Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Bali villor

Bali villor

Bali semester hus att hyra, tillgodoses villor med pooler, villor lyxiga, hyresrätter, bostäder att hyra, Semesterbostäder, självhushåll, lyxiga villor med pooler sova 2 -14 på den indonesiska ön Bali. Solblekt stränder, vulkaner, varma hav, vajande kokospalmer, elefanter, apor, tropiska fiskar och tempel.

Den indonesiska ön Bali erbjuder en villa semester upplevelse. Denna tropiska, romantisk plats har ett överflöd av exotiska läckerheter från elefant turer till forsränning.


>> Se våra Bali villor

Ta reda på om Seminyak för en villa semester
Kuta risfält nära Seminyak
>> Seminyak fler fotografier och bilder


Klicka på en region nedan för att se hela listan av villor :
 

 
 
Bali villor En grönskande, bergig ö Bali har något för alla och det finns många familjevänliga aktiviteter. Från helikopter flygningar över majestätiska vulkaner eller en tur i ett sjöflygplan över en av världens mest fantastiska skärgårdar till exotiska fåglar parker med Komodovaran ödlor kastas i för bra åtgärd. Monkey skogar, reptil parker, dykning och så mycket mer, följ den understrukna texten för att ta reda på mer om Bali semester attraktioner.

Och när det kommer till kultur och arkitektur i Balinesiska tempel introducera dig till en värld av andra gudar och saronger. Traditionell musik och dans är underhållande högt, följ den understrukna texten för att upptäcka mer om Bali semester händelser 2013.

Så du kan bara koppla av på en palmkantade Bali stranden eller din privata pool mitt överdådiga trädgårdar och du kan upptäcka Bali.

Samtidigt som vi har ett antal 2 sovrum villor på ön mesta av vårt sortiment är större fastigheter med störst sova 14.

Arkitektur och stil är mycket typisk för ön och kompletteras av stora exotiska trädgårdar. I många fall kan du gå från våra villor i Asien till stranden.

Bali är mycket populärt för bröllop och bröllopsresor så varför inte överväga att ta en stor villa för valda gäster.

Bali resa

Det finns indirekta flygningar till huvudstaden Denpsar (DPS) flygplats. Den sista etappen är ofta från Hong Kong (fyra och en halv timme), Jakarta (en och en halv timme) eller Sydney (fem och en halv timme). Flygbolag som erbjuder flyg till Bali inkluderar Cathay Pacific, Quantas, KLM, Singpore flygbolag och Qatar Airways.

Bali väder

Vädret i Bali är varmt och soligt större delen av året. Bali är 375km söder om ekvatorn där klimatet är tropiskt. Med cirka tolv timmar dagsljus med solnedgång på 18,30 det är perfekt för semestern. Medeltemperaturen är runt 80-90 grader Fahrenheit med stor luftfuktighet så mycket som 70%. Det är svalare och fräschare i bergen. Den torra säsongen är från maj till september och den våta säsongen är från oktober till april. De optimala klimatförhållanden månaderna är maj, juni och juli.

Bali böcker att läsa

Bali bok ögonblick Eat, Pray, Love skriven av Elizabeth Gilbert och nyligen anpassats till en Hollywood-film i 2010 starring Julia Roberts.

För mer information kontakta våra experter på Bali villor.


Senaste Uppdatering Tirsdag, Januari 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Storstäder uttrycka anslutningar :