Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Kroatia villaer >> Brac villaer

Brac villaer

Brac hus med bassenger, selvhushold overnatting, fritidsboliger for utleie hytter til leie, ferieleieinntekter for familieferier på den vakre øya Brac, Kroatia.

Brac er den første store øya å bli funnet utenfor fastlandet i Kroatia fra Split. Et rolig sted med sjarmerende havner bobbing med tradisjonelle, fargerike fiskebåter.

Brac Reise

Den viktigste havnen og faktisk den største byen på øya Brac er Supetar selv om ikke et sted hvor Brac villa ferie besøkende har en tendens til opphold, er det ganske funksjonelt sted og har de største supermarked. Det er en vanlig ferge forbindelse med Split både for hydrofoiler og bilferger. Vi kan ordne transport til flyplassen fra Split til din villa med våre lokale agenter som er svært erfaren på dette. Gang på øya kan du leie en bil for en dag eller to å utforske som og når du ønsker. Eller du kan reise til fastlandet og gjøre det samme der. Igjen vår engelsktalende agent på øya kan hjelpe deg med å organisere alt dette.

Det er også en fergeforbindelse til den kroatiske fastlandet fra den lille havnen i Sumartin til den vakre kystbyen Makarska som er hvor mange av lokalbefolkningen som bor på østsiden av øya gjøre sine innkjøp eller gå for en dag ute. Kroatiske øya livet er sånn, er det veldig praktisk og lett å ta en ferge og ofte det foretrukne alternativet.

Brac Været

Øya Brac nyte fantastisk vær fra april til oktober og har også svært milde vintre. Det kan bli ganske varmt i juli og august, men alle våre villaene har air condition, så det er ingenting å bekymre seg der. Det er svært lite nedbør i sommer.


Brac Aktiviteter

Øya er et paradis for bading og snorkling i det krystallklare vannet i Adriaterhavet. Seiling og windsurfing er veldig populært sammen med andre vannsporter. Fiske er også veldig bra. Det er noen fine turer i åsene og Sutivan naturparken har alle slags spenner fra terrengsykling til fjellklatring, samt lekeområder for barn samt fine stier for turgåing.

Øya er ganske fjellrike i midten, og det finnes en rekke steder med helt fantastisk utsikt over de nærliggende øyene og fastlandet. Olivenolje er produsert på øya som også er godt kjent for sine utskårne hvit stein. Angivelig steinen for Det hvite hus kom fra Brac.


>> Se våre Brac villaer

Brac villaer
Vi har 4 villaer i Brac.
>> >> Se våre Brac villaer


Liste er byer og landsbyer fra Brac under :
 

 
 


Siste side-oppdatering Fredag, April 20, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :