Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Aquitaine. Dordogne villor

Aquitaine. Dordogne villor Gironde villa lägenheter, stugor, villor med pool, hyresbostäder, semester låter, Gites, självhushåll semester. Allt från en 4 sovrum villa med pool för 7 personer i Lege Cap Ferret till en superb villa för personer med direkt tillgång till havet i högsta grad önskvärt Gironde badorten Cap Ferret.

Det Gironde område i regionen Aquitaine i Frankrike är en av de rikaste regionerna i Frankrike med en lång historia av produktion och handel med vin. Detta återspeglas i mycket av den lokala arkitekturen och kultur.

Gironde kusten erbjuder ett ständigt pågående skådespel. Sea fiskare, fågelskådare och semesterfirare dela denna naturlandskapet året runt. Bukten Arcachon och Cap Ferret leva av rytmen av tidvattnet.

Den Pyla sanddyn, den högsta i Europa ökade med tradition, varje år av lokala familjer och turister för att uppnå den storslagna utsikten över havet, bukten och skogen i Landes.

Under hela året finns vinprovning, mässor, bollar, dansar diner och fyrverkerier upplivande viken. Vackra villor, många med trädgårdar som ger direkt på havet, som på Lanton, låt semesterfirare att till fullo njuta av den naturliga rikedomar doftande tallskogar, kust promenader, salta tidvatten och ostron fiskehamnar. Varje år är det Oyster festival.

Inland finns många fina slott och stora egenskaper land som är värt att besöka.

Det finns direktflyg till Bordeaux Merignac flygplats från London och de flesta regionala flygplatser i Storbritannien.

Hyr en villa i Aquitaine Gironde för en sofistikerad semester vid havet på en plats där man kan njuta av några av de bästa restaurangerna och finaste mat och vin i Frankrike.

>> Se våra Aquitaine. Dordogne villor


Lista städer och byar från Aquitaine. Dordogne under :
 


Senaste Uppdatering Lørdag, Mars 24, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :