Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Bali villaer

Bali villaer

Bali feriehus til leie, se villaer med bassenger, luksuriøse hytter, utleieboliger, boliger til leie, ferier, selvhushold overnatting, luksuriøse villaer med bassenger sover to -14 på den indonesiske øya Bali. Søn bleket strender, vulkaner, varme hav, svaiende kokospalmer, elefanter, apekatter, tropisk fisk og templer.

Den indonesiske øya Bali tilbyr en villa ferie opplevelse å huske. Dette tropiske, romantisk sted har en overflod av eksotiske delikatesser fra elefantridning til white water rafting.


>> Se våre Bali villaer

Finn ut om Seminyak for en villa ferie
Ku de Ta bar restaurant i Seminyak
>> Seminyak flere fotografier og bilder


Klikk på et område nedenfor for å se fullstendig liste over villaer :
 

 
 
Bali villaer En frodig, kupert øy Bali har noe for alle, og det er mange familievennlige aktiviteter. Fra helikopter flyreiser over majestetiske vulkaner eller en tur i et sjøfly over en av verdens vakreste skjærgårder til eksotiske fuglen parker med Komodo øgler kastet i for godt mål. Ape skog, reptil parker, dykking og mye mer, følg understreket tekst for å finne ut mer om Bali ferie attraksjoner.

Og når det gjelder kultur og arkitektur Balinesisk templer introdusere deg til en verden av andre guder og saronger. Tradisjonell musikk og dans er svært underholdende, følg understreket tekst å oppdage mer om Bali ferie hendelser 2013.

Så du kan bare slappe av på en palm fringed Bali stranden eller ved ditt private basseng midt frodige hageanlegg, og du kan oppdage Bali.

Mens vi har en rekke 2 roms enebolig på øya mesteparten av vårt sortiment er større eiendommer med størst sover 14.

Arkitektur og stil er veldig typisk for øya og er supplert med store eksotiske hager. I mange tilfeller kan du gå fra våre villaer i Asia til stranden.

Bali er svært populær for bryllup og bryllupsreiser så hvorfor ikke vurdere å ta en stor villa for utvalgte gjester.

Bali reise

Det er indirekte flyreiser til hovedstaden Denpsar (DPS) flyplass. Den siste etappen er ofte fra Hong Kong (fire og en halv time), Jakarta (en og en halv time) eller Sydney (fem og en halv time). Flyselskaper som tilbyr fly til Bali inkluderer Cathay Pacific, Quantas, KLM, Singpore flyselskap og Qatar Airways.

Bali vær

Været i Bali er varm og solrik mesteparten av året. Bali er 375km sør for ekvator hvor klimaet er tropisk. Med rundt tolv timer dagslys med solnedgang om 18,30 er det ideelt for ferier. Gjennomsnittlig temperatur er rundt 80-90 grader Fahrenheit med betydelig fuktighet så mye som 70%. Det er kjøligere og friskere i fjellet. Den tørre sesongen er fra mai til september og den våte sesongen er fra oktober til april. Optimale klimatiske måneder er mai, juni og juli.

Bali bøker å lese

Bali bok for øyeblikket er Eat, Pray, Love skrevet av Elizabeth Gilbert og nylig tilpasset til en Hollywood-film i 2010 hovedrollen Julia Roberts.

For mer informasjon ta kontakt med våre eksperter på Bali villaer.


Siste side-oppdatering Tirsdag, Januar 22, 2019.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2019

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :