Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Spanien villor >> Andalusien villor

Andalusien villor

Andalucia semesterhus, villor med pooler, Semesterhus och lägenheter, bungalows och stugor att hyra, bondgårdar och herrgårdar att hyra, självhushåll boende för familjesemestern. Privata fastigheter i Andalusien från en idyllisk smekmånad stuga att släppa i bergen till en lyxvilla i den mest glamorösa resort.

Andalusien ligger i södra Spanien vid stranden av både Medelhavet och Atlanten. En region med stor kontrast finns dramatiska OFT snötäckta bergskedjor och platta slätter bakning i solen. Här kan du sola på stranden eller utforska Sisstemas bergen och Sierra Morena, där promenader, forsränning, ridning, klättring och cykling är mycket populära.

Detta är en region rik på spansk kultur där man kan njuta av fantastiska föreställningar av flamenco dans och det finns fortfarande en stark tjurfäktning tradition i området. Det är en romantisk område mycket uppskattas av unga par och nygifta, varav många väljer att en avskild Andalusien stuga i bergen nära de mytomspunna vita byarna.
Det finns gott om evenemang som äger rum i Andalusien regionen under hela året, följ den understrukna texten för att få reda på Andalusien semester händelser.


>> Se våra Andalusien villor


 
Sevärdheter i Andalusien

Det finns mycket att se och göra i området, kan dock några sevärdheter jämföra med Alhambra i Granada, ett palats med fantastiska trädgårdar, byggd av morerna, dominerar staden och med utsikt över det majestätiska Sierra Nevada i fjärran där el Mulhacen stiger till 3.481 meter. Följ den understrukna texten för att ta reda på mer om Andalusien semester attraktioner.

Det finns massor av evenemang som äger rum i Andalusien regionen under året, följer den understrukna texten för att ta reda på om semester händelser i Andalusien 2013.

Andalucia väder
Vädret i Andalusien är exceptionell med nära året runt solsken. För utomhusaktiviteter detta är en stor attraktion och naturligtvis för soldyrkare i allmänhet. Temperaturen stiger till trettioårsåldern Celsius i de viktigaste skolan sommarsemester månader blir mer clement under våren och hösten, medan resterande strand väder, även vid påsk. Ligga så nära Afrika är det inte förvånande att klimatet här är underbar och varm, ja Andalusien vädret gör de kustnära områden som lämpar sig för semester nästan hela året runt. Inte känd som solen kusten eller "Costa del Sol" för ingenting.

Att resa till Andalusien
Det finns ett brett utbud av alternativ för flyga enhet semester till Andalusien. Det finns direktflyg till internationella andalusiska flygplatser i Malaga (AGP), Granada (GRX), Cordoba (OBA), Jerez (XRY), Sevilla (SVQ) och Almeria (LEI). Det finns många billiga flyg alternativ från många regionala flygplatser gör det möjligt för resenären att Andalusien många bekväma alternativ.

Mat och dryck i Andalusien

Tapas är ett stort nöje i Andalusien med superb skinka och Oliver, kan du köpa dem på de lokala marknaderna. Färska tomater med olivolja, spansk omelett med potatis, köpa en bra paella från marknaden, är köttet bra för grill. Rött vin är bra här och går med all mat.

Äta ute i Andalusien

Restauranger är trevligt men kanske det roligaste är den nya vågen gastronomiska tapas med en trevlig vitt vin eller sangria. Frukost utomhus i solen med en pressad färsk apelsin, hem gjorde marmelad. Dess äta i de varma kvällarna som är så trevlig. På platser som Cordoba det är mer av en arabisk inflytande och här kan du njuta av lik av mintte i de lokala kaféerna. Naturligtvis finns det ofta zigenarmusik spelade live i barer och restauranger.

Andalusien sport och fritid
Det finns många aktiviteter i området som kan avnjutas med frihet på grund av den utmärkta klimatet. Andalusien är perfekt för vandring semester, målning semester, helgdagar fiske och särskilt semester golf och naturligtvis för de mindre aktiva solsemestrar. Det finns utmärkta faciliteter för vattensporter med massor av jet ski hyra tillsammans med segling och vindsurfing. Stränder tenderar att vara grå med grovkornig sand och det finns ett överflöd av restauranger, uteserveringar och butiker. Malaga är en vacker stad, Nerja och Marbella är mycket populära semesterorter och längre västerut, förbi stegar i Gibraltar, ligger Cádiz. Inåt landet från Cadiz är den livliga staden Sevilla.

Andalucia tid
Andalusien är två timmar före Storbritannien som det ligger i centraleuropeisk sommartid Zone (CEST).

Andalusien semester böcker att läsa

En riktigt trevlig semester bok, som i Andalusien, Spanien, driver över citroner av Chris Stewart. Den berättar på ett trevligt och underhållande sätt sitt liv på en gård i Las Alpujarras.

Det i Andalusien

Det finns några fantastiska affärer i Andalusien särskilt vid kusten runt Malaga samt i Granada och Sevilla.

Andalusien semesterhus och vad du kan förvänta

Vår semester egenskaper i Andalusien tenderar att vara charmiga vita målade hus med rimlig storlek trädgårdar som till stor del barn vänliga. De flesta ställs bland böljande kullar, de är i lugn miljö där du kan koppla av och njuta av solen. Villorna i Andalusien har en autentisk spansk karaktär och de mindre är idealiska för en romantisk semester. För mer information kontakta våra experter på Andalusien villor.


Senaste Uppdatering Lørdag, Mars 24, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :