Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Spanien villor >> Costa Blanca villor

Costa Blanca villor

Att presentera Villas Worldwide utbud av privata villor med pooler på Costa Blanca för semester du kan lita på. Vårt långvariga utbud av fritidshus är handplockade och inspekterade av våra experter som bor och arbetar i området, du kan lita på noggrannheten av beskrivningar och fasta bokningsarrangemang. Låt oss hjälpa dig att välja en egendom som passar dig i någon av de bästa kustorterna, inklusive Javea, Moraira och Altea.

Alicante är Valencia regionens sydligaste provins och medelhavskusten, som sträcker sig i nästan hundra miles är känd som den vita kusten (Costa Blanca). Vackra sandstränder ligger intermittent mellan sträckor av ren kalkstensklättring och spektakulär, robust kust. Detta är en av Spaniens turistorter, på grund av dess natur, faciliteter, kvaliteten på dess städer och de vänliga lokalbefolkningen.


>> Se våra Costa Blanca villor

VÅR FAVORIT VILLOR I COSTA BLANCA


Costa Blanca - Spanien
2575€ - 5000€ en vecka


Costa Blanca - Spanien
798€ - 2190€ en vecka


Costa Blanca - Spanien
1200€ - 2950€ en vecka
 

Sevärdheter

Upptäck mer om Spaniens Costa Blanca semesterattraktioner och ta reda på vad som händer i vägen för Costa Blanca semesterevenemang i vår mer information om Costa Blanca.

Sport och fritid

Detta är ett utmärkt område för dykning och de många steniga vikarna är idealiska för nybörjare och erfarna dykare. Segling är också bra här och som med dykning finns det gott om skolor och platser att hyra utrustning. Det finns ett överraskande antal utmärkta, välmarkerade vandringsleder som erbjuder fantastiska promenader, särskilt på våren och hösten.

Mat och dryck

Lokala delikatesser inkluderar mandelbaserad marsipan och utmärkt härdad skinka. Förutom lokalbefolkningen använder lokalbefolkningen också valencianska (som nära liknar katalanska), men eftersom området är så kosmopolitiskt finns det många engelska talade. I gamla tider var området ockuperat av iberier, fenicier, greker, romare och senare morerna vars inflytande fortfarande finns idag.

Äta ute

Det finns ett exceptionellt utbud av matställen på Costa Blanca, allt från traditionell spansk mat till nästan alla typer av internationellt kök du kan tänka dig. Menyerna är vanligtvis flerspråkiga och de är mycket familjevänliga. Framför allt kostnaden för att äta ute på Costa Blanca är mycket rimligt.

Resa

Den internationella flygplatsen i Alicante (ALC) ligger strax söder om vår stora semesterort Javea och det finns ett brett utbud av flyg från många regionala flygplatser. Valencia Airport (VLC) är också ett alternativ. Flygoperatörer till Costa Blanca inkluderar lågprisflygbolag Easyjet, Ryanair, Jet2, Flybe, Aer Lingus och Bmibaby.

Väder

Costa Blanca väder är exceptionellt, regionen basker i en genomsnittlig temperatur på 17,6 grader C (63,7 grader F).

Handla

Det finns många mycket smarta boutique butiker i de flesta badorter på Costa Blanca. Här hittar du alla toppmärken inklusive Lacoste, Chanel, Gucci och Hugo Boss. De gillar att klä sig bra på Costa Blanca och det finns gott om möjligheter för dig att förbättra din garderob. Det finns också ett bra val för vardagligt slitage.

Böcker att läsa

Korta ögonblick av AJ Barnett kan du uppskatta arbetet hos en lokal Costa Blanca författare och Past Sins: En kärlekshistoria (spanska Nights) av Ellie Jones innebär den lokala naturliga skönheten Les Fonts de L'Agar. För utomhusentusiasterna är Rockfax Costa Blanca den omfattande klättringsboken och John Oldfields landskap på Costa Blanca är en utmärkt hjälp för vandrare.

Tid

Costa Blanca, Spanien ligger i Centraleuropeiska tidszonen (CET) som är en timme före Greenwich Mean Time (Standard tidzon UTC / GMT).

Stränder

Det finns många vackra stränder längs Costa Blanca. Vissa är stenar och andra sandiga, det finns också många som ligger i vackra vikar skyddade av höga kalkstensklippor.

Stugor i Costa Blanca vad man kan förvänta sig

Costa Blanca var en av de första områdena i Europa för att utveckla villaferier i stor skala, följaktligen byggdes många av husen för semesteruthyrning på femtiotalet och sextiotalet på stora tomter, vilket var billigt under dessa dagar. Många av semesterbostäderna på Costa Blanca har moderniserats och uppdaterats för att uppfylla dagens krav. Vanligtvis måste du hyra ett linne och handduk "kit" för ett ganska blygsamt pris. Vi har över 30 års erfarenhet av semesterbostäder, låt oss hjälpa dig att göra rätt val, kontakta våra experter.Senaste Uppdatering Onsdag, Juli 17, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiska anmälningar

Storstäder uttrycka anslutningar :