Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Spania villaer >> Costa Blanca villaer

Costa Blanca villaer

Presentere Villas Worldwide rekke private villaer med basseng på Costa Blanca for ferier du kan stole på. Vårt langvarige utvalg av fritidsboliger blir håndplukket og inspisert av våre eksperter som bor og jobber i området, du kan stole på nøyaktigheten av beskrivelser og solide bestillingsarrangementer. La oss hjelpe deg med å velge en eiendom som passer deg i noen av de beste kystbyene, inkludert Javea, Moraira og Altea.

Alicante er Valencia-regionens sørligste provins og dens middelhavskyst, som strekker seg i nesten hundre miles, er kjent som den hvite kysten (Costa Blanca). Vakre sandstrender ligger intermittent mellom strekninger av ren kalksteinsklipping og spektakulær, robust kyst. Dette er en av Spanias turistparadis, på grunn av naturen, fasilitetene, kvaliteten på byene og de vennlige lokalbefolkningen.


>> Se våre Costa Blanca villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I COSTA BLANCA


Costa Blanca - Spania
1875€ - 3980€ en uke


Costa Blanca - Spania
1200€ - 2950€ en uke


Costa Blanca - Spania
2575€ - 5000€ en uke
 

Attraksjoner

Oppdag mer om Spanias Costa Blanca ferieattraksjoner og finn ut hva som skjer i veien for Costa Blanca-feriearrangementer i vår mer informasjon om Costa Blanca.

Sport og fritid

Dette er et utmerket område for dykking, og de mange steinete innløpene er ideelle for nybegynnere og erfarne dykkere. Seiling er også bra her, og som med dykking er det nok av skoler og steder å leie utstyr. Det er et overraskende antall utmerkede, godt merkede turstier som tilbyr flotte turer, spesielt på vår og høst.

Mat og Drikke

Lokale delikatesser inkluderer mandelbasert marsipan og utmerket kurert skinke. I tillegg til Castilian spansk benytter lokalbefolkningen også Valencian (som ligner på tvers av katalansk), selv om området er så kosmopolitisk, det er nok engelsk spoken. I gamle tider var området okkupert av iberianere, fønikere, grekere, romere og senere maurene hvis innflytelse fremdeles finnes i dag.

Spise ute

Det finnes et eksepsjonelt utvalg av spisesteder på Costa Blanca, alt fra tradisjonell spansk mat til omtrent alle typer internasjonalt kjøkken du kan forestille deg. I tillegg er menyene vanligvis flerspråklige og de er veldig familievennlige. Fremfor alt koster det å spise ute på Costa Blanca svært rimelig.

Reise

Den internasjonale flyplassen i Alicante (ALC) ligger like sør for det store feriestedet Javea, og det finnes et stort utvalg av flyreiser fra mange regionale flyplasser. Valencia flyplass (VLC) er også et alternativ. Flyselskaper til Costa Blanca inkluderer lavprisflyselskaper Easyjet, Ryanair, Jet2, Flybe, Aer Lingus og Bmibaby.

Vær

Costa Blanca været er eksepsjonell, regionen basker i en gjennomsnittstemperatur på 17,6 grader C (63,7 grader F).

Butikker

Det er mange flotte butikker i de fleste badebyer på Costa Blanca. Her finner du alle topp merkene, inkludert Lacoste, Chanel, Gucci og Hugo Boss. De liker å kle godt på Costa Blanca, og det er mange muligheter for å forbedre garderoben din. Det er også et godt valg for hverdagsbruk.

Bøker å lese

Korte øyeblikk av AJ Barnett lar deg sette pris på arbeidet til en lokal Costa Blanca forfatter og fortidssynd: En kjærlighetshistorie (spanske netter) av Ellie Jones innebærer den lokale naturskjønnheten Les Fonts de L'Agar. For utendørs entusiaster er Rockfax Costa Blanca den omfattende klatrereboken, og John Oldfields landskap på Costa Blanca er en stor hjelp for turgåere.

Tid

Costa Blanca, Spania ligger i den sentrale europeiske tidssonen (CET) som er en time foran Greenwich Mean Time (Standard tidssone UTC / GMT).

Strender

Det er mange flotte strender langs Costa Blanca. Noen er småstein og andre sandige, det er også mange som ligger i vakre bukter beskyttet av høye kalksteinsklipper.

Ferieboliger i Costa Blanca hva du kan forvente

Costa Blanca var et av de første områdene i Europa for å utvikle villaferier i stor skala, og derfor ble mange av husene til ferieleie bygget på 50-tallet og sekstitallet på store tomter, noe som var billig i disse dager. Mange av ferieboliger i Costa Blanca har blitt modernisert og oppdatert for å holde tritt med dagens krav. Vanligvis må du leie et sengetøy og håndkle "kit" for en ganske beskjeden pris. Vi har over 30 års erfaring med villaer, la oss hjelpe deg med å gjøre det riktige valget, ta kontakt med våre eksperter.Siste side-oppdatering Tirsdag, Mai 21, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridiske varsler

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :