Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Corsica villa's

Corsica villa's

Corsica vakantiehuizen te huur, villa's met zwembaden, huisjes te huur, gites te huur, luxe te laten huizen, huur vakantie in prive zelfstandige accommodatie. Schitterende Corsica villa's met zwembaden, waarvoor wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in een prachtige locaties in de dorpen of in de buurt van het strand in Corsica. Onze Corsica villa vakantie zijn erg moeilijk te verslaan dat is waarom zo veel van onze klanten jaar na jaar terugkeren. We hebben een reeks van hoge kwaliteit vier sterren en vijf sterren luxe villa's in Corsica die veranderen-over met name op zondag, maar ook een tiental die verandering op zaterdag

Simpel gezegd Corsica Frankrijk is een van de juweeltjes van de Middellandse Zee, niet alleen het genieten van een benijdenswaardig klimaat, mooie schone zeeën en dramatisch, prachtige bergen is het in grote lijnen ongerepte. Het zuiden van het eiland of Corse du sud zoals het lokaal bekend is, beschikt over vele van de beste stranden, ze zijn zacht glooiende en meestal in mooie baaien. We hebben een aantal fantastische Corsica villa's bij het strand.

Het is als een Caribisch eiland slechts een paar vlieguur's uit het Verenigd Koninkrijk. Het enige addertje onder het gras is dat er niet veel vluchten naar het eiland zodat je geen behoefte om vroeg te boeken.

Corsica weer

Het eiland heeft de beste zon record en laagste regenval record in Frankrijk, dus er is geen twijfel dat als je wil mooi weer dan is een vakantie in Corsica is de plek voor jou. Deze dossiers vertellen niet het hele verhaal, is er aanzienlijke regenval tijdens de wintermaanden en een aantal in de zomer, maar het heeft de neiging om te vallen in de bergen, die vaak nog met sneeuw bedekte goed na Pasen. De kustlijn blijft heerlijk tropische, maar profiteert van de watertoevoer door de bergen. Dus als het wandelen in de bergen die een beroep op u doen de nodige kleding.


>> Bekijk onze Corsica villa's

ONZE FAVORIETE VILLA'SIN CORSICA


Corsica - Frankrijk
2750€ - 4875€ een week


Corsica - Frankrijk
3575€ een week


Corsica - Frankrijk
975€ - 2860€ een weekCorsica villa's
Corsica villa's
We hebben 50 villa's in Corsica.
>> >> Bekijk onze Corsica villa's


 
Corsica reizen

Reizen naar Corsica hangt in zekere mate af van welk gebied van het eiland je gaat. De belangrijkste luchthaven in het zuiden van Corsica is Figari (FSC) maar het is heel goed mogelijk om in Bastia (BIA) vliegen in het noorden en naar beneden rijden langs de relatief rechte en gemakkelijk kustweg naar Porto Vecchio en Figari. Voor het noord-westen kunt u vliegen naar Ajaccio (AJA) van waaruit u kunt ook naar Propriano en Tizzano. Echter, de rit over van Ajaccio naar het oosten wordt niet aanbevolen als het is een zeer bochtige weg. Vlucht exploitanten naar Corsica zijn Easyjet en Ryanair.

Corsicaanse keuken is uitzonderlijk goed, er zijn veel lokale producten die zijn vrij uniek zijn voor het eiland en uitzonderlijke aromatische kruiden, gevonden in overvloed in de "maquis", dat heerlijke smaken toe te voegen aan de eenvoudigste gerechten zelfs. Er zijn fantastische lokale producten zoals honing, berg kaas, ham van wilde varkens, wilde zwijnen en verse vis en schelpdieren. En de Corsicanen weten hoe om te koken! Er is geen tekort aan gastronomische restaurants op het eiland al vaak is het de minder voor de hand liggende plaatsen die komen troeven.

Er is zoveel te doen op Corsica vakantie, in het bijzonder watersporten, zoals de mooie schone water zijn prachtig om te duiken met veel vissen en mooie koralen en er zijn tal van uitstekende gebieden voor windsurfen, kitesurfen en zeilen. Wandelen op vakantie in veel Corsicaanse plaatsen is uitzonderlijk, zo goed als elke in Europa, paden goed zijn gemarkeerd en sommige zijn beroemd, zoals de GR20. Volg de onderstreepte tekst voor meer informatie over sport-en buiten in Corsica de Corsica vakantie attracties en Corsica vakantie-evenementen 2013 op het eiland te bekijken.


Laatste site up-date Donderdag, Maart 21, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Topbestemmingen uiten verbindingen :