Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Brittany Finistere villor >> Clohars Carnoet villor

Clohars Carnoet villor

Clohars Carnoet villor med pool, stranden Gites, stugor lyx, hyresbostäder, till fritidshus låt, villa för familjesemestern i Clohars Carnoet. Från 2 sovrum boende delar en pool med gångavstånd till havet till lyxiga villor med pooler. Det finns också ett antal semesterhus och stugor utan pooler, bland annat ett vackert hem för 15 personer. Vi har ett utmärkt urval av villor i Clohars Carnoet har många uppvärmda inomhuspooler och är praktiskt för de vackra stränderna.

Byn inspirerade gång berömda konstnärer, däribland Paul Gauguin och är en del av dagens "Route des paintres". Det är lätt att se vad som ledde till sådana kända konstnärer att etablera sig i området, Isle de Groix, en underbar söderläge kusten som har en kombination av klippformationer och vikar sand, utmärkt kustnära vägar, vacker hamn, grönskande natur, äldre skogar, gastronomiska rätter och livlig traditionella fester.

Det finns många härliga promenader och du kan ta i området, visa Kercousquet vindkraftverk (som kan besökas på begäran av säsongen), Pont de St Maurice och Maison Marie Henry, där Gauguin och hans vänner stannade. Den legendariska Carnoet skogen har vackra höga träd och charmiga vägar. Det finns ett antal vackra kyrkor runt Clohars Carnoet inklusive St Maudet som är från 17-talet och är öppen för besök. Numera är området fortfarande är mycket uppskattad av målare tillsammans med sjömän och fiskare och de som bara njuter av att vara vid havet.

Clohars Carnoet byn sträcker sig ner till kusten och ligger nära den vackra hamnen i Le Pouldu där det finns en segelklubb som är mycket populärt särskilt med Isle de Groix vara motsatsen. Det finns också den vackra ån vid Doelan och centrum av Moelan sur Mer i närheten.

Konsten mitt i Pont Aven ligger inom bekvämt bilavstånd, här kan du se många gallerier. Det finns ett litet snabbköp i Clohars Carnoet centrum och en biiger en i Moelan sur Mer. Den största köpcentrum nära Clohars Carnoet är i Lorient.

Clohars Carnoet är lätt att nå från kanalen hamnar. Den närmaste är Roscoff 150km, sedan Saint Malo 242km, därefter Cherbourg 406km. Det är möjligt och i slutändan förmodligen lika snabbt att köra till Clohars Carnoet från Calais som det är att ta en Western Route kanal korsar så Calais är 701km.

Närmaste flygplats med direktflyg är Brest 121km är Dinard 196km nästa närmaste alternativet.

Du kan njuta av en avkopplande semester vid havet eller en förstklassig aktiv familj semester i någon av våra Clohars Carnoet villor.


>> Se våra Clohars Carnoet villor

Ta reda på om Clohars Carnoet för en villa semester
Ideal Beach för familjer
>> Clohars Carnoet fler fotografier och bilder


 


Senaste Uppdatering Onsdag, Mars 21, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :