Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Brittany Finistere villa's >> Clohars Carnoet villa's

Clohars Carnoet villa's

Clohars Carnoet villa's met zwembaden, luxe gites, huurwoningen, op vakantie huizen te laten, villa voor een familievakantie in Clohars Carnoet. Variërend van 2 slaapkamer accommodatie delen van een zwembad op loopafstand van de zee tot luxe villa's met zwembaden. Er zijn ook een aantal vakantie huizen en huisjes zonder zwembaden, waaronder een prachtig huis voor 15 personen. We hebben een uitstekende selectie van villa's in Clohars Carnoet, hebben veel verwarmde overdekte zwembaden en zijn handig voor de prachtige stranden.

Het dorp ooit inspireerde beroemde schilders, waaronder Paul Gauguin en is onderdeel van de huidige dag "route des paintres". Het is makkelijk om te zien wat leidde tot zulke beroemde schilders zich te vestigen in het gebied, het eiland de Groix, een prachtige kust van het zuiden, die een combinatie van rotsen en zand baaien, uitstekende kustpaden, mooie poorten, groen landschap, volwassen bossen heeft, gastronomische keuken en levendige traditionele feesten.

Er zijn tal van mooie wandelingen en u kunt in het gebied, de Kercousquet windmolen (die kan worden bezocht op verzoek buiten het seizoen) te bekijken, de Pont de St Maurice en het Maison Marie Henry, waar Gauguin en zijn vrienden gebleven. De legendarische Carnoet bos heeft prachtige hoge bomen en mooie paden. Er zijn een aantal van knappe kerken rond Clohars Carnoet met inbegrip van St Maudet dat dateert uit de 17e eeuw en staat open voor bezoek. Tegenwoordig is het gebied is nog steeds zeer gewaardeerd door de schilders samen met de zeilers en vissers en degenen die gewoon genieten van het door de zee.

Clohars Carnoet dorp strekt zich uit tot aan de kust en ligt dicht bij de mooie haven van Le Pouldu waar sprake is van een zeilclub die erg populair, vooral bij het eiland de Groix wordt tegenovergestelde. Er is ook het mooie kreek op Doelan en het centrum van Moelan sur mer in de buurt.

De kunst centrum van Pont-Aven is makkelijk te rijden afstand, hier kunt u tal van kunstgalerieën. Er is een kleine supermarkt in Clohars Carnoet centrum en een biiger een in Moelan sur mer. Het belangrijkste winkelcentrum in de buurt van Clohars Carnoet is in Lorient.

Clohars Carnoet is gemakkelijk bereikbaar vanaf het kanaal poorten. De dichtstbijzijnde is Roscoff 150 kilometer, dan Saint Malo 242 km, dan Cherbourg 406 km. Het is mogelijk en uiteindelijk waarschijnlijk net zo snel te Clohars Carnoet rijden van Utrecht als het is om te nemen een westelijke route kanaal oversteken als Calais is 701 km.

De dichtstbijzijnde luchthaven met directe vluchten is Brest 121 km, 196 km Dinard is de eerstvolgende optie.

U kunt genieten van een ontspannen vakantie of aan zee een eerste klas actieve familievakantie in een van onze Clohars Carnoet villa's.


>> Bekijk onze Clohars Carnoet villa's

Lees meer over Clohars Carnoet voor een villa vakantie
Cafe aan het strand Clohars Carnoet
>> Clohars Carnoet meer foto's en afbeeldingen


 


Laatste site up-date Zaterdag, Maart 24, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Topbestemmingen uiten verbindingen :