Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Cote Azur villor

Cote Azur villor

Presentera ett handplockat utbud av privata villor med pooler att hyra för familjesemester med självhushåll. Semesterboende besökta av våra lokala agenter som är tillgängliga för att hjälpa dig att snabbt hitta en bostad som passar dina behov.

Cote Azur villor är en specialitet för Villas Worldwide eftersom vi har ett särskilt stort, väletablerat utbud av lyxhus och villor vid havet och i inlandet av Var och Alpes Maritimes. Vi spenderar mycket tid i södra Frankrike och har därför stor kompetens.

Det finns en hejd lista över kända kustorter i den franska rivieraen, inklusive Cannes, Menton, St Tropez och Monte Carlo, men bara inlandet finns det lugna, vackra byar som Mougins, Le Plan de La Tour och Saint Cezaire-Sur-Siagne som erbjuder en lugn kontrast till kusten.


>> Se våra Cote Azur villor

VÅR FAVORIT VILLOR I COTE AZUR


Cote Azur - Frankrike
4125€ - 6250€ en vecka


Cote Azur - Frankrike
2395€ - 2940€ en vecka


Cote Azur - Frankrike
1680€ - 3600€ en vecka -353 (15%)
 

Aktiviteter i Cote d'Azur är många med de mest uppenbara som baseras runt havet och stränderna som är särskilt populära och välbetjänade med allt från barnstrands klubbar till vattensporter som vindsurfing, vattenskidor och dykning.

Sevärdheter

Cote d'Azur är ett barnvänligt område och det finns många attraktioner, inklusive nöjesparker, vattenparker och marina parker samt högkvalitativa attraktioner som Jaques Cousteau akvarium i Monaco. Det finns kaféer, barer, restauranger och nattklubbar för alla smaker och säkert ingen brist på något och det finns många utmärkta semesterevenemang i Cote d'Azur under hela året.

Äta ute

Att äta ute i Cote d'Azur och lokal mat och dryck i allmänhet, uppskattas mycket av besökare till området och det finns ett antal utsökta Cote d'Azur-specialiteter, inklusive det vattendrivna tårnet Tropezienne och uppfriskande rosevin.

Sport och fritid

Pre-Alperna i regionen Alpes Maritimes erbjuder fantastiska promenader och cykling möjligheter och under vintermånaderna finns det lättillgängliga skidorter. Det finns också Esterel och Maures utbud av kullar som ligger nära havet och har underbara måttliga till enkla promenader och mountainbike spår, varav många befinner sig fantastiska havsutsikt. Längre inåt är Gorge du Verdon en av de mest spektakulära geologiska sevärdheterna i Europa. Cote d'Azur flora och fauna är exceptionellt och det finns ett brett utbud av sport och utomhusaktiviteter.

Handla

Om du handlar bra är Cote d'Azur rätt där uppe med de senaste modeerna och det finns utmärkta butiker för alla budgetar, allt från designerkanal, Gucci och Armani till vardagsstrandkläder. En dags shopping i Nice kommer alltid att ge rika resultat som kommer många av de andra kuststäderna! Det finns ett antal utmärkta stora marknader i området, särskilt i Nice, Cannes Forville och Antibes, eller du kan nypa längs motorvägen eller ens ta kustståget till Ventimiglia som är värd för Europas största utomhusmarknad.

Resa

Tillgång till din franska riviera villa är mycket lätt med flyg med direktflyg från regionala flygplatser över hela Storbritannien till Nice (NCE) genom Jet2, Easyjet, British Airways, Flybe, Bmibaby och Aer Lingus. Marseille-flygplatsen (MRS) som betjänas av direktflyg med Easyjet och British Airways är också ett alternativ, liksom Toulon (TLN) men endast för indirekta flygningar. Det finns också en utmärkt motorvägsanslutning från kanalportarna som leder helt ner till den italienska gränsen. Det finns också ett bra järnvägsnät i södra Frankrike.

Väder

Rivieraen i Frankrike har lockat besökare från hela Europa i många år. Det unika mikroklimatet som håller varmt solsken hela året tillsammans med azurblå hav och dramatiska berg fortsätter att attrahera de rika och kända och många andra som har blivit kär i denna region i södra Frankrike. Juli och augusti kan vara heta i Cote d'Azur men semesterhusen är väl anpassade för att klara och barn älskar att leka i den privata poolen. Påsken kan vara bra, maj vårens helgdag är perfekt och till och med oktober halv sikt är ett bra alternativ.

Stränder

Det finns många kilometer stränder på Cote d'Azur i Frankrike, men de varierar mycket från Saint Tropez till Monaco. De stora sandstränderna som Pampelone plage och Frejus plage tenderar att vara i Var. Vid Esterel finns det stenstränder och några riktigt fina mindre sandstränder som Theoule Sur Mer. Cannes och La Napoule har långa ganska smala sandstränder och sedan av Nice är det främst pebbled med några undantag som Villefranche plage.

Filmer att se före en Cote d'Azur semester

Många filmer har gjorts med den franska rivieran. Parfym: Historien om ett mord har Grasse, det är ganska störande men de flesta tycker det är spännande. Oceans tolv främsta Clooney, Matt Damon och Julia Roberts visar på Monaco. Transportören av regissören Luc Besson var en all-action hit. Fransk kyss med en söt Meg Ryan tar i Cannes och det var självklart Bond i Goldeneye och Diamonds är för evigt. Smutsiga ruttna skurkar med Micheal Caine och Steve Martin gjordes runt kusten mitt i mycket hilaritet. Gendarmes de Saint-Tropez filmerna är episka franska humor.

Böcker att läsa

Det finns många romaner som har den franska rivieraen, inklusive några stora klassiker, som Tender är natten av F. Scott Fitzgerald och den franska löjtnantens kvinna av John Fowles är framstående exempel. Edens trädgård av Ernest Hemingway och The Talented Mr Ripley av Patricia Highsmith är också värda en läsning.

Cote d'Azur semesterhus vad man kan förvänta sig.

I Cote d'Azur finns några riktigt vackra lyxvillor vid kusten, några befästande fantastiska havsutsikt. Vidare inlandet där nattluften är friskare är standarden hög, även om husen brukar ha större trädgårdar.Senaste Uppdatering Søndag, Augusti 18, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiska anmälningar

Storstäder uttrycka anslutningar :