGNE


Dordogne - Frankrike
3250€ - 4790€ en uke


Dordogne - Frankrike
2390€ - 3950€ en uke
 
Det er masse å gjøre for hele familien med favoritt aktiviteter inkludert kano / kajakk utforkjøringer, besøk til forhistorisk severdigheter, terrengsykling, ridning og fiske. Eller bare nyte de lokale markedene, som for eksempel en på Sarlat, der du kan finne perler som foie gras, trøfler, valnøttolje og utmerket matvin til meget rimelige priser. Følg understreket tekst for å se mer om Dordogne ferie attraksjoner og ferie hendelser i Dordogne 2013 som en kan nyte på din Dordogne villa ferie.

Dordogne reise

Reiser til Dordogne har blitt mye enklere de siste fem årene med åpningen av nye motorveier, raske togstasjoner og flyplasser. Det er direkteruter til utlandet til Bergerac (EGC), Limoges (LIG), Brive Vallee de la Dordogne (BVE), Toulouse Blagnac (TLS) og Bordeaux (BOD).

Dordogne vær

Klimaet spiller en stor rolle i å gjøre ferien til denne regionen så hyggelig, som det er generelt varmt og behagelig mesteparten av tiden. Peak sommermånedene kan bli ganske varmt, men det er en fair sjanse vil det være litt regn, akkurat nok til å ta kanten av varmen og vedlikeholde grøntområder.

Shopping i Dordogne

Den viktigste byen for shopping i Dordogne er Perigueux som har en vakker gamle sentrum med mange interessante butikkene. Sarlat er bra, spesielt for Perigord spesialiteter som trøfler, sparer fois gras og andebryst. For virkelig seriøs shopping ta motorveien til Bordeaux (omtrent en time og et quater kjøretid) som er veldig bra for kjøpere i alle aldre.

Filmer å se før en Dordogne ferie

Chocolat stirrer Jonny Depp og Juliette Binoche er en virkelig god film som ble filmet i stor grad i Dordogne. Bed & Breakfast handler om noen amerikanere å ta en ferie i Frankrike. En del av den morsomme besøkende serien med Jean Reno og histerical Christian Clavier korridorene i tid (De besøkende II) ble delvis satt i Perigord.

Dordogne bøker å lese

Hjemme i Frankrike av Ann Barry er en sjarmerende roman. Andre inkluderer Grottene i Perigord av Martin Walker og Barbara Cartland veier med Temptation of lærer.

Dordogne feriehus hva du kan forvente

I Dordogne villaer med bassenger, Dordogne gites og hytter i Dordogne er generelt en høy standard, og de fleste har betydelig karakter. Vår Dordogne villa utvalg skylder en god del til vårt mangeårige samarbeid med våre lokale agenter som kommer fra regionen, er svært godt koblet og har en reell affinitet for husene. De fleste av våre Dordogne villaer tilhører lokalbefolkningen, og er renovert og innredet med stor autentisitet og komfort.

Dordogne er det området av Frankrike med mest chateaux og vi har et godt utvalg av ferie utleie chateaux i Dordogne samt landets hus med basseng og privat tennisbane. Reserver Dordogne villa med basseng nå bruker raskt søk øverst til venstre på denne siden.


Siste side-oppdatering Mandag, Mars 25, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :