Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Frankrike villaer >> franske alpene hytter & leiligheter >> Val d'Isère hytter & leiligheter

Val d'Isère hytter & leiligheter Val d'Isere hytter sove 8-10 personer og et fabelaktig utvalg av Val d'Isere leiligheter, hvorav noen er definitivt i luksus kategorien, sove 4-12 personer.

Våre Val d'Isere hytter og leiligheter er velutstyrte nær heiser og løyper, samt det sjarmerende sentrum av Val d'Isere. Alle våre hytter og leiligheter i Val d'Isere er selvhushold, men i en rekke av de større stedene vi kan sørge for bevertning på et supplement.

Val d'Isere er en verdenskjent skianlegg ligger på 1850 meter, med fantastiske ski og en herlig atmosfære skyldes i stor grad til at det er overveiende en Hyttegrend. I 1992 Vinter-OL kom til Val og Face de Bellevarde forutsatt mennenes utforløypa. En av Frankrikes beste skiløpere Jean-Claude Killy vokste opp i Val d'Isere som nå har mange krav til berømmelse. Det er knyttet Tignes.

Chambery er den nærmeste flyplassen til Val d'Isere. Lyon flyplass er 2 og en halv time, Genève 3 timer. Moutiers togstasjon er en halv time.

Val d'Isere er ofte sammenlignet med Courchevel som har et lignende klientell men det er kanskje ikke helt i samme liga. Mange britiske kunder er tiltrukket av natteliv og bredt spekter av underholdning som tilbys, er en god tid mer eller mindre garantert. Det er ikke billig og en litt for livlig for noen.

Det Killy skianlegg har 300 km med preparerte løyper, en høydeforskjell på 1700, 24 nybegynnere går, 19 middels og 12 avanserte. Det er en snø park og pipe. Åpen fra slutten november til begynnelsen av mai Val d'Isere har en lang skisesong.

ESF Val d'Isere tilbyr et komplett utvalg av skikurs og det er ingen mangel av engelsktalende instruktører.

Val d'Isere er rangert som en av Europas beste, elite alpinanlegg, er det et sted å se og bli sett.
>> Se våre Val d'Isère hytter & leiligheter

Flere fotografier og bilder fra Val d'Isère kommer snart


 


Siste side-oppdatering Søndag, September 24, 2017.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2017

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :