Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Cote Azur villa's >> Saint-Paul de Vence villa's

Saint-Paul de Vence villa's

Saint Paul de Vence is een van de mooiste dorpen in heel Frankrijk. Gelegen in de Franse Rivièra, op slechts zes kilometer van de Middellandse Zee kust, St Paul neemt een natuurlijk strategische heuveltop positie, wat leidde tot zijn oorspronkelijke fortificatie. Omgeven door hoge wallen van de oude ommuurde dorp is een groot aantal kronkelende straatjes die vrij zijn van het verkeer en perfect voor kronkelende ongeveer op elk moment van het jaar.


Binnen de oude stad is er een indrukwekkende hoge torens kerk en een aantal van de mooiste pleinen, sommige met prachtige oude fonteinen. De sfeervolle straten hebben aangetrokken kunstenaars en galeries in overvloed en het beste van alles wat ze zijn echt interessant Ones. Je ziet veel mensen die hebben een lange weg naar kunstwerken serieuze aankopen hier kopen. De bekende moderne en hedendaagse kunst museum Fondation Maeght is gelegen nabij Saint Paul en de kunstenaar Marc Chagall was een beroemde inwoner.


Het dorp heeft ook een groot aantal uitstekende restaurants, waarvan er vele in speciale instellingen en hebben veel karakter. De bekendste en meest bekend is de Colombe d'Or is een van de grote gastronomische restaurants van de Cote d'Azur. U zult vrijwel zeker nodig om vooraf te reserveren.


Veel beroemde acteurs hebben bezocht Saint Paul de Vence door de jaren heen, met name de Franse acteurs Lino Ventura, Simone Signoret en Yves Montand. De jeu de boules terrein bij de ingang van het dorp staat bekend als een van de holen van hedendaagse beroemdheden.


Tijdens de zomer heeft het dorp een levendig programma van evenementen bekend als het festival Les Nuits de la Courtine, waarvan een groot deel vindt plaats op de spectaculaire etappe die maren tegen de muren van de wallen, die een spectaculair decor voor de outdoor bioscoop, het theater te bieden en concerten die er plaatsvinden. Vanaf de hoge muren zijn er tal van panoramisch uitzicht punten van waaruit men de zee kan bekijken en de majestueuze bergen achter het dorp.


>> Bekijk onze Saint-Paul de Vence villa's

Lees meer over Saint-Paul de Vence voor een villa vakantie
Paard sculptuur op de wallen van Saint Paul de Vence
>> Saint-Paul de Vence meer foto's en afbeeldingen


 


Laatste site up-date Zondag, September 24, 2017.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2017

Topbestemmingen uiten verbindingen :