Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Caraiben villa's

Caraiben villa's

Villa's in het Caribisch gebied, met prive-zwembad met uitzicht op tropische zeeën. Op de eilanden van Saint Barthelemy, Martinique en de Dominicaanse Republiek, Villa Worldwide bieden een geweldig aanbod van villa vakantie. Er is een uitstekende keuze van de 2 slaapkamer villa's zijn ideaal voor koppels, vooral voor huwelijksreizen, samen met 3 en 4 slaapkamer villa voor maximaal 8 personen, die goed geschikt zijn voor gezinnen of grotere groepen.

Er zijn weinig meer suggestieve bestemmingen dan het Caribisch gebied, synoniem met wit, palmen omzoomde stranden koesteren in stralende zonneschijn omspoeld door een kristalheldere zee. De warme wateren van het Caribisch gebied zich uitstekend voor sportieve activiteiten en het achterland heeft ook genoeg te bieden, aangevuld met een schat aan culturele bezienswaardigheden en uitstekende eten en drinken.

De eilanden zijn zeer individueel en elk biedt zijn eigen tropische mix. Onze voornaamste bestemmingen in het Caribisch gebied zijn Sint Barths en Martinique. De villa accommodatie heeft de neiging om rekening te houden met de aard van het eiland. Sint Barths is van zeer hoge kwaliteit en is bestemd voor een klantenkring die verwacht dat stijl en verfijning, Martinique, terwijl eerder is meer ontspannen en weerspiegelt het Frans Creools, wat meer laid back stijl.


>> Bekijk onze Caraiben villa's

Lees meer over Sainte-Anne voor een villa vakantie
Het zandstrand van Sainte Anne
>> Sainte-Anne meer foto's en afbeeldingen


Klik op een regio hieronder om de volledige lijst van villa's :
 
Caraiben villa's

Saint Barthelemy, vaak bekend als Sint Barths is een absolute gem. Naast het feit dat bekend staat als de meest trendy Caribische eiland zijn 'fantastisch, licht, zandstranden meestal worden beschermd tegen de deining van de oceaan door koraalriffen. De meeste hebben het strand bars en restaurants of al aan de zuidkust een aantal van de meer afgelegen stranden blijven onontwikkeld. Het strand bars in Sint Barths de neiging om nogal chique zijn en er is zelfs een tendens om zich te verkleden in plaats van omlaag. Saint Barthelemy is zeer Frans en de room van deze verfijnde land wordt weerspiegeld in de keuken en cultuur op Sint Barths. Het eiland is ook zeer veilig. De toegang is meestal via Sint Marteen uit Europa en Antigua uit het Verenigd Koninkrijk.

Martinique is een bergachtig, vulkanisch eiland met een sterk Frans Creools accent. Er is genoeg te doen op het eiland, die is gezegend met een goede variëteit aan stranden, donkere vulkanische in het noorden en idyllische zilver zand en koraal in het zuiden. Zouk muziek, Creools eten in combinatie met verse croissants in de ochtend en nog veel meer van wat Frankrijk zo bijzonder maakt, zorgen voor een heftige combinatie. Er zijn plantages van suiker (de productie van rum) en bananen, interessante musea, wandelen in het regenwoud, casino's, zeilen en varen. En natuurlijk de tropische zon. Toegang is het best via Parijs waar er tal van rechtstreekse vluchten. Onze Caribische villa's hebben een zwembad of in de buurt van het strand, in feite kun je lopen naar de zee van de meeste van onze eigenschappen. De standaard van de villa is zeer vergelijkbaar met die gevonden in de top-Europese bestemmingen.

Ons assortiment van villa's wordt ondersteund door meer dan 25 jaar ervaring biedt uitgebreide villa vakantie de hele wereld. Door onze nauwe banden met onze marktleidende, Franse zusterbedrijf hebben we toegang tot een wereld klasse reeks van villa's, ongeëvenaard door onze concurrenten. We zijn voorzichtig om alleen de beste villa's te kiezen en regelmatig daling vele die we beschouwen zijn niet tot nul. Vakantiehuizen Wereldwijd klanten die regelmatig commentaar over hoe grondig ze tevreden zijn met onze villa's en de persoonlijke service die we bieden en we zijn voorzichtig om te luisteren naar alle suggesties. Boek nu online via de snelle zoekfunctie in de linkerbovenhoek van deze pagina.Laatste site up-date Donderdag, September 19, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019 - Juridische meldingen

Topbestemmingen uiten verbindingen :