Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Portugal villor >> Costa Verde villor

Costa Verde villor

Costa Verde Portugal villor med pooler mellan 3 till 7 sovrum, plats för 2 till 14 personer, alla carfeully valt. Man har även en inomhus och en utomhus simbassäng, se Villas Worldwide fantastiska sortiment nedan.

Costa Verde är den kustnära delen av regionen som kallas Minho som sträcker sig från strax norr om Porto till den spanska gränsen går längs floden Minho. Anses av många vara den vackraste delen av Portugal Minho är en region med böljande landskap, grönskande floddalar, vidsträckta skogar, vinodlingar och långa sandstränder.

Vilsam för ögat, särskilt i öster, som är mer kuperad och i viss mån försvunnit i tid. Rural fester, som lokalt kallas festas och romarias är fortfarande mycket påtaglig och väl värda ett besök liksom ländernas marknader varav den största hålls i Barcelos.

Det finns ett antal framstående historiska centrum med Guimaraes. En UNESCO: s världsarvslista med priset anspråk första huvudstaden i Portugal, tätt följd av Braga, länderna kyrkliga centrum.


>> Se våra Costa Verde villor


Lista städer och byar från Costa Verde under :
 
En fröjd för ögat, särskilt i östra som är mer bergigt och något förlorat i tid. Rural fester, som lokalt kallas festas och romarias är fortfarande mycket påtaglig och väl värt att besöka liksom ländernas marknader varav den största hålls i Barcelos. Det finns gott om Costa Verde händelser som du kan njuta på din semester.

Det finns ett antal framstående historiska centrum med Guimaraes. En UNESCO: s världsarvslista med priset anspråk första huvudstad i Portugal tätt följd av Braga, länderna kyrkliga centrum.

Costa Verde resor

Reser till Costa Verde är ganska lätt eftersom det finns direkta internationella flygningar till Porto flygplats (OPO).

Costa Verde väder

Costa Verde Klimatet är varmt och soligt från maj till september, med några regn men inte mycket.


Senaste Uppdatering Lørdag, April 21, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :