Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Spanien villor >> Costa Blanca villor

Costa Blanca villor Costa Blanca semesterhus, villor med pooler, stugor och bungalows, hem att hyra, hus att hyra, för familjesemestern i självhushåll låt från en av Storbritanniens ledande Costa Blanca villa specialister. Välj bland ett brett utbud av noga utvalda Costa Blanca villor med privat pool.

Alicante är regionen Valencia sydligaste provinsen och dess Medelhavskust, sträcker för nästan hundra miles kallas den vita kusten (Costa Blanca). Vackra sandstränder ligger intermitantly mellan sträckor av ren kalksten klippa och spektakulära karga kust. Detta är en av Spaniens turist skatteparadis, på grund av att det är utsiktsbild, anläggningar, kvalitet av dess städer och vänliga lokalbefolkningen.
>> Se våra Costa Blanca villor

VÅR FAVORIT VILLOR I COSTA BLANCA


Costa Blanca - Spanien
1200€ - 2950€ en vecka


Costa Blanca - Spanien
1875€ - 3980€ en vecka


Costa Blanca - Spanien
2575€ - 5000€ en vecka
 
Costa Blanca attraktioner

Följ den understrukna texten för att upptäcka mer om Spaniens Costa Blanca semester attraktioner. För att ta reda på mer om vad som händer i området följer den understrukna texten Costa Blanca semester händelser 2013.

Costa Blanca fritid

Detta är ett utmärkt område för dykning och många klippiga vikar är idealiska för nybörjare och erfarna dykare. Segling är också bra här och som med dykning det finns gott om skolor och platser att hyra utrustning. Det finns förvånansvärt många utmärkta, väl markerade vandringsleder som erbjuder super promenader, särskilt på våren och hösten. Ta reda på mer om Costa Blanca Sport och Fritid aktiviteter som erbjuds.

Costa Blanca mat och dryck

Lokala delikatesser inkluderar mandel baserat marsipan och utmärkt lufttorkad skinka. Liksom kastilianska spanska lokalbefolkningen använder också Valencia (som liknar katalanska), men som området är så kosmopolitisk det finns gott om engelska talas. I gamla tider området ockuperades av Iberiska halvön, fenicier, greker, romare och senare morerna som inflytande kan fortfarande hittas i dag.

Äta ute i Costa Blanca

Det är en exceptionell val av ställen att äta på Costa Blanca, allt från traditionell spansk mat till nästan alla typer av internationella rätter du kan tänka dig. Vad är mer menyerna är oftast flerspråkiga och de är mycket familjen vänliga. Framför allt kostnader för att äta ute i Costa Blanca är mycket rimligt.

Att resa till Costa Blanca

Den internationella flygplatsen i Alicante (ALC) ligger strax söder om vår stora turistorten Javea och det finns ett brett utbud av flygningar från flera regionala flygplatser. Valencia Airport (VLC) är också ett alternativ. Flight operatörer till Costa Blanca inkluderar lågprisflygbolag Easyjet, Ryanair, Jet2, Flybe, Aer Lingus och bmibaby.

Costa Blanca väder

Costa Blanca vädret är exceptionellt, regionen solar sig i en medeltemperatur på 17,6 grader C (63,7 ° F).

Butiker i Costa Blanca

Det finns många mycket smarta boutique butiker i de flesta badorter i Costa Blanca. Här hittar du alla trendiga märken, inklusive Lacoste, Chanel, Gucci och Hugo Boss. De gillar att klä sig väl i Costa Blanca och det finns gott om möjligheter för dig att förbättra din garderob. Det finns också ett bra val av vardagsbruk.

Costa Blanca böcker att läsa

Korta stunder av AJ Barnett kan du uppskatta ett verk av en lokal Costa Blanca författare och gamla synder: En kärlekshistoria (spanska Nights) av Ellie Jones innebär lokala naturliga skönhet Les Fonts de L'Agar. För friluftsentusiaster i Rockfax Costa Blanca är den omfattande klättring boken och John Oldfield s Landskap på Costa Blanca är en stor hjälp för vandrare.

Costa Blanca tid

Costa Blanca, ligger Spanien i den centraleuropeiska tidszonen (CET) som är en timme före Greenwich Mean Time (standard tidszon UTC / GMT).

Costa Blanca stränder

Det finns många vackra stränder längs Costa Blanca. Vissa är småsten och andra sandiga, det finns också många i vackra vikar skyddas av höga kalkstensklippor.

Sommarstugor i Costa Blanca vad som väntar

Costa Blanca var en av de första områdena i Europa för att utveckla villa semester i stor skala, alltså många av husen för semester hyra byggdes på femtio-och sextiotalet på stora tomter, som var billigt i dessa dagar. Många av semesterbostäder i Costa Blanca har moderniserats och uppdaterats för att hålla jämna steg med moderna krav. Vanligtvis måste du hyra en linne och handduk "kit" för en ganska blygsam pris. Vi har över 20 års erfarenhet av semesterbostäder på Costa Blanca, låt oss hjälpa dig att göra rätt val, kontakta våra experter på spanska Costa Blanca villor.


Senaste Uppdatering Mandag, Mars 25, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :