Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Cote Azur villor

Cote Azur villor

Cote d'Azur Semesterlägenhet, villor med pooler, hyra Franska Rivieran egendom, lyxiga stugor, Gites uthyrning, uthyrning hus, fritidshus låt, självhushåll och semesterbostäder i södra Frankrike. Ett exceptionellt stort antal lyxiga villor i Cote d'Azur perfekt för filmfestivalen i Cannes. Hus uthyrning för semester i Cote d'Azur i södra Frankrike, plockade hand och inspekteras för kvalitet av proffs.

Cote Azur villor är en specialitet för Villas Worldwide som vi har en särskilt stor, väl etablerad urval av lyxiga hus och villor vid havet på den franska Rivieran och i inlandet av Var och Alpes Maritimes regioner och vi tillbringar mycket tid i södra Frankrike och har därför ett stort kunnande. Om du letar efter en viss typ av Cote d'Azur villa så är vi säkra på att vi kan förstå dina behov och kan föreslå rätt villorna som passar dig på den franska rivieran.

Det finns en berusande lista över kända badorter på den franska Rivieran, inklusive Cannes, Menton, St Tropez och Monte Carlo men i inlandet finns lugna och vackra byar som Gassin och Cabris erbjuder en lugn kontrast till kusten. Vi har ett utmärkt utbud av Cote d'Azur villor i hela regionen.


>> Se våra Cote Azur villor

VÅR FAVORIT VILLOR I COTE AZUR 

Aktiviteter i Cote d'Azur är många med den mest uppenbara är uppbyggd kring hav och stränder som är särskilt populära och väl servad med allt från barn beach klubbar till vatten idrottsanläggningar såsom vindsurfing, vattenskidor och dykning.

Cote d'Azur är ett barnvänligt område och det finns massor av Cote d'Azur Sevärdheter, nöjesparker, äventyrsbad och marina parker samt hög attraktioner kvalitet som Jaques Cousteau akvariet i Monaco. Det finns kaféer, barer, restauranger och nattklubbar för alla smaker och verkligen ingen brist på något och det finns många utmärkta semester händelser i Cote d'Azur 2013, hela året.

Äta ute i Cote d'Azur

Äta ute i Côte d'Azur och den lokala mat och dryck i allmänhet är mycket uppskattade av besökare till området och det finns ett antal läckra Cote d'Azur specialiteter inklusive aptitväckande tårta Tropezienne och uppfriskande rosévin.

Cote d'Azur sport och fritid

För-alperna i Alperna havsområde erbjuder fantastiska promenader och cykling möjligheter och under vintermånaderna finns lättillgängliga skidorter. Det finns också Esterel och Maures bergskedja som ligger nära havet och har underbar måttlig till lätt promenader och mountain cykelleder, varav många befäl fantastisk havsutsikt. Längre in i landet den Gorge du Verdon är en av de mest spektakulära geologiska sevärdheter i Europa. Cote d'Azur flora och fauna är exceptionellt och det finns ett brett utbud av sport och utomhus aktiviteter i Cote d'Azur.

Shopping i Cote d'Azur

Om shopping är din grej väl Cote d'Azur är rätt upp där med det senaste modet och det finns utmärkta butiker för alla budgetar från designern Channel, Gucci och Armani till vardagliga strandkläder. En dag shopping i Nice kommer alltid att ge rika resultat som kommer många av de andra kuststäderna! Det finns ett antal utmärkta stora marknader i området, framför allt i Nice, Cannes Forville och Antibes eller så kan du kväva längs motorvägen eller ens ta kust tåget till Ventimiglia som är värd Europas största utomhusmarknad.

Cote d'Azur resa

Tillgång till din franska rivieran villa är mycket lätt med flyg med direktflyg från de regionala flygplatserna i hela Storbritannien till Nice (NCE) är Marseille Airport (MRS) också ett alternativ, liksom Toulon (TLN). Det finns också en utmärkt motorväg anslutning från kanalhamnarna leder ända ner till den italienska gränsen. Det finns också ett bra järnvägsnät i södra Frankrike.

Cote d'Azur väder

En särskild magi om Riviera i Frankrike har lockat besökare från hela Europa i många år. Den unika mikroklimat som upprätthåller varm sol under hela året tillsammans med azur hav och dramatiska berg fortsätta att locka de rika och berömda och många andra som har kommit att älska denna region i södra Frankrike. Juli och augusti kan bli varmt i Cote d'Azur men holdiay husen är väl anpassade för att klara och barn älskar att leka i den privata poolen. Påsken kan vara bra, är maj Spring Bank Holiday perfekt och även oktober halv sikt är ett bra alternativ.

Cote d'Azur stränder

Det en många kilometer stränder på Cote d'Azur i Frankrike, men de gör varierar en hel del från Saint Tropez till Monaco. De stora sandstränder som Pampelone plage och Frejus plage tenderar att vara i Var. Vid Esterel finns pebble vikar sedan några riktigt fina små sandstränder som Théoule-sur-Mer. Cannes och La Napoule har länge ganska smala sandstränder sedan i Nice är det främst grus med några få undantag som Villefranche Plage.

Filmer att se innan en Cote d'Azur semester

Många filmer har gjorts med den franska Rivieran. Parfym: historien om ett mord har Grasse, är det ganska oroande, men de flesta människor tycker att det är spännande. Oceans tolv starring Clooney, Matt Damon och Julia Roberts visar upp Monaco. Transportören av regissören Luc Besson var en alla åtgärder hit. Franska Kiss starring en väldigt söt Meg Ryan tar i Cannes och naturligtvis var det Bond i Goldeneye och Diamanter är för evigt. Dirty Rotten Scoundrels med Micheal Caine och Steve Martin gjordes runt kusten under mycket hillarity.

Cote d'Azur böcker att läsa

Det finns många romaner som presenterar den franska Rivieran, inklusive några stora klassiker som Anbud är natten av F. Scott Fitzgerald och Den franske löjtnantens kvinna av John Fowels är sticker ut exempel. Edens lustgård av Ernest Hemingway och den begåvade Mr Ripley av Patricia Highsmith är också värt ett läsa.

Cote d'Azur semesterhus vad som väntar.

I Cote d'Azur finns några riktigt vackra, lyxiga villor vid kusten, några befallande fantastisk havsutsikt. Längre in i landet där natten luften är fräschare standarden förblir hög även om husen tenderar att ha större trädgårdar. Vissa semesterbostäder i Cote d'Azur är traditionellt sten bygga, alla våra franska Rivieran hyresfastigheter är av hög kvalitet, inte billig men värde för pengarna. Det finns bara ett fåtal stuga eller bungalow hus stil och lika inte många stora villor i Cote d'Azur.Senaste Uppdatering Fredag, April 26, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiska anmälningar

Storstäder uttrycka anslutningar :