Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Bretagne villor

Bretagne villor

Bretagne semesterhus, villor med pooler, villor att hyra, lyx lägenheter, hus uthyrning, semester hyra bostad att hyra för egen enhet och flyga enhet semester i Bretagne. Våra villor i Bretagne Frankrike är i de vackraste områdena i Bretagne som vi är specialister på Brittany villa hyror.

Njut av en unik och vackert område i norra Frankrike i komfort. På många sätt Bretagne är idealisk för en familj självhushåll semester i en villa, är gites eller stuga och dess närhet till Storbritannien en stor fördel. Ta en västerländsk sjöresa, kanske över natten och innan du vet det du och din bil rullar upp på din semester villa boende. Inte förvånande Bretagne har varit så populär sedan roll-on roll-off färjor togs i drift.

Stretching för hundratals miles av oländig kustlinje värd många vikar och vikar samt stora, breda sträckor av sandstrand ofta tittar ut över mystiska öar. Under hela Finistere, Morbihan, Ille et Vilaine och Cote d'Amor, pryder gotisk arkitektur små byar utspridda över frodiga, böljande inland och förtjusande städer som Rennes, är St Malo och Quimper väntar på att utforskas.


>> Se våra Bretagne villor


 
Breton kultur är speciell, beror till stor del på Celtic origins.The traditionella "fez nos soirees" är roliga evenemang för hela familjen som äger rum i många av de Bretagne byar och städer under sommarmånaderna. Folkdräkter, däribland "Coiffe" (damer motorhuvar) bärs och musiken kommer från en form av påse rör tillsammans med tenn visselpipor, oftast jazzed upp med moderna instrument, alla dansade till med god aptit. Alla fogar och väldigt roligt. Du kan också kontrollera tillgänglighet och boka ett av fantastiska, lyxiga Bretagne villor.

För att se vilka evenemang är på i Bretagne i 2013 se vår sociala kalender för Bretagne, följ understruken text här Brittany händelser för helgdagar i Bretagne 2013. Om du vill visa sevärdheter i Bretange följa den understrukna texten här Brittany attraktioner.

Bretagne väder

I Bretagne vädret är i allmänhet god, särskilt under sommarmånaderna när det blir riktigt varmt, men det är benägen att locka lite regn. Golfströmmen värmer stora delar av södra kust och havsbad kan bli riktigt trevligt även sent in på kvällen.

Reser till Bretagne

För egen enhet semester till Bretagne finns två viktigaste hamnarna i Bretagne själv, Roscoff och Saint-Malo. Men du kan också köra till Bretagne från Cherbourg, Le Havre, Caen, Dieppe och även Calais där du har möjlighet att färjan eller tunneln under Engelska kanalen.

Fly köra semester till Bretagne har blivit allt populärare med lågprisflyg till Dinard (DNR), Nantes (NTE), Brest (BES), Rennes och Saint Brieuc.

Bretagne tid

Bretagne är i den centraleuropeiska tidszonen som är en timme före Greenwich Mean Time. Så det finns nästan ingen inverkan på kroppens rytmer.

Bretagne fritid

Det finns massor att göra för hela familjen som det finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter i Bretagne. Vattensporter är fantastiska, med enastående utbud som erbjuds av skyddade vikar och utsatta uddar, så om det vindsurfing, vattenskidor, segling eller surfing eller helt enkelt njuta av havet världens ditt ostron. Dessutom havet är allmänt trevlig och säker och ren. Och om du föredrar något mer landbaserad finns det massor av cykelvägar, vägar betsel och promenader, med några av de bästa är längs kusten själv.

Bretagne böcker att läsa

Här är några böcker som ger en bra historisk och allmän bakgrunden för dem som är intresserade av Breton förr och floklore. Bretagnarna (av Patrick Galliu och Michael Jones, utgiven av Blackwell) som omfattar perioden fram till femton hundra (dess ganska tungt, mycket en studie Standing Stones:. Stonehenge, Carnac och World of Megaliter (av Jean-Pierre Mohen, utgiven av Thames och Hudson) har några underbara fotografi och ger en inblick i folklore och myter kring de stående stenarna som utgör en betydande del av landskapet i Bretagne.

Shopping i Bretagne

De bästa centra för shopping i Bretagne är den vackra floden staden Quimper och Vannes. Även om du får en chans att gå Nantes är riktigt bra.

Bretagne mat och dryck

Breton kultur är speciell, beror till stor del på Celtic ursprung. Maten är fantastisk, speciellt om du gillar färska skaldjur och ostron. Ofta på semester i Bretagne du stöter på lokalbefolkningen stod väntar utanför en fiskhandlare, fångst väntar dagarna, tveka inte att ansluta sig till dem för en riktig behandling. Du kan ha en bra tid matlagning lokala råvaror på grillen på en av våra Bretagne villor.

Äta ute i Bretagne

Alla gillar the crepes som kommer i salta och söta typer och ofta utgör en hel måltid brukar spolas med lokala cider som kommer i en mängd olika lokalt tillverkade sorter. Det finns massor av utmärkta fiskrestauranger och ett stort antal Michelin stjärnan restauranger samt regelbundna anläggningar familj. Bretagne äta är en av de bästa områdena för att äta i Frankrike, som erbjuder både hög kvalitet mat och bra värde för pengarna.

Bretagne stränder

Det finns många fantastiska stränder i Bretagne. Av särskilt intresse är La Roche Percee nära Beg Meil ??och Raguenes Plage nära Nevez.

Bretagne semesterhus vad att förvänta sig

Vi erbjuder ett utmärkt utbud av villor i Bretagne, inklusive ett stort antal med inomhuspooler varav många också har bastu och biljardbord. Dessa lyxiga Brittany villor med privata pooler kan du njuta av din semester oavsett väder. Eller du kanske bara föredrar en smart villa vid stranden. What ever dina krav vi hoppas att du kan hitta en villa som passar dig i vår Bretagne sortiment. Vår lokala agent är en aktieägare i detta bolag och är en av de bästa fastighetsförvaltare i Bretagne, så vårt växande utbud är bland de finaste. Om du vill köpa ett sommarhus i Bretagne kan vi hjälpa till med det också.


Senaste Uppdatering Lørdag, Mars 24, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :