Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Spania villaer >> Andalusia villaer

Andalusia villaer Andalucia feriehus, villaer med bassenger, ferie utleieboliger, bungalower og hytter til leie, gården hus og herregårder til leie, selvbetjente overnattingssteder for familieferier. Private eiendommer i Andalucia spenner fra en idyllisk bryllupsreise hytte til leie i åsene til en luksusvilla i den mest glamorøse feriestedet.

Andalucia ligger i den sørlige delen av Spania på kysten av både Middelhavet og Atlanterhavet. Et område av stor kontrast, det er dramatiske oft snødekte fjellkjeder og flate slettene baking i solen. Her kan du kose deg på stranden eller utforske Sisstemas fjellene og Sierra Morena hvor vandre, white water rafting, ridning, klatring og sykling er svært populære.

Dette er en region rik på spansk kultur hvor du kan nyte fantastiske forestillinger av flamenco dans, og det er fortsatt en sterk tradisjon for tyrefektning i området. Det er en romantisk område mye glede av unge par og nygifte, mange av dem velger en bortgjemt Andalucia hytte i åsene i nærheten den sagnomsuste hvite landsbyer.
>> Se våre Andalusia villaer


 

Attraksjoner i Andalucía

Det er mye å gjøre og se i området, kan imidlertid noen severdigheter sammenligne med Alhambra i Granada, et palass med flotte hager, bygget av maurerne, dominerer byen og med utsikt over majestetiske Sierra Nevada i det fjerne der el Mulhacen stiger til 3481 meter. Følg understreket tekst for å finne ut mer om Andalucía ferie attraksjoner.

Det er nok av hendelser som finner sted i regionen Andalucia hele året, følg understreket tekst for å finne ut om ferie hendelser i Andalucía 2013.

Andalucia vær
Været i Andalucia er eksepsjonell med nær hele året solskinn. For friluftsliv er dette en stor attraksjon og selvfølgelig for sol elskere generelt. Temperaturen stiger inn i trettiårene celsius i de viktigste skolen sommerferie måneder blir mer clement på våren og høsten, mens resterende stranden vær, selv i påsken. Ligger så nært til Afrika er det ikke overraskende at klimaet her er nydelig og varm, faktisk Andalucia været gjør de kystnære områder egnet for ferie praktisk talt hele året. Det er ikke kjent som solen kysten eller "Costa del Sol" for ingenting.

Reiser til Andalucia
Det finnes et bredt spekter av alternativer for fly-stasjonen ferie til Andalucia. Det er direktefly til de internasjonale andalusisk flyplassene Malaga (AGP), Granada (GRX), Cordoba (OBA), Jerez (XRY), Sevilla (SVQ) og Almeria (LEI). Det er mange lavpris flighter fra mange regionale flyplasser slik at den reisende til Andalucia mange praktiske alternativer.

Mat og drikke i Andalucia

Tapas er en stor glede i Andalucia med suveren skinker og oliven, kan du kjøpe dem i de lokale markedene. Friske tomater med olivenolje, spansk omelett med poteter, kjøpe en god paella fra markedet, er kjøttet stor for grilling. Rødvin er flott her og går med all maten.

Spise ute i Andalucia

Restauranter er hyggelig, men kanskje den mest underholdende er den nye bølgen gastronomiske tapas med en fin hvitvin eller sangria. Frokost ute i solen med en fersk presset appelsin, hjemmelaget marmelade. Sin spise ute i de varme kveldene som er så fint. På steder som Cordoba det er mer av en arabisk innflytelse og her kan du nyte slike myntete i de lokale kafeene. Selvfølgelig er det ofte sigøynermusikk spilles live i barer og restauranter.

Andalucia sport og fritid
Det er mange aktiviteter i området som kan nytes med frihet på grunn av gode klima. Andalucia er stor for å vandre helligdager, maling ferier, fiske ferie og spesielt golfferier og selvfølgelig for de mindre aktive strand ferie. Det er utmerkede fasiliteter for vannsport med masse jet ski utleie sammen med seiling og windsurfing. Strender tendens til å være grå med grovkornet sand, og det er en overflod av restauranter, utendørs kafeer og butikker. Malaga er en vakker by, Nerja og Marbella er svært populære feriesteder og videre vestover, forbi Gibraltar stredet, ligger Cadiz. Innlandet fra Cádiz er den livlige byen Sevilla.

Andalucia tid
Andalucia er to timer foran Storbritannia som det ligger i Central European Summer Time Zone (CEST).

Andalucia ferie bøker å lese

En virkelig hyggelig ferie bok, satt i Andalucia, Spania, Kjøre over Lemons av Chris Stewart. Det forteller i en endearing og morsomt mote livet på en gård i Las Alpujarras.

Det i Andalucia

Det er noen fantastiske butikker i Andalucia spesielt på kysten rundt Malaga samt i Granada og Sevilla.

Andalucia feriehus og hva du kan forvente

Våre ferie eiendommer i Andalucia tendens til å være sjarmerende hvitmalte hus med rimelig størrelse hager som i stor grad barnevennlig. De fleste er satt blant bølgende åser, er de i fredelige omgivelser hvor du kan slappe av og nyte solen. Villaene i Andalucia har en autentisk spansk karakter og mindre de er ideelt for en romantisk pause. For mer informasjon ta kontakt med våre eksperter på Andalucía villaer.Siste side-oppdatering Lørdag, Mars 24, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :