Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Spania villaer >> Costa Blanca villaer

Costa Blanca villaer

Costa Blanca feriehus, villaer med bassenger, hytter og bungalower, boliger til leie, hus til leie, til familieferier i selvhushold la fra en av Storbritannias ledende Costa Blanca villa spesialister. Velge fra et bredt spekter av nøye utvalgte Costa Blanca villaer med eget basseng.

Alicante er Valencia-regionen sørligste provinsen og dens middelhavskyst, som strekker seg nesten hundre miles er kjent som den hvite kysten (Costa Blanca). Vakre sandstrender ligger intermitantly mellom strekninger av ren kalkstein klippene og spektakulære ulendte kysten. Dette er en av Spanias turist Havens, grunnet den scenary, anlegg, kvaliteten på det er byene og den vennlige lokalbefolkningen.


>> Se våre Costa Blanca villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I COSTA BLANCA


Costa Blanca - Spania
1875€ - 3980€ en uke


Costa Blanca - Spania
1200€ - 2950€ en uke


Costa Blanca - Spania
2575€ - 5000€ en uke
 
Attraksjoner i Costa Blanca

Følg understreket tekst å oppdage mer om Spanias Costa Blanca ferie attraksjoner. For å finne ut mer om hva som skjer i området følger understreket tekst Costa Blanca ferie hendelser 2013.

Costa Blanca sport og fritid

Dette er et utmerket område for dykking og de mange vikene er ideelle for nybegynnere og erfarne dykkere. Seiling er også bra her, og som med dykking er det nok av skoler og steder å leie utstyr. Det er en overraskende rekke gode, godt merkede turstier som tilbyr super turer spesielt på våren og høsten. Finn ut mer om Costa Blanca sport og utendørs aktiviteter.

Costa Blanca mat og drikke

Lokale delikatesser inkluderer mandel basert marsipan og utmerket spekeskinke. Samt kastiljansk spansk lokalbefolkningen også ansette Valencian (som ligner katalansk), men som området er så kosmopolitisk det er rikelig med engelsk talt. I gamle tider ble området okkupert av Iberere, fønikere, grekere, romere og senere maurerne som innflytelse kan fremdeles finnes i dag.

Spise ute i Costa Blanca

Det er et utmerket valg av steder å spise på Costa Blanca, som strekker seg fra tradisjonell spansk mat til omtrent alle typer av internasjonale retter du kan forestille deg. Hva er mer menyene er vanligvis flerspråklig og de er veldig familievennlig. Fremfor alt kostnaden for å spise ute i Costa Blanca er veldig rimelig.

Reiser til Costa Blanca

Den internasjonale flyplassen i Alicante (ALC) ligger like sør for våre store feriestedet Javea, og det er et bredt utvalg av flyreiser fra mange regionale flyplasser. Valencia Airport (VLC) er også et alternativ. Fly operatører til Costa Blanca har lavprisflyselskaper Easyjet, Ryanair, Jet2, Flybe, Aer Lingus og Ryanair.

Costa Blanca vær

Costa Blanca været er eksepsjonell, regionen soler seg i en gjennomsnittlig temperatur på 17,6 grader C (63,7 grader F).

Det i Costa Blanca

Det er mange svært smarte boutiquer i de fleste badestedene i Costa Blanca. Her finner du alle de beste merkene, inkludert Lacoste, Chanel, Gucci og Hugo Boss. De liker å kle seg godt i Costa Blanca, og det er nok av muligheter for deg å forbedre din garderobe. Det er også et godt valg av daglig slitasje.

Costa Blanca bøker å lese

Korte øyeblikk av AJ Barnett tillate deg å sette pris på arbeidet med en lokal Costa Blanca forfatter og tidligere synder: En kjærlighetshistorie (spansk netter) av Ellie Jones innebærer den lokale skjønnheten Les Fonts de L'Agar. For de friluftsinteresserte den Rockfax Costa Blanca er den omfattende klatring bok og John Oldfield sin Landskap på Costa Blanca er en stor hjelp for turgåere.

Costa Blanca tid

Costa Blanca, ligger Spania i Central European Time zone (CET) som er en time foran Greenwich Mean Time (Standard tidssone UTC / GMT).

Strendene langs Costa Blanca

Det er mange vakre strender langs Costa Blanca. Noen småstein og andre sandstrender, er det også mange sett i små viker beskyttet av høye kalksteinsklipper.

Feriehus i Costa Blanca hva du kan forvente

Costa Blanca var en av de første områdene i Europa for å utvikle villa helligdager i stor skala, følgelig har mange av husene for ferie leie ble bygget på femti-og sekstitallet på store tomter, som var billig i disse dager. Mange av feriehus i Costa Blanca har blitt modernisert og oppdatert for å holde tritt med dagens moderne krav. Vanligvis må du leie en lin og håndkle "kit" for en ganske beskjeden pris. Vi har over 20 års erfaring av feriehus på Costa Blanca, la oss hjelpe deg å gjøre det riktige valget, ta kontakt våre eksperter på Spanias Costa Blanca villaer.


Siste side-oppdatering Torsdag, Mars 21, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :