Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Portugal villor >> Algarve villor

Algarve  villor Algarve semesterhus, villor med pooler, villor lyxiga, hus uthyrning, hem till uthyrning för familjesemestern, luxuös villa att hyra, Fritidshus, självhushåll. Fastigheter i topp orter, Carvoeiro, Albufeira, Almancil, Faro, Lagos, Vilamoura och mer.

Våra villor i Algarve är utvalda för sin kvalitet, utmärkta läge och värde. Bläddra villor från en 3 sovrum villa sover 6 till 9 sovrum sover 17. Priserna startar från runt bara £ 410 per vecka.

Algarve har länge varit populär för sin fantastiska kust, varma hav och tillförlitlig väder. Under de senaste åren har sett en stor förbättring i anläggningar som utmärkt viktigaste kustvägen samt ännu bättre boende och fritidsaktiviteter, så det är ingen överraskning att det lockar många rika besökare år efter år.
>> Se våra Algarve villor

Algarve  villor
Algarve villor
Vi har 44 villor i Algarve .
>> >> Se våra Algarve villor


 
Sevärdheter i Algarve

Beläget i den sydligaste delen av Portugals regionen har något för alla, nästan året runt, har en vacker kustlinje med fina sandstränder, klippiga vikar och öar. Dess faciliteter är utmärkta, särskilt de golfbanor, marinor och semesterboende. Det finns många utmärkta Algarve semester sevärdheter och Algarve evenemang semester under hela året.

Algarve fritid

Det finns utmärkta idrottsanläggningar inklusive tennis klubbar och naturligtvis ett brett utbud av sport-och utomhus Algarve aktiviteter inklusive vattensporter som segling, vindsurfing och dykning. Den underbara klimatet lockar semesterfirare från hela världen för de flesta månader.

Mat och dryck i Algarve

Algarvekusten var en gång bara en sträng av fiskebyar och det fortfarande kvar rester av det förflutna, så det finns massor av färsk fisk och läckra skaldjur tillgängliga till rimliga priser. Färsk frukt är riklig eftersom det finns många apelsin och citron lundar i området vid sidan av de många olivträd. Det finns också några lokala viner från Lagoa och Portimao medan populära portugisiska Mateus Rose är lätt tillgänglig.

Äta ute i Algarve

Det finns massor av bra restauranger i Algarve, många med fantastisk utsikt över havet. Här kan du njuta av lokala specialiteter såsom kyckling Piri Piri och Conquilhas som är en läcker mussla skålen och naturligtvis ett stort utbud av fisk, inklusive sardiner, svärdfisk och marulk. Det finns en internationell variation finns med ett bra val av italienska, engelska, kinesiska och indiska restauranger.

Butiker i Algarve

Algarve är känd för sin höga kvalitet butiker som är mycket populär bland professionella fotbollsspelare fruar bland andra kändisar. För vanliga boende självhushåll krav finns det gott om stormarknader och livsmedelsaffär.

Algarve resor

Den största internationella flygplatsen för flyg till Algarve är Faro (FAO). Från flygplatsen tar det oftast högst två timmar att nå längst villa. De flesta är inom en timmar enhet, har vi även en villa i Faro, som är perfekt för dem som inte vill bry med en bil.

Algarve väder

Klimatet i Algarve är perfekt för sommarsemestern, är det fina och varma, soliga med lite regn, från april till oktober. Algarve lockar också turister vintersol som är soligt större delen av året men kylaren (en villa med uppvärmd pool är praktiskt).

Algarve stränder

Algarve har många underbara stränder med allt från Rocky Cove vikar till bred sandig sträcker många bär Blå Flagg certifikat. Algarvekusten sträcker runt 200 mil så att du har ett fantastiskt val.

Fims att se innan en Algarve semester

En av de senaste filmerna som i Algarve är den brittiska komedin Rätt saft regisserad av Kristjan Knigge som växte upp i Algarve.

Algarve böcker att läsa

De viktigaste romaner som i Algarve är Algarve då och då av Jenny Grainer och vilda örter och lycka av Ruth Banks. En nyligen ganska ångande en bryter spår av Sally Hope.

Algarve semesterhus vad att förvänta sig

Standarden på självhushåll semester boende i Algarve är exceptionellt hög, är arkitekturen varierande och ofta vackra, även trädgårdarna tenderar att vara stor med frodiga gräsmattor och mogna träd. Många är våra semesterbostäder i Algarve ligger inom gångavstånd från stranden och några har fantastisk havsutsikt. Det finns över 25 fantastiska Algarve villor att välja mellan alla handplockade för att din semester tillfredsställelse, det är vår garanti.


Senaste Uppdatering Lørdag, Mars 24, 2018.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2018

Storstäder uttrycka anslutningar :