Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Spania villaer >> Costa Brava villaer

Costa Brava villaer Costa Brava feriehus, villaer med bassenger, luksuriøse hytter og bungalower, hytter til leie, utleie av boliger, hus til leie med privat basseng for familieferier. En flott villa med basseng utvalg på forbløffende Costa Brava i Spania. Mange av våre Costa Brava villaer kommandoen panoramautsikt over sjøen, og det er enda noen innen gangavstand fra stranden.

Costa Brava ligger i den autonome regionen Catalonia og strekker seg fra Cape Creus til munningen av elven Tordera. Det er et mangfoldig fjellrike innlandet med frodige dalar og raskt rennende bekker og mange topper over 2000 meter.

Kystlinjen er vakkert med fantastiske sandstrender viker flankert av dramatiske, okerfargede klipper, frodig vegetasjon og går over i varme Middelhavet. Det er en rekke kjente feriestedene langs kysten fra Blanes i sør til Portbou i nord med S'Agaró, Tossa de Mar, Begur, Cadaqués og Portlligat i mellom.
>> Se våre Costa Brava villaer


 

Attraksjoner i Costa Brava

Det er mye å se i området, inkludert huset til Salvador Dali på Cadeques, Dali er utrolig surrealistisk kunst-museet i Figueres og museet for moderne kunst i Barcelona. For å finne ut mer om hva du skal se og gjøre i Costa Brava følger understreket tekst Attraksjoner i Costa Brava. Det er mange hendelser i denne levende region, for å finne ut mer følger understreket tekst for Catalonia ferie hendelser.

Mat og drikke i Costa Brava

Å være på kysten er det rikelig med fersk fisk og sjømat i Costa Brava med ansjos være en av de store lokale spesialiteter. Det er også rikelig med utmerket kjøtt og fersk frukt og grønnsaker.

Spise ute i Costa Brava

Costa Brava er et flott sted for å spise ute med et godt utvalg av familiedrevne restauranter, mange i imponerende innstillingene med utsikt over havet, med typiske spanske tapas og store fat med velduftende paella sammen med vakre fersk fisk og sjømat og deilig kjøtt. Restaurant-fasiliteter imøtekomme ypperlig for hele familien.

Sted i Costa Brava

Det er bare ett sted å gå for shopping på Costa Brava, og det er Barcelona, ??der du kan handle til you drop.

Costa Brava fritid

Det er mange vannsport muligheter langs hele Costa Brava, inkludert snorkling og dykking samt windsurfing, seiling og padling. Det er noen veldig fine områder for å vandre i skog på åsene nær kysten, hvor terrengsykling er også mulig.

Costa Brava vær

Klimaet er fantastisk varm med moderate nedbørsmengder, vil du få rikelig med bruk av bassenget på din villa her.

Costa Brava det

Det er lett å komme til Costa Brava enten fly til Gerona (GRO) som er den nærmeste til de fleste av de kystnære villaer i Costa Brava eller alternativt Barcelona (BCN). Mange velger å kjøre så motorveitilgang gjennom Frankrike og Spania er bra.

Costa Brava strender

Strendene i Costa Brava er uten tvil den viktigste attraksjonen i området. I nord er det lange brede sandstrender strekker seg så langt øyet kan se og lenger sør er det sjarmerende bukter som Tossa de Mar og vakre små viker som Tamariu. Strendene har en tendens til skråningen forsiktig og det er lite i veien for strøm så det et veldig godt sted for barn.

Filmer å se før en Costa Brava ferie

Det finnes en rekke filmer som funksjon Barcelona, ??hvorav Alt om min mor av Pedro Almodovar vant en Oscar. Det er også Woody Allen film, Vicky Cristina Barcelona med Penelope Cruz. En gammel klassiker er Pandora og flygende hollender sentrert rundt Tossa de Mar

Costa Brava bøker å lese

Dens faktisk en bok om fotball som er den store arbeidet satt i Costa Brava, et folks Passion av Jimmy Burns handler om historien til Barcelona fotballklubb. Den klassiske er Tirant lo Blanc av Joanot Martorell som er av Don Quijote proporsjoner.

Costa Brava ferie hus hva du kan forvente

Er ferie hus til leie i Costa Brava ofte satt i åssidene over havet, sørger vi for at de er barnevennlig. Andre er nær stranden og noen er arkitekttegnet så er ganske særegen stil og rundt Roses er det noen med fortøyninger, rett ved havet. En liten innlandet er det noen herlige konverterte stein gården hus med masse tegn. La oss hjelpe deg å gjøre det perfekte valget for din Costa Brava villa ferie, ta kontakt våre eksperter for Costa Brava villaer.Siste side-oppdatering Fredag, April 20, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :