Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> Dordogne villaer

Dordogne villaer

Vi presenterer Villa Worldwide rekke private villaer med basseng i Dordogne. En samling av ferieeiendommer, inkludert luksus gites og slott nøye valgt for selvhushold familieferier, alt tilbyr utmerket valuta for pengene. For en Dordogne feriebolig på en idyllisk beliggenhet, se bare med våre eksperter for å raskt finne den rette for dine behov.

Dordogne-regionen i Frankrike er et av landene rikeste og mest kulturelle, og det er også velsignet med noen av de hyggeligste strendene ved elvebredden. Det er noe for alle i dette varierte landskapet, fra de valsende vingårdene til Medoc til kalksteinsklintene i Dordogne-dalen, alle har sine attraksjoner.


>> Se våre Dordogne villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I DORDOGNE


Dordogne - Frankrike
2390€ - 3950€ en uke


Dordogne - Frankrike
3250€ - 4790€ en uke
 

Regionen er kjent for sine elver og daler og utmerket mat. Kanskje den største aktiviteten er at området forblir så ubesmittet, og selv i høyden på sommeren kan det være utrolig fredelig og avslappende. I motsetning er den travle, sofistikerte byen Bordeaux positivt summende med aktivitet. Mesteparten av tiden vil du slappe av på Dordogne villaen med basseng, men det er godt å vite at det er mye mer å nyte.

Det er masse å gjøre for hele familien med favorittaktiviteter, blant annet kano / kajakk nedfarter, besøk til forhistoriske severdigheter, terrengsykling, ridning og fiske. Eller bare nyt de lokale markedene, som den på Sarlat, hvor du kan finne edelstener som foie gras, trøfler, valnøttolje og utmerket claret til svært rimelige priser.

Attraksjoner

Det er mange Dordogne ferie attraksjoner som Lascaux grotten og Les Eyzies museum og ferie arrangementer i Dordogne som du kan nyte på din Dordogne villa ferie.

Reise
Å reise til Dordogne har blitt mye lettere de siste fem årene med åpningen av nye motorveier, raske togstasjoner og flyplasser. Det er direkte internasjonale flyreiser til Bergerac (EGC), Limoges (LIG), Brive Vallee de la Dordogne (BVE), Toulouse Blagnac (TLS) og Bordeaux (BOD). Flyselskaper til Dordogne inkluderer Easyjet, Ryanair, Jet2, Flybe, British Airways, KLM og Air France. Selvdrev er et populært alternativ med mange som tar en stoppested på vei nedover. Du kan ta TGV-togstasjonen til Angouleme. Merk: Vær forsiktig på Brive hvis du ankommer på helligdager som vi forstår bilutleiefirmaene tar fridag.

Vær
Klimaet spiller en stor rolle i å gjøre ferie i denne regionen så hyggelig, da det vanligvis er varmt og hyggelig mesteparten av tiden. Topp sommermånedene kan bli ganske varme, men det er en god sjanse, det blir litt regn, akkurat nok til å ta kanten av varmen og opprettholde grøntområdet.Siste side-oppdatering Onsdag, Juni 17, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :