Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Corsica villa's

Corsica villa's

Presentatie van het Villa Worldwide-aanbod van privévilla's met zwembaden in Corsica, Frankrijk. Schitterende vakantiehuizen met eigen kookgelegenheid, allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op prachtige locaties in de dorpen of in de buurt van het strand. Onze selectie is een van de beste en daarom keren zoveel van onze klanten jaar na jaar terug. We hebben viersterren- en vijfsterrenluxevilla's van hoge kwaliteit op Corsica met wisseldagen op zondag en zaterdag.

Corsica is een van de parels van de Middellandse Zee, het geniet niet alleen van een benijdenswaardig klimaat, mooie schone zeeën en dramatische, prachtige bergen, het is grotendeels ongerept. Het zuiden van het eiland of Corse du sud zoals het lokaal bekend is, heeft veel van de beste stranden, ze zijn licht glooiend en meestal in mooie baaien. We hebben een aantal geweldige villa's vlakbij het strand.


>> Bekijk onze Corsica villa's

ONZE FAVORIETE VILLA'SIN CORSICA


Corsica - Frankrijk
3600€ - 8800€ een week


Corsica - Frankrijk
2750€ - 4875€ een week


Corsica - Frankrijk
975€ - 2860€ een weekCorsica villa's
Corsica villa's
We hebben 48 villa's in Corsica.
>> >> Bekijk onze Corsica villa's


 

Weer

Het eiland heeft het beste zonnerecord en het laagste neerslagrecord in Frankrijk, dus er is geen twijfel mogelijk dat als je goed weer wilt, dan is een vakantie op Corsica de plaats voor jou. Dergelijke verslagen vertellen niet het volledige verhaal, er is aanzienlijke regenval tijdens de wintermaanden en sommige in de zomer, maar het neigt te vallen in de bergen die vaak met sneeuw bedekt blijven na Pasen. De kustlijn blijft zalig tropisch maar profiteert van de watervoorziening door de bergen. Dus als het in de bergen loopt die u aanspreken, neem dan geschikte kleding mee.

Reizen

Reizen naar Corsica hangt in zekere mate af op welk deel van het eiland je gaat. De belangrijkste luchthaven in het zuiden van Corsica is Figari (FSC), hoewel het best haalbaar is om naar Bastia (BIA) in het noorden te vliegen en langs de relatief rechte en makkelijke autoroute naar Porto Vecchio en Figari te rijden. Voor het noordwesten kun je vliegen naar Ajaccio (AJA) van waaruit je ook naar Propriano en Tizzano kunt rijden. De rit van Ajaccio naar het oosten is echter niet aan te raden, omdat het een zeer bochtige weg is. Vliegmaatschappijen naar Corsica zijn Easyjet en Ryanair. Air Corsica is onlangs uitgebreid met vluchten vanuit Londen.

De Corsicaanse keuken is uitzonderlijk goed, er zijn veel lokale producten die vrij uniek zijn voor het eiland en uitzonderlijke aromatische kruiden, die in overvloed aanwezig zijn in de "maquis", die heerlijke smaken toevoegen aan zelfs de meest eenvoudige gerechten. Er zijn fantastische lokale producten zoals honing, bergkazen, ham van wilde varkens, wild zwijn en verse vis en schaaldieren. En de Corsicanen weten hoe ze het moeten bereiden! Er is geen tekort aan gastronomische restaurants op het eiland, maar vaak zijn het de minder voor de hand liggende plaatsen die de troef vormen.

Er is zoveel te doen op Corsica vakanties, met name watersporten, want het prachtige schone water is fantastisch om te duiken met veel vis en prachtige koralen en er zijn veel uitstekende gebieden om te windsurfen, kitesurfen en zeilen. Wandelen op vakantie in veel Corsicaanse plaatsen is uitzonderlijk, net zo goed als in Europa, paden zijn goed gemarkeerd en sommige zijn beroemd, zoals de GR20. U kunt genieten van sport en buiten op Corsica, de lokale vakantiebestemmingen en vakantie-evenementen op het eiland.Laatste site up-date Dinsdag, Mei 21, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridische meldingen

Topbestemmingen uiten verbindingen :